Kategoriat
Yleinen

Mitä voisi myydä verkossa?

SAMSUNG CSC

Innostuin reilu viikko takaperin laittamaan vanhoja vaatteita kiertoon. Sara kävi meillä sovittamassa ja löysi kasan treenivaatteita ja osan laittelin fb-nettikirppareille. Treenivaatteet menivät todella nopeasti ja kaupat hoituivat päivissä. Olin aivan yllättynyt miten ihmiset halusivat hoitaa kaupat ripeästi ja laittoivat kuitin maksustaan jos ei ollut sama pankki. Sitten oli helppo viedä paketti postiin kun tiesi, että rahat eivät jää tulematta. Olen kuullut niin paljon  huonoa nettikirpuilla käytävistä kaupoista että olin melkein unohtanut niiden olemassaolon. Nyt kuitenkin halusin tyhjentää kaappeja, sillä mulla olen vähän huono luopumaan tavarasta ja etenkin vaatteita on kertynyt liikaa.

SAMSUNG CSC

Uuden kodin löysi muunmuassa mustat Freddyt jotka tilasin raskausaikana (O-why?). Eihän ne mulle koskaan mahtuneet ja silti säilytin niitä paketissaan kuin kansallisaarretta. Nyt niiden oli aika lähteä ja samalla luovuin siitä, että säilyttäisin aivan liian pieniä tavoitevaatteita. Tavoitevaatteet on ehkä ahdistavin asia ikinä ja silti sorrun siihen aina uudelleen. En ymmärrä miksi haluan aina valita mielummin liian pienen kuin sopivan vaatteen, sillä ”kohta mahdun siihen pienempään”. Ostamisen lisäksi myös säilytän itselleni pieniä vaatteita, sillä pidän itseäni vain toistaiseksi lihavana. Kun se oikea minä tulee sitten esille niin mahdun taas niihin pieniin ja ihaniin vaatteisiini.

SAMSUNG CSC

Tuntuu että on aika päästää irti kuvitelmista että olen hetken kuluttua 60-kiloinen ja viiletän menemään S-koon takissa. Toisaalta tuntuu, että vaikka se tapahtuisi en tarvitse siihen takkia jota en muutenkaan käyttänyt juurikaan. Ehkä voin sitten hankkia uuden takin.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En myöskään tiedä treenaanko vielä mikroshorteiseissa. Ehkä sinä treenaat? Nimittäin kaikki yllä olevat postauksen vaatteet ovat edelleen myynnissä paitsi nuo Freddyt. Lepakkotuolikaan ei oikein mahdu meille eli jos joku Itä-Helsingissä asuva on kiinnostunut niin myyn sen.

Pitäisi lisääkin kuvata ja laittaa kirpuille. Sen verran innostuin myymisestä, että kertokaahan omat vinkkinne. Mitä kannattaa myydä verkossa?! Nyt 100+1 ideaa mitä voi myydä ja kuinka säästää rahaa esimerkiksi kesälomaa varten.

Laitetaanpa tähän sitten kukkakepin loppukevennys. Kuva on otettu 12.5.2013 eli muutama päivä vaille kolme vuotta sitten. Eipä siinä, en sano enempää.

IMAG8688-682x1024

19 vastausta aiheeseen “Mitä voisi myydä verkossa?”

Onko noi six deucet vielä myynnissä? Koko ja hinta? Mä haluan ne 🙂

Ne on kokoa L ja ihan täysin käyttämättömät eli paketissa vielä. 50 euroa on niissä hintapyyntö tuolla fb-kirpulla ollut. Sisältää postikulut jos oot kiinnostunut vielä 🙂

Verkossa voi myydä ihan mitä vain… Sinulla on laaja lukijakunta joten laita ihmeessä myyntiin tähän blogiin blogikirppiksen muodossa. Kauppa käy taatusti mikäli hinnat kohdillaan . Kaija

Sanonpa vain, että olet paremman näköinen nyt. 2013 timmi kyllä, mutta jotenkin puuttuu sellainen ”presence”. Ikäänkuin olisit kutistunut ollaksesi vähemmän sinä, vähemmän persoona, vähemmän olemassa. Lisäksi sellainen esiteinimäisyys, kun taas nyt kypsä aikuinen nainen. Lämmin ja persoonallinen.

Ma oon samaa mielta, etta naytat mun silmaan nykyaan paremmalta mutta oma olo ja hyvinvointihan se on mika ratkaisee. Ehka sun ei tarvitsisi tavoitella S-kokoa vaan vaikka yhden koon pienentymista ja hyvaa oloa. Kokemuksesta sanon, etta pienikin pienentyminen vaikuttaa mielialaan ihan suunnattoman positiivisesti. Sen toki varmasti tiesit itsekin jo. Tsempit ja aurinkoista kevatta!

