Kategoriat
Yleinen

Pelastus pienestä purkista

IMG_20150528_144350

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Vichy

Pienten mukeloiden äitinä oma jaksaminen on välillä kortilla. On kausia jolloin lapset valvottaa ja unimäärä jää vähäiseksi. Välillä huomaan haahuilevani yöpaidassa pitkälle päivään ja meikkaaminen on ihan vieras sana. Mulla on kuitenkin muutama rutiini jotka pitää mut järjissään ja yksi niistä on illalla se, että illalla pesen kasvot ja levittelen yöksi ihovoiteen. Toinen on aamulla se, että keitän kahvia ja joka aamu valitsen kahvikupin fiiliksen mukaan 🙂 Mulla on aika kokoelma erilaisia kahvimukeja ja joskus kädet on jo mukinkorvassa kun vaihdan vielä valintaani. Oikea kuppi oikeaan päivään! Kuvissa mun eilinen aamupala ja valintani eiliseen päivään: jättimäisellä änkkärimukilla ei voi mennä metsään!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Ihonhoidossa Vichy on yksi mun all time favorite merkkejä! Se on luotettavaa apteekkilaatua ja sain sen Idéalia sarjasta testattavaksi sarjaan juuri täydentäneen tuotteen Idéalia Skin Sleep yövoiteen. Se on geelimäinen voide kuivalle iholle jonka vaikuttavina aineina mm. hedelmähappoja, B3-vitamiinia, kofeiinia sekä korjaavia öljyjä. Niiden avulla voide työskentelee yön aikana kasvoilla siten, että aamulla iho on levänneen näköinen, sen väri on tasainen ja freesi ja että ihon pinta näyttää hyvinvoivalta ja kosteutetulta. Tuotetta on myös testattu testiryhmällä, jonka jäsenet todella tietävät, mitä on elää epäsäännöllisessä vuorokausirytmissä ja miten se ihoon vaikuttaa: aikavyöhykkeitä ylittävillä lentoemännillä, yövuoroja tekevillä sairaanhoitajilla sekä pienten lasten äideillä 🙂

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Mä itse oon aivan rakastunut tähän tuotteeseen. Mulla on samasta sarjasta myös seerumi ja silmänympärysvoide ja niitäkin olen kokeillut. Idéalia Skin Sleep tuntuu iholla aivan ihanalta ja sen koostumus on juuri tarpeeksi täyteläinen. En pidä liian ohuista voiteista, enkä toisaalta myöskään koko kasvojen iholla liian paksusta perusvoiteesta. Kun iho lepää yöllä ja voide tekee taikojaan niin aamulla peilistä katsoo paljon pirteämpi ilmestys. Mulla iho kertoo nopeasti mitä mieltä se on huonosti nukutuista öistä joten palauttava yövoide on enemmänkin kuin must juttu! Erityistä plussaa kauniista purkista, peilimäisestä kannesta ja siitä että tuote on hypoallergeeninen, parabeeniton ja sopii herkälle iholle.

IMG_20150528_154530

SAMSUNG CSC

 

Vichyllä on meneillään heidän Facebook-sivuillaan kampanja jossa on jaossa hyvän yön settejä! Nimeä henkilö, jonka ajattelet ansaitsevan hyvän yön unen ja voit voittaa mahtavan Vichy #WakeUpBeautiful -nukkumispaketin, joka sisältää yön luksuskylpylässä sinulle ja nimeämällesi henkilölle. Kilpailuun pääset osallistumaan TÄÄLLÄ!

Sen lisäksi ARVON blogissa KAKSI pakettia lukijoiden kesken. Paketeissa on mukana Idéalia Skin Sleep yövoide ja Idéalia päivävoide. Heitä kommentilla jossa kerrot onko tuotteet sinulle tarpeen. Minkälainen elämäntilanne sinulla kenties on ja haluaisitko sinä herätä kauniina aamuun? 🙂 Blogiarvonta suoritetaan viikon kuluttua. Onnea kaikille kilpailuun ja arvontaan!

IMG_20150528_191854

210 vastausta aiheeseen “Pelastus pienestä purkista”

Tuotteethan olis kuin mulle tehty! Kolmivuorotyö ja kolme lasta, joten aamulla ei aina ole niin hehkeä olo, kun silmänsä auki saa. En ole vielä vichyn tuotteita juuri käyttänyt, joten senkin puolesta kiinnostaa.

Tarpeeseen tulisi. Valoisat yöt verottavat yöunia ja kiireisinä päivinä ei ehdi juurikaan panostaa ihonhoitoon. Olisi ihana kun voide tekisi yöllä taikojaan ja saisi herätä aamuun raikkaana 🙂

Moi! Vichy-paketti tulisi todella tarpeeseen, ja tarkoitan oikeasti TODELLA. 😀 Meidän pikkumiehellä (6kk) on alkaneet yöt olemaab vaihteeksi aika levottomia, ja voitte vain kuvitella miltä tämä äiti näyttää aamulla hyvin valvotun yön jälkeen… Meikkaaminen tuntuu ylitsepääsemättömän raskaalta ja saatan viihtyä pyjamassani vielä puolenpäivän jälkeenkin. Tämä äiti haluaisi olla vähän freesimpi !

Kyllä tarpeeseen tulisi! Kolmivuorotyötä tekevä hoitsu kun oon, niin yövuorojen jälkeen se näkyy kyllä naamasta! Ton kaltanen tuote olisi ihan täydellinen 🙂

Ps. Ihana blogi sulla! Pidemmän aikaa oon jo seurannut. Sulla on upee elämänasenne.

Pienten lasten äiti ja stressaava työ,ei hyvä yhdistelmä Elämässä viime vuosina ollut monta ikävää ja rankkaa asiaa. Läheisten kuolemaa ja sairastamista mutta näiden jälkeen on oppinut arvostamaan sitä ihan perusarkea ja että elämä on tässä ja nyt. Ikuinen sitku – ihminen opettelee nytku – elämää nämä tuotteet tulisi enemmän kuin tarpeen ♡

Kuulostaa unelmatuotteelta Teen kolmivuorotyötä eli rytmit on aikamoiset Lisäksi nyt siitepölyallergia saanut naamankin näyttämään seinään paiskatulta

Olisi todellakin tarpeen! Olen siirtynyt hoitovapaalta töihin 2kk sitten joista yli puolet on 1,5v tytär sairastellut, joten unta ei ole ollut todellakaan liikaa! Ja se näkyy ihosta, valitettavan hyvin.

Ottaisin nämä tuotteet oikein mielelläni piristykseksi alkuraskauden jäätävän väsymyksen keskellä! 🙂

9kk täyttävän vilkkaan poikalapsen äitinä kaikki hemmottelu on tervetullutta 🙂 toki tämä lahja olisi myös passeli jollekin hyvistä ystävistäni! Kiitos vielä mahtavasta blogista! Ennen tänne sivuille eksymistä en niin blogi maailmasta välittänytkään, nyt seuraan jo kahta 🙂 Hyvää kesän jatkoa!

Oih mikä pelastus odottaa, jos arvonta suosii 🙂 Teen tällä hetkellä vuorotyötä lastensuojelulaitoksessa. Mistään säänöllisestä elämästä tai arkirytmistä ei siis ole tietoakaan. Lisäksi rankka henkinen työ verottaa jaksamista ja siihen kun lisää epäsäännöllisen rytmin niin vaikea arvata miltä täällä näytetään 😉 Toki pyrin päivittäin juomaan ja syömään riittävästi ja terveellisesti, mutta haastavaa on. Kesä on kiva, mutta pimentävät verhot tekisivät nukkumisesta yövuorojen jälkeen helpompaa, hehh.

