Kategoriat
Perhe & suhteet

Odottaminen yhtä aikaa sydänystävän kanssa

Mammatreffailu on odotusajan arjen kohokohtia

Jokainen joskus odottanut tietää, että raskausajasta ja siihen liittyvistä ajatuksista ja kenties vaivoistakin on ihana puhua muiden odottajien kanssa. Heidän kanssaan ei tule sellainen olo, että ”kiviäkin kiinnostaa” tai että vaihdetaan jo aihetta. Vertaistuki on tärkeää siis tässäkin elämänvaiheessa ja mikä parasta, jos sen voi jakaa hyvien ystävien kanssa!

Juuri nyt mun ystävissä ei ole kuin yksi raskaanaoleva (tai muut eivät ole tunnustaneet) mutta sehän ei haittaa, sillä tuo yksi on kultaakin kalliimpi ystävä minulle eli Sara. On todella ihanaa olla raskaana yhtä aikaa ja höpötellä siihen liittyvistä ja tietysti kaikista muistakin asioista hyvän kaverin kanssa. Ollaan vaihdettu paljon kuulumisia ja nähtykin muutaman kerran vaikka välillä meillä on pitkäkin tauot näkemisessä kun asutaan nykyään kauempana toisista kuin aikaisemmin. Sara kävi meillä viime viikolla kahvilla tällä viikolla nähdään taas! Meidän kahvihetkeen kuului mm. ultrakuvien katsomista ja muutama yhteinen masukuva. Sara on mua 11 viikkoa edellä eli on jo viikolla 26 kun mulla on nyt viikko 15.  Saran laskettu aika on ystävänpäivän tienoilla kun me odotetaan sitä vappuvauvaa! Loppupeleissä tuollainen kahden-kolmen kuukauden ikäero on kuitenkin pieni ja tulevaisuudessa meidän lapset menee samana vuonna kouluun jne. mikä on hauska juttu. Siitä riittää varmasti meillä keskusteltavaa kun lapset kasvaa. Meidän tytöillähän on vuosi ikäeroa ja he ovat hyviä kavereita myöskin (mun keskimmäinen ja Saran nuorin).

Sellaista siis tänne ja mun blogin välityksellä vähän kuulumisia Sarastakin! Meidän pitää ottaa mammatreffit nyt vakituisesti arjen ohjelmistoon 😀 On niin mukavaa jakaa tämä elämänvaihe yhdessä.

4 vastausta aiheeseen “Odottaminen yhtä aikaa sydänystävän kanssa”

Vau kuinka kauniita olette! Parhaat ystävät! Ystävät pikkulapsiaikaan on todella arjen pelastus. Oletteko muuten Monnan kanssa vielä kavereita? Entä Sara ja Monna?

Kiitos <3 Ollaan kaikki ystäviä kyllä! Nähdään monesti kolmistaan mutta harvemmin tulee siitä blogiin kirjoiteltua jos on rentoa yhdessäolemista. Monna ja Sarakin on ystäviä keskenään ihan ilman minua vaikka minun kautta tutustuivat aikoinaan. Molemmat kuuluvat edelleen ihan parhaimpien ystävien joukkoon <3

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.