Kategoriat
Yleinen

Mistä me tykkäämme lomalla

SAMSUNG CSC

Yhteistyössä Holiday Club Saimaa

Perheenä jossa on kaksi isoa koiraa meillä tulee hiukan harvemmin lähdettyä lomalle ulkomaille. Koirien saaminen hoitoon on hyvin hankalaa ja siksi ollaankin tykästytty reissaamaan kotimaassa paikkoihin joihin koirat voivat tulla mukaan. Lomat menevät hyvin pitkälti myös lasten ehdoilla tai ajatellen sitä, mistä lapset pitävät. Onhan se meille aikuisillekin mukavaa, että lapset viihtyvät ja meille riittää aika hyvin se, että saadaan seurata heidän iloa. Tällaisia aktiviteetteja ovat ehdottomasti uiminen ja leikkiminen mitä Saimaan Holiday Clubilla riitti, onhan sen yhteydessä valtava Angry Birds sisäleikkipuisto kylpylän lisäksi.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CS

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Änkkäripuiston lisäksi HC Saimaalta löytyy oma keilahalli, joten me käytiin keilaamassa sillä se on meidän mielestä todella hauskaa. Eliel heittää jo hyvin ja Linnea vähän harjoittelee ilman luiskaa mutta ei jaksa ilman sitä kaikkia heittoja. Amos oli ensimmäistä kertaa mukana ihan pelissä nyt puolet ajasta, kunnes tuli turnausväsymys ja hän sai istua rattaissa loppuajan. Tunti kuitenkin meni nopeasti ja Linnea vei voiton!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Hotellissa on myös aamupalaravintolan läheisyydessä lasten oma leikkipaikka, joten useampana aamuna tuli juotua kahvit sen ulkopuolella kun lapset saivat leikkiä. Mies luki yleensä päivän lehden ja minä latasin aamupalakuviani Instagramiin 😀

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kattoterassin iso uima-allas ei ollut vielä auki vaan ainoastaan kylpytynnyri ja hirsisauna, mutta kävimme yhtenä päivänä ulkopaljussa uimassa. Uima-allas aukeaa ilmeisesti nyt kun kuukausi vaihtuu, joten jos meinaatte lähteä niin se on kyllä auki koko kesän aina aurinkoisella säällä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Toki lasten kanssa lomaillessa myös oma aika käy mielessä ja itse kävinkin lenkillä ihan ihastelemassa maisemia ja valokuvaamassa mikä on mulle sitä omaa aikaa mistä nautin. Iltaisin kun uimisesta simahtaneet lapset nukahtivat jäi onneksi myös meille vanhemmille hetki aikaa kahdestaan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Meillä oli niin onnistunut reissu, että päätettiin jo seuraavasta. Lähdemme elo-syyskuussa tsekkaamaan Turun Caribian uudistuneet huoneet ja SuperParkin. Tämän reissun yhteydessä on kuitenkin blogilukijoille voimassa vielä viikon loppuun saakka alennuskoodi Saimaalle, joka kannattaa hyödyntää nopeasti sillä paikka on upea! Mun mieleen on se, että kaikki on aika uutta ja siksi todella siistiä ja hienoa, sen lisäksi että tekemistä riittää.

Koodilla ANNA15 saa alennusta -15% majoituksesta Holiday Club Saimaalla. Tarjous on varattavissa 5.6.2016 asti ja matkustaa voi 31.8.2016 asti. Tämä koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Varaukset verkkokaupasta alennuskoodilla voi tehdä TÄSTÄ. Alennus tulee kun näpyttelee siis ANNA15 kohtaan koodi joten varauksen voi tehdä itsekin verkkosivuilla tai toki soittamalla asiakaspalveluun puh. 030 68 600.