Olisin hyvien yöunien tarpeessa, sillä stressaava kevät on vienyt yöunien lisäksi voimat niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kulunut kevät on sujunut pääsykokeisiin valmistautumisessa, sekä kolmea eri työtä tehden, joten oma aika ja rentoutuminen on ollut kortilla, mikä on johtanut ylikuormittumiseen. On vaikea iltaisin rauhoittua nukkumaan. Olisi kuitenkin mukava peittää unettoman yön jäljet kasvoiltaan, niin ei aina tarvitsisi olla selittelemässä kaikille elämäntilannettaan 🙂

Mulla on just loppumassa edellinen voide ja tarkoitus ollut kokeilla noita Vichyn tuotteita! Mulla ei ole koskaan ollut kuin yksi tuote aamua iltaa ja aina vain juurikin noita perusvoiteita. Pitäis vähän viittiä panostaa! Iho-ongelmia on ollut aina, milloin finniä milloin kuivuutta. Ja silti niin laiska näkemään vaivaa. Eli olen arvonnassa mukana 🙂

Kyllä kelpaisi, rasvaan itseni joka ilta perusvoiteilla, ihana olisi kokeilla välillä ihan vaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. Meillä asustaa 3 teini-ikäistä ”lapsukaista”, he kyllä välillä keksivät kaikenlaista, mikä saa äidin usein valvomaan huolissaan..
ps. vuosia sinua seuranneena, tämä taitaa olla ihka ensimmäinen kommenttini 🙂

Näyttää NIIN raikkaalta! Vichyn tuotteita olen jonkin verran käyttänyt, minulla on aika herkkä iho ja monet ”sensitive” tuotteetkin tuppaa kirvelemään ja saamaan ihossa aikaa puna-laikukkaan reaktion..Tulisi kyllä tarpeeseen, kevät ollu yhtä lentoa ja naama on harmaa ja väsähtänyt. Lapset ja työ vie energiaa ja kesälomaa odotan, siihen vielä 2kk. Viimeeksi 7v sitten ollut kesälomalla joten enrgiat on aikalailla lopussa.

P.s ihanan pinkit kuvat <3

Viimeiset rutistukset töissä ennen lomia, yöunet vähissä ja silmäpussit venyvät. Kaikki apu on tarpeen, että näyttäisi edes hieman ihmiseltä kauniissa kevätauringossa 🙂 Vichy on muuten yksi minunkin lempituotteista!

Iloa viikonloppuun Anna 🙂

2 pientä poikaa. Toinen syö 6 kertaa yössä. Tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Näytän ihan huuhkajalta aamulla. Lisäksi oon köyhä.

Oi! Kuulostaa mahtavalta tuotteelta. Olisin juuri tuollaisen voiteen tarpeessa. Teen vuorotyötä ja usein ihoni on kuiva ja punakka. Vapaata ei juurikaan ole kun käyn täysipäiväisen työn ohessa koulua joten olisi ihana herätä kauniina joskus aamuun 🙂

Minulla on samantapainen elämäntilanne kuin sinulla, tosin vain yhden lapsen kera. Poikamme tulee pian 10kk, mutta edelleen meillä herätään vähintään kerran syömään ja kerran tai pari sen lisäksi muuten vaan. Hän ei kylläkään valvosekele yöllä vaan tissillä/tutulla jatkaa unia, mutta silti 10 kk katkonaiset unet alkavat tuntua ja näkyä. Elokuussa olisi edessä töihinpaluu ja väsymys varmaan kasvaa potenssiin 10.
Kaikki pienikin apu otetaan vastaan, vaikka sitten vaan väsymyksen merkkejä häivyttämään 😀

Vichyn tuotteet ovat kyllä niin laadukkaita ja ylellisiä kohtuuhinnalla! Ilta- ja viikonlopputyö kuormittaa myös ihoa. Kun lapset olivat pieniä, ajattelin tilanteen helpottavan hiedän kasvaessa. Ja hah! Isot lapset, isot murheet. Kolme teinipoikaa 12v, 16v ja 18v haastavat äidin päivästä toiseen. Pari viime viikkoa on menty vähillä ja heikoilla unilla, koska iloinen asia vähän stressaa: esikoisen yo-juhlat huomenna. Ei valitevasti palkinto ehdi huomisaamuun, mutta onneksi tehoseerumit löytyvät siihen hätään 😉 Mutta elvytystä tarvitaan myös juhlinnan jälkeen arjen taas koittaessa 🙂

Oi, mikä arvonta – tähän on pakko osallistua! 🙂

Olen viimeisilläni raskaana ja kunmon yöunista en ole saanut nauttia enää moneen viikkoon. Eikä helpotusta ole luvassa pikkuisen syntymän jälkeen, sillä sittenhän ne yövalvomiset vasta alkavatkin 🙂 Todella pintakuiva ihoni ei huonoista yöunista oikein tykkää vaan aamuisin ihoni näyttää melkoisen kamalalta…on testattu useita eri voiteita – mm. Elisabeth Ardenilta, Skin Doctorsilta ja ihan perus-Niveastakin mutta turhaan…ehkä Vichystä olisi apua? 🙂

Noi sopisi kyllä mulle…. Opiskelijana joutuu tekemään kaikki projekteja yötä myöten ja aamulla kyllä kanssa on sen näköinen…..

Itse en vuorotyötä tee eikä minulla ole edes lapsia, mutta ihoni on kuluneen vuoden aikana heittäny härän pyllyä. Toisaalta ihoni tarvitsis todella rasvaista ja tuhtia voidetta ja toisaalta taas kevyttä ja korjaavaa voidetta. Ollut todella vaikea löytää itselle sopivia tuotteita. Siksi olisikin kiva kokeilla miten VIchyn tuotteet soveltuisivat minun iholle. Jatkossa niihin vois sijoittaa itsekin, jos ihoni tuntuisis tykkäävän niistä.

Näitä olisi kyllä mukava päästä testaamaan! Oma ihoni on herkkä ja sopivan voiteen löytäminen on todella vaikeaa, tätä voidetta olisi mukava kokeilla ja katsoa sopisiko se iholleni 🙂

Kelpaisi! Unet on varsinkin viime viikkoina jääneet vähiin eikä silmääpusseille näy loppua. Oon laiska hankkimaan omia rasvoja joten lainaan aina äidiltä ja siskolta 😀

Yes! ma-pe 7-15 töissä, kaksi lasta ja 5-10h treeniä siihin päälle per viikko. Tarpeeseen tulis…. 🙂

Oishan ne tarpeen. 😉 Mulla on ex. akneiho, joten kirkastusta kaipaisi!! 🙂

Opiskelen, teen kolmivuorotyötä eikä tänä kesänä ole lainkaan kesälomaa… 🙁 Todella voiteiden tarpeessa!!

Hep! Täällä yksi raskaan työn raataja! Kolmivuorotyö ja paaaaljon yövuoroja viimeaikoina! Tulisi oikein hyvään tarpeeseen 🙂 herkkä ihoni kiittäisi tuotteista!

Sopii herkälle.. sitten sopii mulle myös. Enpä ole rasvoja vielä kokeillut yhtään- ehkä olisi tarve jo 35- veenä aloittaa jotta olisi edes siedettävä peilikuva lopunelämän

Nämä tuotteet sopisivat minulle todella hyvin! 🙂 Opiskelen ja käyn töissä ja elämä on tosi kiireistä tällä hetkellä. Tänä vuonna täytän myös 30 vuotta ja ikä ja väsymys näkyy kasvoilla.

Me on just saatu tonttiarvonnasta tontti, nyt kovasti pähkäillään millainen talo tontille sopisi, entä pohja. Onko meistä rakentamaan, mitä, miten, milloin, mitä maksaa jne. Stressitasot huitelee jo nyt pilvissä, unen tulo viivästyy ja unissa tapahtuu ties mitä painajaisia raksalla tai talolla (jota ei oo vielä suunniteltukaan). Tarvetta voitolle olisi!

Ihonhoitotuotteille olisi TODELLAKIN tarvetta! Olen kahden lapsen semisti kiireellinen äiti, esikoinen 3,5v ja nuorimmainen kohta 6kk. Tekemistä siis riittää ja ihonhoito rutiinini ovat kyllä suorastaan surkeat. Aamulla läästin meikit naaman ja illalla pesen ne nestesaippualla pois. Perusvoidetta päälle ja valmista on! Aika karmeaa… Vielä ei ole paljoa ikää mittarissa (25), joten ehkä herään tähän kamaluuteen jonain aamuna kun huomaan että naama ei olekkaan enää 18-vuotiaan ja peli on jo ns. menetetty. Nyt olisi ehkä hyvä aika aloittaa?

Minulle!! Työ, treeni ja lapsi. Välillä arjesta tulee minuuttipeliä jos meinaa jokaisen tehdä edes puoliksi hyvin. Aamut alkaa klo 4 koiran ulkoilutuksella ja päiväkotiin ja töihin kuudeksi. Yöllä herätään rakkaan lapsen kanssa edelleen. Tarviin tätä!!

Oiiiiii tämä paketti sopisi nyt minulle niin hyvin! Eli nuorempi lapseni, joka nukkuu todella levottomasti JA kehtaa vielä herätä aikaisin ( tänään klo 5.30) . Minun yöuneni on viimeisen vuoden aikana ollut 2-3 tunnin pätkissä ja sen kyllä huomaa. Ja ennenkuin sanot että mene aikaisemmin nukkumaan niin ei onnistu, teen 3-4 iltaa viikossa keikkatyötä ( olen sairaanhoitaja). Eli kyllä tämä piristäisi tämän väsyneen zombie äidin!

