Kategoriat
Yleinen

Minun uudesta työstä

SAMSUNG CSC
Puolukkavispipuuro <3

 

Ihanaa perjantaita! Mä heräsin tänään aikaisin ja heti aamusta mielessä pyöri uudet työasiat. On ollut jännittävä muutos alkaa tekemään jotain projektia kotonaolemisen lisäksi. Oon niin tottunut jo kotiäitiyteen että blogiasiat yhteenlaskettuna viisi palaveria viikkoon on suuri muutos. Luojan kiitos ostin viime viikolla ne uudet vaatteet niin ei ole tarvinut yöpaidassa mennä. Käsilaukussa on silti kulkenut vaippoja, harso ja piltti ja välillä olen soittanut kotiin, pitääkö tulla jo imettämään. Miten tässä nyt näin kävi vaikka en ollut aikeissa palata työelämään? No siten, että joskus sopiva tilaisuus ui eteen kun sitä vähiten odottaa ja näin kävi kun näin somepormestarin työpaikkailmoituksen facebookissa. Hakumenetelmä oli aivan uusi ja erilainen, sillä mitään hakemusta ei voinut lähettää. Tehtävänä oli rakentaa itsestä sosiaalisessa mediassa erottuva kampanja, ja he kyllä löytäisivät parhaat.

SAMSUNG CSC

 

Blogin kanssa uudella työllä ei ole varsinaista yhteyttä muuta kuin ihan kellä tahansa bloggaajalla joku siviilityö. Projekti on kuitenkin mielenkiintoinen ja aivan huikean upea, joten olen todella innoissani siinä mukana. Toimin siis paikallisena vahvistuksena Keskon projektissa jossa rakennetaan Itäkeskukseen uusi keskus. Mun työtehtäväni on sosiaalisen median tiedottaja ja vastaan projektin Facebookista, Instagramista ja Twitteristä sekä olen mukana mm. erilaisissa infotilaisuuksissa ja työpajoissa joita järjestetään alueen asukkaille ja tulevia palveluja käyttäville. Projektin kesto on ainakin 2,5 vuotta sillä kauppakeskuksen ensimmäinen osa on tarkoitus avata vuoden 2017 lopulla.

1305919077347 1305919422425

 

Projektilla on siis täysin omat somekanavat joten jos haluatte seurata mun työtä niin klikkailkaa mukaan:

http://facebook.com/i3Helsinki

https://instagram.com/i3Helsinki/

https://twitter.com/i3helsinki

Lisää tietoa uudesta keskuksesta löytää nettisivuilta http://i3.fi ja scrollaamalla alas löytää myös kohdan josta voi tilata uutiskirjeen. Suosittelen kaikille niille jotka asuvat alueella tai tulevat joskus tuonne asioimaan! 🙂 Jo ensi viikolla käynnistyy jännittävä asia uuden kauppakeskuksen nimen suhteen! Kauppakeskukseen on tulossa paljon ruokaan liittyviä asioita kuten uusi K-Citymarket, ravintoloita, kahviloita ja toisessa vaiheessa Finnkinon 9-salinen uusi elokuvateatteri! Olen siis syystäkin aivan innoissani kun Itä-Helsinki kehittyy ja saan olla mukana tässä. Infoan juuri näistä asioista noissa i3-kanavissa! Toivottavasti tulette ainakin tuonne facebook-sivulle seuraamaan 🙂

SAMSUNG CSC

 

Sitten kiitos kaikille osallistumisesta Vichyn arvontaan! Arvonta on nyt päättynyt ja jaossa oli kaksi palkintoa. Paketeissa on mukana Idéalia Skin Sleep yövoide ja Idéalia päivävoide. Arvonnassa voittivat jiip ja Jännää! Onneksi olkoon! Ja tietysti ihan hurjasti vielä onnea plussauksesta anonyymille Jännäälle 🙂 <3 Ihana uutinen!

 

Näyttökuva 2015-6-5 kello 11.48.25

Näyttökuva 2015-6-5 kello 11.49.44

 

Nyt viisaudenhampaan poistoon terveyskeskukseen. Aika *aska perjantai siis luvassa. A-P-U-A!

5 vastausta aiheeseen “Minun uudesta työstä”

Yhdeksän paikkainen elokuvasali? Onko se joku 4D sali tehosteilla?

Anteeksi jos olin epäselvä! Tarkoitin tietysti että elokuvateatterissa on yhdeksän sali, eikä toki vain istumapaikkaa! 😉

Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta työltä ja sulle sopivalta 🙂

Kommentit on suljettu.