Kategoriat
Sisustus

Olohuone siirtyi ulos

Äitienpäivälahjaksi ihana lepotuoli

Voi että miten ihana äitienpäivä onkaan takana. Sain lapsilta todella suloiset kortit ja lahjan. Mies oli käynyt yhdessä lasten kanssa valitsemassa minulle puutarhaan kukkia ja sen lisäksi sain säädettävän lepotuolin, joka on ihan huippu. Meillä on tuollaiset tuolit mökillä ja ne on ihan todella kovassa käytössä siellä. Paras ja varmasti markkinoiden halvin lepotuoli terassille! Sain yhden tuolin ja kävin eilen hakemassa sille vielä kaverin Honkkarista (tuoli on 24,90€ HongKongissa). Nyt kelpaa juoda kaffea kaverin kanssa terassilla.

Tuolien lisäksi stailasin terassia kesäkuntoon. Kalusteet meillä oli ennestään mutta pihalla ei ollut oikein mitään elävää ruukuissa. Nyt tuo sohvanurkkaus kutsuu viihtymään ja on oikea keidas varjon kanssa. Piha on aurikoinen ja todella kuuma, joten päädyin kasveihin jotka rakastavat lämpöä ja paahdetta. Olin asettanut budjetiksi suunnilleen 150€ ja sillä sai nämä:

Hopeaeukalyptus 12,99

Mansikka-amppeli 24,99

Rungollinen oliivipuu 19,99

Rungollinen tupsulaventeli 15,99

Ruukkuruusu 7,50

Pihapuu Siesta lepotuoli 24,99

Marimekko Kesätori tyynynpäälliset 2×20€ (ostettu aiemmin Ystävämyynnistä)

Yht. 146,45€

Mitäs pidätte meidän välimerellisestä keitaasta oliivipuineen? Oletteko jo itse laittaneet pihaa tai parveketta kesäkuntoon? Meillä olisi terassin öljyäminen vielä edessä.

4 vastausta aiheeseen “Olohuone siirtyi ulos”

Hei, tuollaisella terassilla olisi ilo istuskella ja juoda aamukahvit.

Kiitos kommentista! Aamukahvit meni taas terassilla kun aurinko paistoi niin ihanasti. Ihanaa kesää sinulle!

Onpa todella kaunis terassi! Itsellä olisi tänään tai huomenna tarkoituksena mennä ostamaan kasveja ja yrttejä takapihalle, koska ilmeisesti se kesä nyt tuli jäädäkseen ja ei tarvitse pelätä, että kasvit paleltuu yöllä. Nuo Honkkarin aurinkotuolitkin näyttäisivät aika houkuttelevilta, eikä ainakaan ole hinnalla pilattu.

Toivotaan todella, ettei tule enää kovin kylmät säät. Muuten saa taas hakea ruukkuja sisään. Ihanaa puutarhan ja yrttimaan laittoa! Meillä on kaikki yrtit hankkimatta vielä.

Kommentit on suljettu.