Fyysinen kaksivuorotyö, kaksi alle viisi vuotiasta vilkasta lasta + raskaana. Lisättäköön vielä päällä oleva stressi. 🙂

Kyllä kiitos! Kohta vuoden ikäisen tytön äitinä, joka heräilee edelleen monta kertaa yössä tuotteet tulisivat todella tarpeeseen. Tämän lisäksi ilta-ja -viikonlopputyöt näkyvät tämän mamman kasvoilla

Itselläni on 9 kk pieni vauveli, joka joskus saattaa valvottaa öisin 🙂
Aamuisin tulee käytettyä kaikki mahdolliset ihonsävyn heleyttäjätt ym. jotta en olisi niin kulahtaneen näköinen, vaikka olo on sellainen! Käytössä on Idealian päivävoide(Ihana tuoksu) joka vetelee viimeisiään ja silmänympärysvoide. Olen haikaillen tutkinut uutta yövoidetta, mutta näin kotimammana ei ihan pysty sijoittamaan 40 euron yövoiteeseen. Tulisi tarpeeseen!

Kuiva ihoni kaipaa huolenpitoa. Ja pienten lasten äitinä yöheräämiset tuttua juttua, silti töissä pitäisi olla skarpin näköisenä seuraavana päivänä.

Olen vasta lähivuosina löytänyt rutiinin kasvojen hoitoon. Vichyn tuotteet ovat munkin suosikkeja!

Kahden pienen lapsosen äitinä yöunet on epäsäännöllisen säännölliset. Mun iho stressaa enenmmän ku muu kroppa ja naamasta näkee unien määrän sekä laadun. Vichyn tuotteet on ollut munki kaapissa suosikkeja ja uutta sarjaa olis kiva testata:) Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

T.tiia

Tarpeeseen tulis! Atoopinen iho, jota oon hölvänny jo vuoden päivät pelkällä erioililla, kun en jaksa tuhlata enää penniäkään kalliisiin voiteisiin todetakseni vain, että iho kuoriutuu niistä irti ja erioili nyt ei sitä ehkä maailman parhaassa kunnossa pidä, mutta ei se kasvojen iho siitä hermostukkaan ihan totaalisesti. Siksi ois oiva tilaisuus päästä nyt kokeilemaan tuota vichyä ja jos se toimii niin tietäispä sitten, että siihen kannattaa satsata jatkossa. 🙂

Oi, tulis tännekin tarpeeseen esikoisen eskari loppui tänään ja kuopuksen laskettuaika koittaa 8.6 nyt jo yöt on yhtä tuskaa mitä ne mahtaa olla sitten vauvan kanssa… olis siistiä edes naamasta näyttää pirteemmältä 😉

Täällä yksi kolmivuorotyötä tekevä hoitsu ilmoittautuu! Työaikojen epäsäännöllisyyden vuoksi yöunet vaihtelevat laidasta laitaan. Varsinkin yövuorot jättävät jälkensä kasvoille, joten mielelläni ottaisin kyseiset tuotteet testiin 🙂

Vaikuttaa hyvältä tuotteelta, käytän muutenkin Vichyn ihonhoitotuotteita. Nyt on kestoväsymystä koko ajan päällä kun valoisa aamu herättää liian aikaisin…

Ois nää ois tosi tarpeen koska mun iho huutaa laadukkaita tuotteita ja koska Vichy ♡ Lapsen uhmaikä, koventuvat maratontreenit ja synkkä kevät on tehnyt musta harmaan. Mulle kiitos 🙂

Aivan ihana tuote, pienen lapsen äitinä ja toista odotellessa yöunet eivät valitettavasti aina virkistä riittävästi. Kaikki apu on enemmän kuin tervetullutta, vaikka se sitten tulisi kauniista, vaaleanpunaisesta purkista. 🙂

todellakin olisi tarpeen.pari vuotta sitten etsin kuumeisesti sarjaa joka passaissi krantulle iholleni,lopulta löysin vichyn.nyt kun pienet tulot on suunnattu saliin + parempaan ruokaan ,mennyt pihistämään ihon hoito tuotteista,se näkyy ihossani..kuten myös stressaava kevät,siitepöly kausi ja uni ongelmat.tämä olisi lotto voitto. ihanaa kesää ja ihania unia 🙂

Oih, todella tulisi tarpeen. Kiireinen kolmivuorotyö, pienet lapset ja jatkuva pieni (tai isompi) stressi päällä.
Kiitos sulle, että jaksat kirjoittaa niin elämänmakuista blogia 🙂

Voi! Nää tulis niiiin tarpeeseen! Ihana vauvani 9kk heräilee vieläkin ajoittain 5-7/yö, ja jos vauva nukkuu, heräilee 2-vuotias! Mikäli joskus nämä lapset nukkuvat yönsä hyvin, keksii koira koiruuksia ja herättelee yöllä, että miksei kukaan liiku mihinkään 😀

Todellakin tulisi tarpeeseen. Herkkä iho yhdistettynä kolmen pienen lapsen yöhulinoihin jättää jälkensä kasvoihini.

Yöunet, hmm. Kokonainen nukuttu yö viimeksi kesäkuussa 2011. Nyt heräilee pian 9kk ikäinen jota valvottaa hampaat ja uudet taidot. En muista edes milloin viimeksi ehdin illalla voidetta naamaani laittaa 😛 Päiväuneton kolmevee pitää huolen siitä että päivisin on hulinaa!

No huh kuinka osuva arvonta! Itselläni vähän samanlainen tilanne kuin sinullakin. Kolme pientä alle 4-vuotiasta lasta, nuorin 4kk. Kuvittelin, että kolmas lapsi on sitten se helpoin ja leppoisin ja nukkuu tietty yöt ja päivät, kun kaksi vanhempaa eivät sitä todellakaan aikoinaan tehneet. No juu ei mennyt kuin Strömsössä tämän äipän toiveet 😀 Meidän pikkupoju on oikea mamman paras kaveri ja haluaisi sylitellä ja tissutella 24/7 ihan koko ajan. Jos yritän vaikkapa kokata ruokaa muulle perheelle ja asettelen ajattelevaisesti vauvelin siihen 20cm päähän sitteriin katsekontaktiin, niin johan alkaa älinä ja möykkä! Sylissä vain hyvä…ja yöllä tietty vieressä. Muuten tuo perhepetihommeli olisi itselleni ihan ok, mutta niskat ovat niiiiin jumissa, kun yritän nukkua vauva vieressä mahdollisimman hiljaa ja paikoillaan, ettei Herra Ylhäisyys herää 🙂 Kyllä on tämä kolmas tapaus vanhentanut tätä mamia ainakin 10 vuotta! Aamulla silmäpussien suoristukseen tarvitaan ISO kuppi kahvia ja kunnon voiteet (jos vain jaksaisin ne naamalleni lätkäistä). No ehkä se tästä helpottaa…sitten 5 vuoden kuluttua 😀 😀

Kiva arvonta! Valmistuin juuri yliopistosta ja tämä kevät on mennyt melkoisen stressin kourissa, kun olen totutellut työelämän haasteisiin. Mustat silmänaluset kaipaavat kunnon ihmeitä 🙂

Perheessä pieniä lapsia ja yöt riekkuva juuri kääntymään oppinut vauva, huoh…tiedät varmaan sen aamutunteen 😉

Kyllä tulisi tarpeen. Näin kesän kynnyksellä olisi muutenkin kiva kokeilla ihan uusia tuotteita. Iho kaipaa kunnon voiteita pitkän ja kylmän talven jälkeen. Töitä on tehty PALJON ja sisällä istuttu liikaa tietokoneen ääressä (siis työn vuoksi, heh) ja se näkyy ihossani!

Onpa ihana arvonta. Todellakin tulisivat voiteet tarpeeseen. Ihoni on talven jäljiltä stressaantunut, eloton ja veltto, joten olisi kiva kokeilla jotain laadukasta tuotetta, josko siitä olisi elvyttämään kasvoni 🙂

Syksyn kiireiset yöpäivystykset ja sitä seurannut mamma”loma” ovat vieneet viimeisetkin kauneuden- ja hehkeydenrippeet tämän äidin kasvoilta. Enää ei kysytty papereita Alkon kassalla, kun hain kuoharipulloja lähestyviin äitini syntymäpäiväjuhliin…yritän uskotella, että kyse oli siitä, että vauva oli mukana 😉

Kuinkahan paljon nämä taikoja tekisi yön aikana?? Näin kun on kaksi alle 1,5 lasta öisin valvottamassa, niin ihan avomiehen puolesta toivoisin näitä itselleni… Jos vaimoke näyttäisi edes yhtään kivalta aamulla….??

