Kategoriat
Perhe & suhteet Yleinen

Monna ja Emma kylässä

Mulla oli ihania vieraita täällä pari viikkoa sitten mistä unohdin kirjoittaa. Monna kävi meillä suloisen Emman kanssa ja oli kyllä mahtava päästä höpöttelemään yhdessä ja halimaan Monnan tyttöä. Emma on aivan mielettömän suloinen ja olisin voinut kyllä sylitellä häntä pidempäänkin.

Tempasin meille hedelmäsalaattia ja kahvia sekä laitoin tarjolle suklaamunia, onhan pääsiäinen tulossa. Monnalla on mennyt Emman kanssa hyvin ja oli mukava kuulla heidän arjestaan. Sarankin piti päästä paikalle mutta auto teki tenän. Ensi kerralla yritetään treffata uudestaan koko trion kanssa. Mulla on ollut hirmuinen ikävä tyttöjä mutta arki on vienyt musta voimat. Onneksi on whatsupp ja facebook 🙂

Eikö mulle ihan hyvin sopisi vielä tuollainen pieni tytöntylleröinen? Linnea ainakin kovasti yritti saada Emmasta siskoa, hänellä kun on vain nuo velikullat. Minä olin kyllä samaa mieltä, mutta näillä näkymin haikara ei taida meille eksyä. Toivelista asioista joista ”pitäisi” tapahtua ennen seuraavaa lasta on aikamoinen, eikä vauvoja voi valitettavasti tilata noin vain. Mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kiitos ihanasta kaffehetkestä Monna <3

2 vastausta aiheeseen “Monna ja Emma kylässä”

Kiitos itselles rakas! ❤ Pian uusiks ja koko trio kasaan! ? Pus!

Kommentit on suljettu.