Kylminä kesäpäivinä lämmittää tuliaiseksi ostetut änkkärihupparit. Linnealla ja Amoksella on possut ja Elielillä on Red. Edelliset (tosin erilaiset) Reiman Angry birds hupparit käytettiin ihan loppuun niin pitkään kun mahtui niin uskon, että näistä on iloa vielä pitkään. Seuraavassa postauksessa tulee olemaan suuria oivalluksia elämäntavoista. Olen kuin valaistunut, nyt on niin hyvä fiilis.

SAMSUNG CSC

7 vastausta aiheeseen “Mistä me tykkäämme lomalla”

Oijoi miten tuttuja ja ihania maisemia! Saimaalle on pakko päästä uudestaan 🙂 Kotimaan matkailua pitäisi oikeasti harrastaa enemmänkin!

Luin sunkin postauksen sieltä, tosi kivalta näytti teidän reissu 🙂 Me reissataan luultavasti tänä kesänä (taas) vaan kotimaassa, jos ei ihmeitä tapahdu.

Todella kivat kuvat ja onnistuneen kuuloinen reissu teillä! Meillä ei tänä kesänä ole varaa matkustaa, edes Suomessa (oma valinta!), mutta ajateltiin koluta Helsinkiä ja lähiseutuja läpi ihan turistimielessä 😀 . Toki Lintsille mennään ja Korkeasaareen, mutta muuten sellaista edullista touhuilua.
Säikähdin ihan tuota Elielin potkulauta-kuvaa, aivan kuin meidän poika 😀 ! Piti katsoa pariin otteeseen, että olenko blogissasi, vai selaanko oman puhelimen kuvia.
Ja vielä kysymyksiä: Mistä sun kivat bikinit on? Millainen alaosa niissä on? Onko yhtään lahjetta, vai nouseeko korkealle? Onko yläosa tukeva? Anteeksi uteliaisuus, mutta hyviä biksuja on vaikea löytää…
Lämmintä kesää! Innolla odotan jo seuraavaa tekstiäsi, josko valaistuminen säteilisi myös tänne naapurilähiöön 😀 !

Onneksi kaupungeissa on paljon mukavaa nähtävää myös ilman rahaa ja on ilmaisia tapahtumia jne.

Biksujen yläosa on Victrorias secretin VSX sporttitoppi oikeasti ja todella tukeva, kun siinä on sellaiset muodoillut kupit. Oon kirjoittanut siitä blogissa aiemminkin jossain postauksessa kuvien kera. Löytyy googlettamalla kyllä 🙂 Alaosa on Lindexin bikinialaosa, jossa on korkea vyötärö. Se on tosi kiva tällaiselle isommalle naiselle, sen ostin nyt keväällä eli niitä on varmasti vielä kaupoissa 🙂

Ihanaa kesää teille myös ja pojan kaksoisolennolle toki kans 😉

Voi ihanuus mä sain vihdoin miehen houkuteltua tonne kesälomalla..Kiitos vaan alekoodista siis 🙂 Oon kuolannu tota paikkaa varmaan sun ekasta Saimaa hehkutuksesta lähtien ja ihanaa vihdoinkin päästä sinne. Meiän 5vuotias odottaa ihan pähkinöissään..

Mahtavaa! Mäkin mietin et pitäiskö joku miniloma varata kuitenkin tuonne taas. Toivotan teille ihan superia reissua! Kylpylähän on ihan huippu ja siellä on todella jännittävä valo&vesisuihkushow olisiko tunneittain. Sieltä ei saanut ottaa valokuvia, joten näette sitten perillä. Tai tietty, onhan holiday clubin omilla sivuilla kuvia 🙂 Toivottavasti säät suosii ja teille tulee mukava matka <3

Mä odotan eniten just sitä kylpylää! aah oispa jo heinäkuu. Varattiin Anttilankaaresta huoneisto kun sain vielä isovanhemmat houkuteltua mukaan 🙂 . Mietin vaan tota välimatkaa kylpylälle mutta eiköhän sekin sitten vaikka autolla taitu jos sattuu huono sää. Jotenki houkutteli toi terassi ja pieni pihantynkä tossa talossa enemmän kun ne missä oli parvekkeet..

Kommentit on suljettu.