Ihmevoiteet olisivat tarpeen. Rankka kevät takana ja raskaus aiheuttaa unettomuutta. Kaikki tämä näkyy tietysti myös ihossa.

Todellakin tulisi tarpeeseen palauttava yövoide, kun on ajoittain kiireinen ja stressaava työ ja kaksi pientä lasta voivat yöunet jäädä pakostakin lyhyiksi ja tässä yli 30 v iässä se jo näkyy helposti naamasta, että on jäänyt unet saamatta 🙂

Heleyttä ja virkeyttä iholle, tänne!

Kyllä kiitos haluaisin herätä kauniina! Pieni lapsi ja opiskelut (koulutehtäväthän tehdään tietty yöaikaan, kun lapsi nukkuu!) valvottavat öisin.

Minulle kelpaisi myös ihoa virkistävät kasvorasvat! 🙂 Eilen kotiuduttiin kuopuksemme kanssa sairaalan lastenosastolta, jossa vietimme 2,5 vuorokautta eristyksissä pojan hengitysvaikeuksien ja keuhkokuumeen takia. Nyt sitten kotona jatkuu seuraavat pari viikkoa yötä päivää säännöllinen keuhkoputkia avaava lääkitys babyhalerilla. Tulipa todettua taas, että kyllä se ihan tavallinen lapsiperheen arki on ihanaa, kunhan vaan kaikki on terveitä! Nyt kuitenkin minulle kelpaa kaikki apu väsymyksen poistoon ja vichyn tuotteet ovat olleet minunkin suosikkeja ihonhoidossa. Tosin juuri noita kyseisiä tuotteita en ole koskaan kokeillut..

Antaisin tämän lahjana pikkusiskolleni, joka juuri valmistui unelma-ammattiinsa, kätilöksi.
17 yhtäjaksoista opintovuotta on varmasti kuluttanut ja syönyt hyviä yöunia.
Nyt kaiken rupeaman jälkeen, hän ansaitsee hyvät yöunet ja hyvinvoivan, raikkaan ihon.
Pirteänä hän jaksaa tehdä tärkeää työtä: ottaa vastaan pieniä ihmisenalkuja tähän suureen maailmaan <3

Oi osallistun! Aikuisiän akne joka välillä pahempi ja välillä parempi. .. olisi kiva saada nämä kokeiluun auttaisiko ne yhtään…ja p.s mulla on aivan sama ton mukin kanssa, miten muki voikin tehdä paljon iloa aamuun !

Sopisi mulle mainiosti. Kolme alle kouluikäistä ja unta liian vähän. Ikääkin jo yli 35 ni kaikki apu tarpeen. Ihana blogi sulla 🙂

Tuotteet olisivat ihan loistava lahja ihanalle siskolleni, jolla on kohta syntymäpäivä. Kahden pienen lapsen (kohta 3 v ja 4 kk) äitinä ja paljon työmatkoja tekevän miehen puolisona siskoni on selvinnyt hienosti mutta kaipaisi varmasti pientä hemmottelua noiden tuotteiden muodossa 🙂

Pian 45v ja kaksi alakouluikäistä. 3-vuorotyötä sairaanhoitajana. Jalat kovilla työn takia ja Vichyn voide halkeileville/ pykiville kantapäille on aivan mielettömän hyvä!! Suosittelen! Ikä tekee jo tehtäväänsä, eli olen yksi Vichyn tuotteiden halukas käyttäjä.

Jees pliis!!! Kuulostaa kyllä niin hyvältä voiteelta, että kelpaisi! Itse teen kolmivuorotyötä, jossa kyllä helposti näyttää iho ihan kamalalta, väsyneen näköseltä vielä silmäpusseineen! Etenkin yövuorojen jälkeen saan usein kommenttia että näytätpä väsyneeltä, mikä ei tosiaan oo ihme.. Tällänen ihmevoide saattaisi olla siis aika nappivalinta mun iholle, kun noi unirytmit muuttuu ja vaihtelee kokoajan 🙂

Olisi kyllä todella tarpeen nuo voiteet! Meidän vauva on 10kk ikäinen ja edelleen yöllä herätään useamman kerran. En enää muista milloin olen viimeksi nukkunut kunnon yöunet, kun raskaana ollessakin yöunet oli todella katkonaisia. Aamulla peilistä katsoo todella väsähtäneen näköinen äiti.

Kyllä kiitos, haluaisin herätä kauniina aamuun! Oiskohan se pelastanu meikäläisen tänäaamuna, kun nukuin lahjakkaasti pommiin ja lähdin pikapikavauhtia töihin 😀 Hoitoala, kolmivuorotyö ja jatkuvasti perseellään olevat unirytmit. Eikä sitä viikonpäivistäkään oo aina ihan selvillä…heh.

Ehdottomasti tulisi tarpeeseen. 40 vuotta tuli äskettäin täyteen ja se alkaa näkyä.

Teen vuorotyötä, joskus päivä- ja yövuoroja useamman viikossa sekaisin, rytmi muuttuu jatkuvasti ja välillä aamulla peilistä katsoo turvonnut kummitus. Täytyy kokeilla vichya ehdottomasti! 🙂

Pienen vauvan/taaperon äitinä piristys purkissa olisi tarpeen ja mukavaa vaihtelua nykyiselle halpisvoiteelle 🙂

Keski-ikäisen keskiyön keskiset vaivat ja valvomiset. Piristäisi varmasti meikäläisenkin naamaa.

Tekisi hyvää rakennustyömaan väsyttäneelle ja toisen lapsen odotusajan hormonihirmu- iholle 🙂

Kaksi päivää vanha tyttö tullee pitämään yöt kiireisinä jonkun aikaa, joten tarpeeseen tulisi 🙂

Tulisi kyllä tarpeeseen mun pisamaiholle, johon on paikoitellen alkanut tuleen näppyjä e-pillereiden lopetuksen jälkeen 😀 Tiistaina tulee täyteen 23 vuotta, ja jonkin mittarin mukaan myöskin silmänympärysvoidetta tulisi alkaa käyttämään 🙂 Mukavaa kesää Anna!

Odotan esikoistani näin kolmikymppisenä ja hyvin nukutut yöt tuntuvat olevan harvassa jo nyt, kun pienokaista odotetaan maailmaan vielä noin kaksi kuukautta 🙂 Voin vain kuvitella, minkälainen tilanne on vauvan syntymän jälkeen. Uskon, etteivät silmäpussit pääse ainakaan pienenemään.

Oisin niin näiden Vichy tuotteiden tarpeessa!! Kaksi pientä lasta,jotka nukkuvat tällä hetkellä erittäin huonosti yöt…aamulla peilistä katsoo hirviö..

Tottakai haluaisin herätä kauniina aamuun 🙂 Haastetta siihen tuo kuitenkin vaativa työ & öisin hääräävä koiranpentu sekä aamuyöstä herättävä päivänvalo.

Kyllä olisi tarvetta tuotteille. Aina ei ehdi nukkua tarpeeksi, mutta olisi kiva näyttää silti niin hyvältä kuin olisi mahdollista. 🙂

Hei, en voita ikinä missään mitään mutta kokeilen nyt onneani 🙂
Kohta 2v taapero ja koulu ka 2 muuttoa lyhyen akan sisällä joten todellakin tulee tarpeeseen 🙂
Puhumattakaan, että budjetti repeilee saumoista!
Ihanaa kesää Anna!
Mertsi

Jos arpaonni osuisi kohdalleni, lähtisivät tuotteet lahjaksi äidilleni, joka uskalsi vaihtaa alaa ja valmistui juuri maisteriksi. Aurinkoista kesää!

Tarvitsen! Näytän väsyneeltä! Ja vielä on etsinnässä oma suosikki ihonhoitosarja, joten olisi kiva kokeilla näitäkin.

