Kategoriat
Uncategorized

Nuhainen olo ei kuulu suunnitelmiin

Pientä flunssaista oloa ilmassa

Viikonloppu meni taas äkkiä. Loppuviikosta kun kävin kaupassa niin ostin jo toista kertaa ihan lähiaikoina tuoreita mansikoita. Ne ovat olleet nyt usein tarjouksessa ja vaikka nämä eivät maistu aivan Suomen kesälle, niin tuovat ne silti tuulahduksen keväästä. Pian on kotimaistenkin marjojen kausi täällä kunhan lumet sulaa ja päästään muutama kuukausi eteenpäin. Jotenkin mulla on tästä keväästä sellainen tunne, että se menee nopeasti!

 

Yhteinen kesälomareissukohde

Kerron nyt meidän perheen varmistuneista kesälomasuunnitelmista senkin uhalla, että olen puhunut kuluttamisesta jo monessa postauksessa. Jotenkin täältä blogista jää aina pois se kun hamstraan vessapaperia halvalla Mammuttimarkkinoilta ja kun lasken pennejä Lidlissä. Kyllä täälläkin nimittäin lasketaan euroja hyvinkin usein ja mietitään mihin ne rahat eivät riitä. Sellaisista asioista vaan ei tule kirjoitettua, ja kun tiedossa on jotain arjesta poikkeavaa ja erityisen mukavaa on ne ihana jakaa.

Ensi kesänähän me saadaan pidettyä miehen kanssa yhdessä yksi viikko lomaa, jolloin voidaan mennä reissuun koko perhe. Pitkän googlailun tuloksena päädyttiin Sisiliaan, joka on houkuttanut siitä saakka kun käytiin Sardiniassa. Saaret ovat kuulema aivan erilaisia ja Sisiliassa ei olla käyty vielä vaikka Italia on lähellä molempien sydäntä. Kreikka on kiinnostanut jo pitkään mutta juuri nyt sinne ei löytynyt meille sopivaan aikaan kohdetta, joka olisi lyönyt laudalta tuon Sisilian. Kreikassa oli todella monessa kohteessa pikkukiviranta, joka ei tuntunut niin mukavalta ajatukselta pienten lasten kanssa. Tuo tämän kesän reissu tulee olemaan sokerina pohjalla, sillä se sijoittuu viimeiseen viikkoon ennen koulujen alkua eli siihen on vielä pitkä aika.

Toivottavasti tämä flunssainen olo talttuisi yöunien aikana, sillä ensi viikko on tuttuun tapaan sitä arkista haipakkaa, eikä sairastaminen kuulu suunnitelmiin. Oletteko te pysyneet terveenä? Ja kertokaahan, jos teillä on tiedossa jotain ihania kesälomareissuja. Minne meinaatte suunnata?

6 vastausta aiheeseen “Nuhainen olo ei kuulu suunnitelmiin”

Täällä ois haaveissa/suunnitelmissa Lontoo tänä kesänä 🙂

Lontoon reissu kuulostaa todella mukavalta. Se on varmasti mahtava reissu! Nähtävyyksiä ja urbaania tunnelmaa. Ihanaa lomaa teille Lontooseen jos sinne päädytte 🙂

Meillä myös kohteena Sisilia ? ei olla käyty siellä ja nyt isommalla porukalla suvun kanssa mennään. Talo vuokrattu menfistä. Lapsia myös mukana vino pino. Omasta takaa neljä?

Kuulostaa todella kivalta. Me kans tykätään reissata isolla porukalla mutta ei saatu nyt muita messiin. Oma villa on ihan paras isommalle jengillä! Ihanaa matkaa teille.

Sisilia on mahtava!!!!! Yksi parhaista kohteista mielestäni Italiassa. Minne päin olette menossa? Sisilian vanha kulttuuri ja upeat antiikkiset kaupungit yhdistettynä sen karuun ja villiin luontoon, vuoret, värit, valo, rannat, ruoka, viini, oi oi oi oi!!!!

Auto pitää kyllä vuokrata muutamaksi päiväksi, että pääsee rauhassa kiertelemään kyliä. Me mennään Syrakusaan perinteiseen perhehotelliin. Giardini-Naxos oli ykkösvaihtoehto mutta siellä oli täyttä perhehuoneissa ja meidän olisi pitänyt ottaa kaksi huonetta. En malta odottaa loppukesään, voi että kun sinne on vielä niin paljon aikaa!

Kommentit on suljettu.