Moi ! Ei liity tähän postaukseen, mutta olisin kiitollinen jos vastaat :)! opiskelet ilmeisesti elintarviketieteitä Helsingin yliopistossa. Itse kans haen elintarviketieteisiin tänä keväänä, ja luin aiemmat kirjoituksesi aiheesta. Et ollut siis opiskellut kemiaa lukiossa ennen pääsykokeisiin valmistautumista ? Kiinnostaisi että vaikuttiko sulla lähtöpisteet (yo-todistuksesta saadut) kun pääsit kouluun ? Riittääkö siis pääsykokeeseen kunnolla panostaminen, vai tulisiko siitäkin saada täydet pisteet..? Osaatko yhtään sanoa ?

Mä olin lukenut pakolliset kemiat ja ehkä yhden päälle lukiossa. En muista enää tarkasti 😀 Ei siitä pääsykokeesta täysiä pisteitä tarvitse saada 🙂 Mä pääsin kuitenkin muistaakseni juuri pelkässä pääsykoekiintiössä kun mulla ei ollut mitkään E:n tai L:n paperit. Nyt tänä vuonna systeemi kuitenkin on erilainen kiintiöidensä puolesta kun tuli tuo ensikertalaiskiintiö. Älä niitä stressaa! Teet vaan parhaasi ja luet paljon niin mahdollisuudet on jo sillä hyvät. Tsemppiä lukuihin 🙂 Mä itse kävin silloin valmennuskurssin ja olin töistä useamman kuukauden opintovapaalla lukuja varten.

Voi ihana sinä:) ! Tosi piristävää lukea tätä blogia, aina jotenkin niin elämänmakuista tekstiä. Ja mulla olisi yksi toivekin, jos kesällä sulla olisi inspiraatiota sellaista kirjoittaa..
Sun treenipostaukset vuosien takaa on tosi hyviä ja jonkunlainen kesätreenipostaus olisikin mieluinen. Voishan se olla vaikka postaussarja! Ulkotreeniä, arkiliikuntaa, salijuttuja… Arjen aktiivisuutta. 🙂 Mä niiiin ootan, että sellaisia tulisi ja saisi treenivinkkejä! Sun treenijutuista kun huokuu sellainen energinen fiilis ja se tarttuu lukijaankin.

Tsemppiä vielä kevään vikoihin opiskeluihin ja ihanaa kevättä!

Tsau!
Mitä pyydät lepakkotuolista?
En ole Itä-Helsingistä mutta noutomatkan päästä.

Heips aurinkoinen Anna! Enpä oo sun blogiisi koskaan mitään kommentoinut, mutta seurannut satunnaisesti parin vuoden ajan jo. Käytiin eilen tutustumassa uusiin kotikulmiimme puolisoni kanssa ja törmäsin tutun näköiseen, hulppeaan valkoiseen taloon 😉 Se on ihan kivenheiton päässä omasta tulevasta kodistamme (vaaleat paritalot rinteessä). Käytiin katsomassa mm. lähileikkari ja todettiin kivaksi. Hauska katsoa sun kuvia nyt ihan eri silmin, kun niissä näkyy tuttuja paikkoja, mm. juuri tuo leikkipuisto. Tuun moikkaamaan jos törmätään joskus 😉 Lämmintä ja aurinkoista kesää!!

Ihan vertailun vuoksi, niin mikä on paino/pituus tuossa viimeisessä kuvassa? Itselläkin paljon pudotettua painoa ja muistelisin, että ollaan suunnilleen saman mittaisia.

Ette Kai nyt tosissanne tsemppaa bloggaria pysymään ylipainoisena?..

Heippa,

Mistä nuo ihanat verhot ovat tuossa tuoli-kuvassa? Ei ne sattumoisin olisi myynnissä? 😉

-E

Mä olen myynyt nettikirppareilla ihan kaikkea lastenvaatteista kirjoihin ja astioihin. Hyväkuntoiset vaatteet menee tosi helposti, varsinkin treenivaatteet! Mä myyn kausittain, välillä lataan kauhean määrän kamaa myyntiin ja välillä menee pitkäkin aika etten myy mitään kun en jaksa kuvata 😀 Laita ihmeessä blogikirppis! Luulen että tätä kautta saat myytyä melkein helpommin. Pitäis itekin laittaa blogin kautta taas jotain myyntiin kun on kertynyt…

Toi betterin takki on kyllä magee mut enpä tiedä mahtuisko enää mullekaan…

Kommentit on suljettu.