Ihanalta kuulostaa paketti! Täällä kans jatkuvasti kipeän pienen lapsen äiti kaipaisi virkeyttä iholle. Muutenkin omaan huonon ihon ja työni on ilta-ja yöpainoitteista mikä ei helpota kotihoidossa olevan lapsen kanssa telmimistä. Rakkaus vie pitkälle energisyydessä, mutta iholle se ei oikein auta 😉

Kiireisiä aamuja, väsyneitä iltoja. Pientä luksusta näihin hetkiin olisi tarpeen 🙂

Tuotteet tulisi todellakin tarpeeseen. Pentukoiran omistajana tulee nukuttua levottomasti ja käytyä ulkonakin öisin. Olen vihdoinkin löytänyt myös miehen rinnalleni, joten olisi ihana herätä kauniina oman rakkaan vierestä huonoista yöunista huolimatta. 🙂

Teen kolmivuorotyötä ja elämä on muutenkin aika hektistä. Kesä tulee, mikä minulle merkitsee sitä että iho alkaa kukkimaan. Olen kokeillut kaikenlaisia rasvoja mutta sopivaa ei tunnu löytyvän.

Vichy on lempparimerkki ja uutuus kuulostaa hyvältä. Olen aika huono nukkumaan ja työstressit vie helposti yöunet, vaikka kovasti koitankin unihygieniaan panostaa. Eli käyttöä ois!

Tulisi tosiaan tarpeeseen tännekin! 😀 Olen neljän lapsen kotiäiti, ja tämä olisi ihanaa hemmottelua itselleni.

Näille olisi kyllä käyttöä! Aikaiset aamuherätykset, pitkät työpäivät uudessa paikassa ja samalla yritän suorittaa opintoja. Olisi ihana tälläinen hemmottelutuotepaketti, enkä pistäisi pahekseni, jos aamulla herätessä näyttäisi jopa siltä, että on yöllä nukkunutkin!

Kiitos Anna hienosta blogista! Olen seurannut kirjoituksiasi jo reilu kaksi vuotta ellen kauemminkin (ja kommentoin ekaa kertaa) ja pidän siitä, että kirjoitat myös muusta kuin fitneksestä. Olemme myös lähes samantapaisessa elämäntilanteessa molemmat jos vertailukohtana on ikä, lapset, koti jne… 🙂

Siis kisaan: Elokuussa syntynyt vauva, lapsiperhearki ja nyt 2-vuorotöihin hetkeksi palanneena kaipaan aamuisin raikkaita kasvoja. Olen lievänä atoopikkona käyttänyt Vichyn Thermalia sarjaa viimeiset kahdeksan vuotta ja muuhun ei ole kannattanut vaihtaa! Välillä köyhäilin ja ostin jotain muuta, mutta siperia on palauttanut minut ruotuun…! 😀 Suosittelen Vichyä!

Tarpeeseen tulisi! Kolmen lapsen äitinä joista nuorin 10kk ja kaikki valvotut (edelleen valvon) yöt tehneet jälkensä ! Voisi koittaa herätä pirteenä

Kaikki mikä vähän tekisi virkeämmän näköiseksi on tervetullutta. Ikä ja huonot yöunet näkyvät liiankin hyvin kasvoilla. Jos ei muuta apua niin ainakin tuo lahja virkistäisi mieltä.

120cm leveässä ei ihan joka yö 4 henkeä saa nukuttua täydellisiä yöunia. 😉 nimim. lapset laittavat vanhemmat ruuvipenkkiin

Tulisi tarpeeseen 🙂 Mun ihoni on tosi vaativa, ja sitä pitäis olla kokoajan kosteuttamassa ja hoitamassa…

Kolmen pienen lapsen äitinä unet on välillä aika vähäisiä. Nyt aloitin uuden työn joka on vienyt viimeisetkin mehut. Töitä teemme miehen kanssa niin että kun toinen tulee kotiin aamuvuorosta niin toinen lähtee iltavuoroon. Näin lapset eivät tarvitse olla päiväkodissa. Tällä hetkellä en omista mitään kasvoille tarkoitettua. En siis rasvaa enkä edes puhdistusainetta Kunhan töistä alkaa rahaa kertymään niin voin ostaa erittäin pintakuivaan sekaihooni tuotteita joita todella tarvitsen. Tähän saattaa vaan aikaa vierähtää kuukausi tai jopa pari. Iho ei näytä hyvältä miltään osin joten kaipaisin todella piristystä päiviini

Täällä yksi uupunut kotiäiti jonka iho on mennyt ihan kamalaan kuntoon raskauden jälkeen! Taapero menee unille puolilta öin ja vauva herää viideltä. Äiti pysyy tolpillaan kahvin voimalla 😉 Vichyä en ole testannutkaan ennen, apteekkituotteet ovat yleensäkkin melko uusi tuttavuus- olen ollut luonnonkosmetiikan suosija, mutta tehot eivät ehkä enää riitä!

Nämä viime viikot ovat olleet niin kiireisiä, että yöunetkin ovat jääneet lyhyiksi ja huonolaatuisiksi. Tunnen oloni väsyneeksi, ja näytän väsyneeltä, joten tulisi tarpeeseen.

Voih, hemmottelua minulle kiitos! Synnytin maanantaina esikoisemme ja elämä tuntuu nyt yhdeltä stressiltä – syökö vauva liikaa vai liian vähän, tarpeeksi usein vai liian harvoin, ynnämuita hölmöjä asioita. Oman itseni muistaminen olisi lienee paikallaan tässä mullistavan ihanassa elämänvaiheessa! 🙂

Kyllähän laadukkaat tuotteet kasvoille tulisi tarpeeksi. Illatkin meinaa välillä lipsahtaa pitkänpuoleisiksi jolloin yö jää lyhyeksi.. 🙂

21 asunto-osakeyhtiön varsinaista yhtiökokousta pidetty ajalla maaliskuu-nykyhetki, lopputyö pian valmis AIT-tutkintoon, jääkiekkojoukkueenjohtajana tilinpäätös tehty. Mä olen ihan TÖÖÖT.

Setti olisi onnen omiaan minulle. Lapsiperheen arki on ihanaa, ja haluaisin että se näkyisi ihostakin! 🙂 Miehen yllättävä työttömyys on aiheuttanut vähän vähäunisempia öitä…

Aaaaa, nää tulis niin tarpeeseen! Koskahan viimeksi täydet yöunet…. Aamuisin silmäpussit roikkuu ja iho on harmaa kuin kevättalven loska! T: kahden pojun äiti

Kyllä varmaan jokainen nainen haluaa näyttää aamulla kauniilta, minä ainakin! Menin kaksi kuukautta sitten naimisiin ja pitäisi pitää huolta, että tuore vaimo ei pääse heti häiden jälkeen rupsahtamaan vaan jatkaa häitä edeltävää iloista säteilyä. 😉

Tulisi todella tarpeeseen, 11 kuukautta vanha lapsi heräilee edelleen öisin ja palasin kaiken lisäksi juuri vuorotöihin sairaalaan 🙂

Vichyn tuotteet ovat melkeinpä ainoita, joita känkkyräiholleni kelpuutan. Näitä en ole vielä kokeillut, mutta uskoisin niiden olevan just perfect! Viime aikoina olen kärsinyt pahasta stressistä ja sekin valitettavasti näkyy ihossani…

Hävettää myöntää että vaikka meikkaan lähes päivittäin, ihon HOITAMINEN multa jää kyllä harvinaisen huonolle pohjalle. Pesen toki meikit pois lähes aina, mutta käytän vain ns. halppis-, eli markettituotteita ja minkäänlaisia rasvoja mulla ei ole ollut käytössä pitkään aikaan. Saa siinä tosiaan sitten ihmetellä miksi kasvojen iho näyttää siltä kuin näyttää, pieninkin stressi vaikuttaa heti ulkonäköön kun ”pohjahoitokaan” ei ole kunnossa. Tiedän että minun pitäisi etsiä iholleni sopivat tuotteet, mutta minulla ei yksinkertaisesti ole juuri nyt varallisuutta sellaiseen. Mitäs niille purkeille tapahtuisi jotka eivät minun iholleni sovikkaan?

Jos voittaisin nämä tuotteet itselleni, olisi helppo aloittaa kokeileminen näistä. 🙂

Töitä…ei lomaa…kolme lasta…iso talo ja piha hoidettavana. Jotan freesausta tähän naamaan 😉

Täydelliset Vichyn ihonhoitotuotteet piristäisivät tätä köyhää hoitovapaalla olevaa mutsia 😀 luksusta ! Eiks se niin oo että kaunis äiti=hyväntuulinen äiti=koko perhe paremmalla tuulella 🙂

Voi tuote olisi juuri minulle tarkotettu! Unet jäävät vähäisiksi ja iho reagoi heti! Jospa zombieta-look tuolla kaikkoaisi!

