Kategoriat
Lifestyle Ruoka

Formulaleski

Viime viikonloppuna alkoi kevään kuumin kausi. Ei siis kova helleaalto, uusi hömppäsarja televisiosta tai mikään muukaan meikäläisen juttu vaan Formula 1 -kausi. Olen katsonut itse formuloita lähinnä Mika Häkkisen aikaan. Joka tapauksessa siitä on pidempi tovi kuin siitä, että yletin varpaisiini. Meidän taloudessa on ihan joku toinen, joka on vauhdikkaiden autojen ystävä.

Huomasin että fiilistely aika-ajoista alkoi jo perjantaina, kun kisa paalupaikoista sijoittui lauantai-aamun. Sunnuntaina kaiken kellojensiirtelyn vuoksi ajattelin, että koko perheellä on rytmi sekaisin kun heräsin renkaiden vinguntaa muistuttavaan ääneen, joka tuli alakerrasta. Kausi oli startannut Suomen aikaa aamulla kuuden perästä C Morella ja mies oli innokkaana seuraamassa kisaa.

Itse yritin torkuttaa vielä hetken mutta painuin sitten koristelemaan illalla jääkaappiin laittamani tuorepuuron jossa oli chian siemeniä ja soijajogurttia. Olen aina rakastanut puuron ja jogurtin yhdistelmää ja ilmeisesti aivan jälkijunassa tajunnut, että se on todella maukas juttu tuorepuuroresepteissä, joissa puuro tehdään jogurttiin. Kyseinen puuro oli niin hyvää, että laitan tähän reseptin teille kokeiltavaksi. Tuorepuuroissa on se hyvä puoli, että ne on nopea valmistaa illalla ja lusikoida aamulla suoraan suuhun. Koristelut lisäävät vielä herkullisuutta, eikä ravintoarvoissakaan ole valittamisen varaa.

CHIA-TUOREPUURO

1rlk Chian siemeniä

1dl kaurahiutaleita

3dl Alpron granaattiomena ”jogurttia” (hapatettu soijatuote)

1dl mansikka mehukeittoa

Sekoita ainekset keskenään ja jaa kahteen kannelliseen purkkiin. Nosta yöksi jääkaappiin ja nauti aamulla. Annoksesta tulee kahdelle.

Reilun viikon päästä on formulakauden toinen viikonloppu ja meikäläinen miettii jo mitä ohjelmaa sille viikonlopulle keksisi. Ehkä näiden lämpenevien säiden puitteissa voisi jo suunnata mökille. Mikä ihana ajatus! Ainakin päiväseltään jos ei yöksi.

4 vastausta aiheeseen “Formulaleski”

Nyt täytyy kyllä sanoa, että tällainen postaus on lähinnä lukijoiden aliarviointia. Näin vähäisellä postaustahdilla muutamakin kaupallinen yhteistyö tuntuu liialta. Millä tavoin lukijoiden olisi tarkoitus hyötyä esim. näistä kanavapakettiyhteistöistä? Ihan vaan yrityksen mainitsemisen perusteella innostua tilaamaan kanavia ilman mitään alekoodia tms? Taidanpa jättää väliin…

Ei oo tarkoitus aliarvioida lukijoita. Täytyy myöntää, että mulla on ollut rahkeet todella vähissä bloggaamisen suhteen ja oon postastahdista pahoillani. Mun elämässä on ollut todella vaikea jakso mikä on näkynyt valitettavasti täälläkin. Siitä on kuitenkin jo kauan kun olin sopinut yhteistyöstä niin toki kaikki hoidan. C Morella on ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi joka kannattaa tsekata tuosta linkistä.

Vastaa

Hei Anna! Kiitos ihanasta blogistasi. Muistan sinulla olleen käytössä zip päiväpeitot. Minä haluaisin sellaiset lastensänkyihin ja haluankin kysyä, miten koko kannattaa valita siinä peiton paksuuden kohdalla? Sängyt ovat 70×160 ja 80×200. Lisäksi mitkä värit sinulla oli? Ja oliko sinulla jotain alekoodia lukijoille? Peitteet ovat kohtuu hintavia, mutta lasten kanssa mikään peite ei vain yksinkertaisesti pysy paikallaan… kiitos jo etukäteen?

Moikka!

Mulla ei oo näistä voimassaolevaa alekoodia valitettavasti. Peiton paksuuden kohdalla tarkoitetaan varmaan patjan korkeutta? Itse ainakin siis mittasin sen ja lisäsin muutaman sentin päälle. Myös asiakaspalvelusta kannattaa kysyä vinkkiä. Muistelisin itse et keskustelin puhelimessa tilauksen läp. Meillä on makkarissa ja lastenhuoneissa valkoiset ruskeilla vetoketjuilla 🙂

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.