Todellakin tulisi tarpeeseen 🙂 4-vuotias esikoinen herättelee öisin, rv 32+1 ja yöheräilyt ovat alkaneet. Kroppa tietenkin valmistautuu tulevaan vauvaan ja naamasta sen valvomisen näkee. Kissanpennut syntyivät vapun jälkeen ja herättävät myös yöllä maukumalla. Kaikki keinot käyttöön!

Ehdottomasti täälä kaivataan juuri tuollaisia naamatuotteita! Kolmivuorotyö vie mehut naisesta ja etenkin kasvot näyttää aika kärsineeltä valvottujen öiden vuoksi! Tarpeeseen tulisi

Kuuden pienen lapsen äitinä yöunet on välillä tosi katkonaisia. Vielä kun kolme nuorinta ovat välillä huonoja nukkujia ja heräilevät öisin. Tällaiset tuotteet olisivat luksusta tähän arkeen!

Todellakin tulisi tarpeeseen:) Kiireinen arki, kiireinen elämänrytmi ja vuorotyö tuovat omat haasteensa ihonhoitamiseen. Varsinkin kasvojen hoitoon tarvitsisin uudet hyvät tuotteet.

Takana 5 viikon työ+työharjoitteluputki, jolloin työtunteja yhteensä viikossa reilu 90, eli joku tehovirkistys ei todellakaan olisi pahitteeksi 😀

Mulla on vahva tunne siitä että tämä tuote vois olla passeli! Ensinnäkin en ole koskaan löytänyt voidetta kasvoille joka ei olisi liian paksua, ain jäänyt sellainen rasvainen tunne. Sitten toisekseen, mulla on kotona kohta 5kk ikäinen pikkupoika joka syntymästään asti ähissyt öisin mahavaivojaan, kaverina kasvukipuinen 2,5v poika joka heräilee öisin juuri noihin kasvukipuihin. Ja mun tuurilla pojat heräilee kumpikin eri aikoihin että sellasilla max.4h yöunilla nyt mennään niin kasvojen freesaus vois olla enemmän kun paikallaan 😀

Täällä! 😀 Atoopikon iho + pieni tytteli joka tekee kovalla volyymillä yöt hampaita 🙁 Normaalisti nukkuu ku tukki, mutta jestas toi hampaiden tulo!! Äiti tarvii vähä freesausta siis xD

Tarpeeseen tulisi 🙂 Työssäkäyvänä äitinä, jolla uusia haasteita töissä ja pieni prinssi kotona, ei aina ole aikaa itseensä panostaa – olisipa kiva päästä testaamaan näitä! Kuiva, herkkä ja vaativa iho, olisiko näissä tuotteissa vastaus ongelmiin?

Tarvitseisin tuotteita koska,odotan neljättä lastani muut lapset alle 6-vuotiaita,käyn vuorotöissä ja opiskelen samalla. Raskaus saa kasvoni kukkimaan kuin se olisi kukkapenkki eikä aikaa hirveästi kasvojen hoidolle käy. Kasvohoitoon olen ollut menossa kohta jo puolivuotta mutta en ole sinne asti vielä päässyt:)

No totta kai haluan näyttää kauniilta heti aamusta! Minulla on nyt ihana elämäntilanne kun aloitin juuri koko kesän kestävän kesäloman, mutta mikä sen parempaa ois kuin että kesäaamuina iho näyttäis heti noin fressiltä eikä meikkiä tarvitsisi. Ja jos toiveet täyttyy ja syksyllä alkaa opiskelijaelämä niin myös silloin tämä ois tarpeellinen

Oihh! Olispa ihana setti! Joka aamu tulee herätty viimeistään 4.30, olo ei oo aina ihan niin hirveän levännyt herätessä, mutta olisihan se ihanaa näyttää siltä. 😉 Ihon hoito kyllä kaipaisi ehdottomasti panostusta muutenkin! 🙂

Mulle kiitos! Jos ei vauva 4kk valvota yösyöttöjä enempää, niin kyllä isoveljet pitää huolen, että herätys on viimeistään klo 6.

Vichyn tuotteet eivät olekaan minulle vielä tuttuja, olisi kiva päästä kokeilemaan!
Kahden lapsen kanssa ja varsinkin valvottujen öiden jälkeen tulisi näillä tuotteilla varmaan tästäkin mammasta vähän freesimpi! 😀
Ja täytyy myöntää että ihon hoito meinaa monesti unohtua. En ole koskaan tainnut omistaa kunnon voiteita..perusrasvat ovat toimittaneet sitä virkaa jo monta vuotta.

Voi miten ihana arvonta 🙂 Tulis niin tarpeeseen tälle 3-vuorotyöläiselle jota on siunattu herkällä iholla.

Tarpeeseen tulisi todellakin! Ongelmaiho ja epäsäännöllinen arki tekevät ihonhoidosta haasteellista. Monia tuotteita olen kokeillut laidasta laitaan, mutta Vichyä en vielä 🙂

Oih, täälläkin pienen vauvan ja kahden leikki-ikäisen kotiäiti jonka kasvoille tekisi todellakin terää tuollainen laadukas voide! 😀 kumpa arpaonni suosisi.

Kyllä tulis tosiaan voiteet tarpeeseen :). Kolmen pikkumuksun kanssa on arki melko haipakkaa ja välillä on mamma hiukan väsynyt ni olis kyl ilo saada vähän virkistystä kasvoille ja sitä myöten mielellekin 🙂 ♡

Itse olen juuri Vichyyn tutustunut dödön kautta ja tykännyt todella. Juuri tänään pohdin omaa ihoani ja sen kamaluutta. Vaikka käyn säännöllisesti kasvohoidossa niin iho voi huonosti. Olen 7 lapsen kotiäiti ja yöt ovat yhtä valvomista kahden pienimmän valvottaessa. Taidankin tutustua noihin tuotteisiin itsekin:)

Tarpeeseen tulisi! Harrastan kilpaurheilua ja iho joutuu aikamoiselle koetukselle pitkin päivää hikoilun ja työn myötä. Yöllä olisi ihanaa, jos iho ehtisi palautua kunnolla päivän rasituksista. Lisäksi atooppinen iho kaipaa kunnon kosteutuksen. Aiemmin Vihcyä käyttäneenä, tiedän sen olevan laadukas tuote.

Olisipa mukava päästä testaamaan uutta. Kasvukipuisen 4-vuotiaan kanssa on tullut viime aikoina valvottua paljon. Muutoinkin huonounisuus vaivaa, joka kyllä näkyy kasvoissani aika ajoin.

PS. Blogiasi on ollut todella mukava seurata. Kuvat on kauniita ja ihailen asennettasi mennä läpi vaikeistakin asioista hymyillen. Ihanaa kesää ihanaiselle!

No nyt on mun näkönen arvonta! sairaanhoitajan työssä teen vakinaisen yöhoitajan pestiä,josta olen tällä hetkellä äippälomalla. yöt tissutellaan neliviikkoisen kanssa ja päivät touhotetaan kahden taaperon perässä… tällainen voide voisi siis pelastaa hieman räjähtänyttä olemusta ☺

Hei

Minulla on perussairaus, joka vaikuttaa oleellisesti ihon kuntoon. Opiskelijana kunnon tuotteita on haastava hankkia, joten tämä tulisi niin tarpeeseen! Todellista arjen luksusta ja erityisesti mielenvirkistystä 🙂 Se, että voi tehdä asioita oman hyvinvointinsa eteen, tuo hyvää mieltä ja parantaa oloa omassa kehossa; auttaisi varmaan jaksamaan myös silloin kun terveys reistailee. Sormet ristissä toivon että arpaonni suosii! Ihanaa kesää! 🙂

Pienen vauvan äitinä ja äitiyslomalta joskus töihin palaavana kolmivuorotyötä tekevänä lähihoitajana olisi mielenkiintoista kokeilla moisia purnukoita 🙂 plussaa myös herkälle iholle sopivasta koostumuksesta!
Ihanaa kesää 🙂

Hei, tämä paketti tulisi todella tarpeeseen. Olen 11 kk vauvan äiti, joka käy osa-aikatöissä. On ihme, jos on päivä kun ei väsytä.

Tämän kahden pienen lapsen äidin naama suorastaan huutaa näitä tuotteita apuun. Voi kunpa onni suosisi 🙂

Kolmivuorotyö on oikein omiaan saamaan ihon näyttämään samealta. Vuorojen välissä ei vaan ehdi nukkua riittävästi, varsinkin jos menee illasta aamuun. Univarastot täytetään vapaapäivinä. Tulisi tuo ihonhoitosetti enemmän kuin tarpeeseen.

10kk ikäisen pojannaskalin kanssa yöunet alkaa jo vähän helpottamaan, mutta viime yönä jätkä päätti herätä 02.14 jumppaamaan, siis ihan kirjaimellisesti jumppaamaan, eikä meinannut ymmärtää, että vielä ei äiti aio nousta ylös. Hoh hoi. Hyvä meikkivoide ja muutkin voiteet metsästyksessä, kun 30 tuli juuri plakkariin, ei kai tässä enää nuoruuden voimalla mennä.

Vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta setiltä! Itselläni vuorotyö syö välillä yöunia ja lyhyet yöunet kyllä näkyvät kasvoilla eli käyttöä kyllä löytyisi. Kiitos lempiblogistani ja hyvää kesää!

Todellakin olisi kuin tehty mulle. Pienet lapset ja suuret hommat ja lyhyet yöunet. Yövoide on loppu ja erisan ei taida nyt ihan riittää 😀

Tarpeeseen tulisi, sillä kesä tekee unille hallaa. 🙁 Valvoo pitkään ja valo herättää aikaisin.

Ihana setti, mielelläni kokeilisin tuotteita. 🙂 Teen itse yövuoroja ja suoraan sanottuna kasvojen hoitoni ei ole kovin hyvällä tolalla. Laitan yörasvaa aina sillon harvoin kun muistan ja jaksan,ehkä noin 3 kertaa kuussa, ehkäpä nuin ihanat purnukat muistuttaisivat hellimään ihoa useammin. 😉

Pienten lasten äitinä tuo olisi enemmän kuin loistava setti. Ei tarttis aamulla pelästyy ku kattoo peiliin 😀

Kyllä kiitos, tarvetta olis! Työstressi ja pieni koiranpentu valvottavat öisin, ja töissä pitäis olla silti edustavana…

Oulun tuulet on kuluttanu naamani kurjaan kuntoon, kuiva ja kärsinyt ympärivuotisesta työmatkapyöräilystä. Iho on muutenki herkkä ja jotkut laadukkaammatki tuotteen on aiheuttanu allergisiareaktioita, Vichy on ollu mun ihon pelastaja monesti, ja pelastajaa kaipaisin nytki :).

Pikkuinen vauva pitää tällä hetkellä 3h rytmissä, niin päivät kuin yöt. Olisi kiva jos ristiäisissä olisi pirteän näköinen äiti :)…

Voi, haluan voittaa! Meiltä löytyy kotoota reilu 3,5v ja 1v lapset, mahasta taas kolmas tulokas joka saa äidin kärsimään karseasta pahoinvoinnista. Olo ei siis ole hehkeimmästä päästä ja just tällaista kaunistautumista kaipaisin! Kun en osaa itse hommata sopivia tuotteita.

Raikas ja levännyt ovat ihan outoja sanoja kahden alle kouluikäisen äitinä ja koiranpennun emäntänä. Voide tekisi terää (vaikka tuskin ihmeitä) tälle nuupahtaneelle naiselle ja veikkaan, että mieskään ei pahastuisi jos heräisi aamuisin hehkeän ja raikkaan vaimon viereltä!

Hei! Todellakin olisi tarpeeseen. Kohta kolme vuotta vähillä unilla takana :/ En tiedä kyllä onko enää mitään pelastettavissa 😀

Nyt kun olen vajaan vuoden ollut äitinä allergialapselle, on tuttavat sanoneet että näytän usean vuoden vanhemmalta kuin ennen. Joten selkeästi naamani kaipaisi reilusti piristystä 😀

tarviin pelastusta! talon rakennus käynnissä, kokopäivätyö ja stressaava luonne.. näiden yhdistelmä tietää unettomia öitä tai vähintään aamuyöllä stressiin heräämistä. muutaman kuukauden päästä helpottaa, mutta jo ennen sitä olisi kiva näyttää elävältä ihmiseltä 🙂

Osallistun arvontaan. Oon käyttänyt paljonkin Vichyn tuotteita, mutta nyt vanhempainvapaalla tulojen takia pitänyt siirtyä marketti-voiteisiin, eikä laatu oikein miellytä ihoa.

Oon rakastunut – en siis malta nukkua, eli kalvakka iho menee ihan omaan piikkiin. 😀 Ei voi valittaa, mutta kiva olisi töissä näyttää joskus muultakin kuin zombilta. Vichyn tuotteet on ihania!

Tämä olisi niin ihana antaa mun äidille – yksinhuoltaja ja sairaanhoitaja. Maailman mahtavin tyyppi joka ei koskaan itse hemmottelis itseään tällä.. Nytkin painanut jäätävän isoja viikkotunteja lasten sairaalassa, jotta vois kustantaa veljelleni valmistujaislahjan 🙂 fanitan mun äitiä niin täysillä ja olis mahtavaa yllättää hänet tällaisella!

Kelpaisi, just meinaa muutin Jenkeista takaisin Suomeen ja jet lag tekee aika hienon lookin naamalle..

Oi, olisikohan tästä apua niin kovin väsyneeseen yleisilmeiseen, olen nukkunut jo pitemmän aikaa kovin huonosti, katkonainen yöuni, pitkät työpäivät, stressi, ei ole mikään ideaali yhtälö ja näkyy kyllä jo kasvoistakin kauas….

Ne sopisivat minulle kuin nenä päähän, vuorotyötä tekevä aamuisin aina väsynyt. Olisi ihana näyttää freesiltä kun vie lapsia hoitoon ja menisi töihin. Ja hyvin lähtenyt elämäntaparemontti on saanut muun olemuksen näyttämään ihmiseltä eikä vaan mätäsäkiltä:)

Voi vitsi tää olis niin hyvä itselleni, opiskelujen ja työnteon yhdistäminen näkyy hyvinvoinnissa ja myös ihossa. Tuotteet olisi kuin tehty mulle 🙂

Ihania tuotteita, joskus pääsin jo vähän kokeilemaan mutta nyt kotiäidin tuloilla on käytössä halvimmat ihonhoitotuotteet:/ Kiva olisi siis, jos arvonnassa onnistaisi!

Paikkoja särkee en herää siihen, vaan vauva ilmoittaa että nyt on herättävä. Paikkoja särkee ihan vietävän paljon. Kuinka kierossa olenkaan nukkunut. Tajuan siis nukkuneeni hetken. On kuitenkin aamu? On, koska isommat lapset ovat lähteneet kouluun. Syön aamupalaksi banaania ja persikkaa niin kuin jo monena viikkona. Toivon saavani vauvan nukkumaan edes hetkeksi päikkäreitä että saisin laitettua ruuaksi possunlihaa ja porkkanaa niin kuin jo monena viikkona. Odotan ja toivon iltaa. Se tuo huomisen, toivon paremmasta päivästä. Pienin askelin sitä unohtaa itsensä, kun huolehtii ja murehtii pienen voinnista. Raskain askelin laahustan hammaspesulle, muuhun kun ei ole voimia niin kuin jo monena kuukautena. Katson peiliin ja näen sen, taas yhden unohtuneen äidin.

OI, kokeilisin niin mielelläni Vichyn voidetta. Tällä hetkellä työ, opinnot ja kotihommat aiheuttavat stressiä ja tämän lisäksi oma kasvojeni iho on erittäin haastava ja vaatii hyvät voiteet.

Kuten niin monelle muullekin, niin kyllä – tarpeeseen tulisi tällaiset tuotteet. Ihoni on varsin ronkeli, ja Vichyn tuotteet olen aiemmin todennut toimiviksi. Nykyinen elämäntahti tuntuu vaativan aiempaa järeämpiä aseita; on kaksi pientä lasta (1v ja 3v), osa-aikainen vuorotyö ja väkisin yritän vielä yliopisto-opintojakin jossakin välissä rääpiä kasaan. Tämän paketin kruunaa reissuhommissa oleva mies, joka tuskallisen harvoin on jakamassa arkea kanssani. Ihana olisi saada tuollainen paketti ihan vain itseä varten, kuten sanoit, niin pienet hetket omaa aikaa pitää järjissä!

Tulisi todella tarpeeseen! Tällä hetkellä menossa vuoden kiireisin aika töissä eli pitkää päivää sekä lisäksi paljon yöunia verottavia reissuja aikaisine herätyksineen. Lisäksi koiralle tehty leikkaus ja siitä aiheutuvat karvakasan kivut ja levottomuus takaa sen ettei tässä talossa nukuta kunnon yöunia eikä herätä kovin hehkeänä

Tarpeeseen tulisi tämä setti! Hyperaktiivinen 2v 9kk, vaativa työ ja pitkät päivittäiset työmatkat vaativat osansa.. Puhumattakaan laiminlyödystä kropasta ja ihonhoidosta! Painonpudotus on jo alkanut ja kova tsemppi on päällä. Tämä toisi kaivatun piristysruiskeen ihonhoidon puolelle!

Tarpeeseen tulisi ja mielelläni testaisin mitä näillä vois saada aikaseksi omalle iholle. Nukun melko huonosti ja kärsin tähän aikaan vuodesta allergoista niin että nenä on punaisena niistämisestä ja silmänaluset punaiset. Eli zombilta näytän.

Odotan kaksosia ja sen lisäksi että raskaus on ollut erittäin rankkaa (kivut ja hirveä pahoinvointi), on se myös saanut naaman hirveään kuntoon ahkerasta hoidosta huolimatta. Pitäisikin löytää joku hyvä tuote kasvoille. Eli mukana arvonnassa. 🙂

Kolme lasta, kolmivuorotyö ja vasta valmistunut omakotitalo… Do I need to say more?? 😉

Stressi ja aikaiset aamuherätykset näkyvät tällä hetkellä ihoni kunnossa. Hyville tuotteille olisi siis tarvetta.

Siis todellakin tulis tarpeen.Kolme alle kouluikäistä, joista yksi kukkuu yöt, opiskelu, herkkä iho ja rahattomuus. Ei hehku iho ei.

Niin rakas mutta myös raskas erityislapsiperhearki ja kotiäitiys vaatii veronsa tästä äidistä. Univelka ja stressi on se pahin, vaikka kuinka juo riittävästi vettä ja syö kunnollista ruokaa, ei se enää kolmekymppisellä tässä elämäntilanteessa kasvot hehku niilläkään konsteilla. Tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen laadukkaat kasvorasvat.

Pakko osallistua arvontaan, kun aihe on niin ajankohtainen.
Kolme lasta, joista nuorin vasta vuoden täyttänyt. Yöunet jäävät välillä vähiin, kun joku kolmesta herättelee joka yö.
Kauneudenhoitoon ei oikein aika eikä energiakaan riitä..
Vichyn tuotteita olen käyttänyt mutta tämä tuote on minulle uusi.
Toivottavasti arpaonni suosii!
Kiitos ihanasta blogista, jota luen säännöllisesti ja innolla odotan aina uutta postausta!

Välillä jää yöunet vähille ja nuo olisivat varmasti loistavia tuotteita! Plussaa purkkien pinkistä väristä 😀

Tämä tulisi todellakin tarpeeseen! 4kk ikäisen pojan äitinä yöunet ovat aivan liian vähäisiä ja ruokavaliokaan ei ihan kunnossa, mikä näkyy ihossa. Lisästressiä aiheuttaa syyskuiset häät, joten tämä tuleva morsian tarvitsisi todella jotain piristystä kasvoille.

Mulla on hyviä ihotuotteita haussa, ja köyhänä opiskelijana ei ole varaa ostaa mitään hienouksia, joten tulisi tarpeen tänne ainakin :).

Täyspäiväisen opiskelijan ja kolmivuorotyössä keikkailevan naisen väsynyt naama ja kelmeä iho kaipaisivat kunnon tuotetta, varsinkinkun vaikuttaisi atoopikon ihollekin sopivan 🙂

Tännekin tuollainen yleellinen Vichy-setti olis enemmän kuin sata jänistä. Täällä on surua, huolta ja murhetta ollut liikkeellä ja yöunetkin on ollut vähän heikonlaisia. Oon aina tykännyt Vichyn tuotteista, mutta sairaspäivärahalla ei tuollaiseen luxukseen ole ollut varaa

Täällä 3-vuorotyötä tekevä lähihoitaja jonka kuiva iho huutaa rasvoja ja aikamoinen penni niihin meneekin kuukausittain. Seerumiy ovat loistavia- tällä hetkellä alkaa lopuillaan olemaan päivä, yö että silmänympärysvoide! Itse suosin juuri tuota ihon hoitoa-kaunis, huollettu iho on itsessään kaunis, ei hirveästi ehostusta kaipaa

Oi, todellakin tulisi tarpeeseen! Kolmen lapsen kotiäitinä, unien jäädessä vajaaksi, kaikenlainen piristys on tervetullutta. (Viime yö oli levoton, kun keskimmäinen natisi vähän väliä, ja heräsi aamulla nuhaisena…) Kotihoidontuella ei ylimääräisiä ostella.

Kylläpä tulisi voiteet tarpeeseen. 2-vuotiaan (huonosti nukkuvan) ihanan tytön äiti joka painaa pitkiä työpäiviä ja -viikkoja. Iho kaipaisi piristystä ja lepoa!!!

3-vuorotyö sekä kaksi vilkasta tyttöä takaavat sen että univelkaa on loputtomasti. Olen vielä aina ollut huono nukkumaan, herään herkästi ja vatvon aamuyön tunteina milloin mitäkin. Aamulla näky on kyllä aika räjähtänyt joten kaikki apu on erittäin tervetullutta! Olen monenlaista voidetta kokeillutkin, nämä tulisivat kyllä tarpeeseen!

Herään työaamuina 4:30 ja usein yöunet ovat jääneet aivan liian lyhyiksi. Peilistä siis usein katsoo äiti jolla on valtavan tummat silmänaluset ja muutenkin nuutunut olo. Tarpeeseen tulisi todellakin kyseiset tuotteet.

Olen lukenut blogiasi jo vuosia. Alkuvuodesta sain keskenmenon, jonka jälkeen kävin usein lukemassa kertauksena ajatuksiasi sinun kokemuksistasi. Tänään tein positiivisen raskaustekstituloksen (sinä näet sähköpostiosoitteeni mutta muutenhan tuo on vielä toki salaisuus, mutta koska me ei tunneta niin uskalsin tämän kertoa. :D) ja jotenkin tuntui, että tulen taas hakemaan blogistasi ”voimaa” tuleviin jännittäviin viikkoihin kun katsotaan pysyykö tämä pieni mukana loppuun asti. Ja siksi tänne tänään eksyin.

Eli tähän arvontaan voisin vaikka nyt perustella, että luvassa on varmaan aika paljon unettomia öitä alkuraskauden jännityksissä ja myöhemmin toivottavasti pienen ihmisen kanssa. Silloin kaipaa pientä hemmoittelua. 🙂

No sattuipa, jouduin juuri ottamaan kuvaa itsestäni ja mietin että freesin iloisen naaman sijasta kuvassä näkyikin väsyneen valahtanut minä, hui, ihan pelästyin :). Melkein 5-vuotias jälkeläinen herättelee enää satunnaisesti, mutta muuten huonon unenlahjat takaavat sen että tarve kaikelle ulkoiselle avulle on melkoinen.

Todella tarpeeseen tulisi! Lapsia useita, nuorimmainen vuoden vanha yökukkuja… Peilistä ei katsele mitenkään mieltä ylentävä näky, tummat silmänympärykset ja väsynyt katse. Voi jos kerrankin voittaisin!

Todella tarpeeseen tulisi, aikoinaan 3 pienen lapsen äitinä yöunet jäi vähiin, tällä hetkellä työvuoro alkaa aamulla aikaisin. Ikää yli 50 v ja tuo kaikki näkyy kasvoilla, olisipa kiva kokeilla tuota sarjaa….
-erja-

Kaksi lasta, jotka öisin vielä heräilevät, pitävät huolen etten aamuisin näytä välttämättä kovin hyvin levänneeltä, ja se näkyy ihossakin. Nuo tuotteet kyllä niin kelpaisi, herkullisen näköiset purnukatkin

Tarpeen olisi 8 kk kaksosten äidille ja nuo sh.na valvotut yövuorotkin ovat jättäneet jälkensä lärviin 😉

Valoisa kesäaika verottaa unenlahjoja sen verran, että piristysruiske iholle tulisi todellakin tarpeeseen! 🙂

Pirteyttä olemukseen tarvitaan! Yläkerran remontti menossa, joten koko yläkerta on nyt pakattu alakertaan, joka tarkoittaa, että olohuoneessa on parisänky, kaksi lasten sänkyä, ikean kaapistoja kaksi, kaksi sohvaa, laatikoita kattoon asti!! Kesä tässä menee.. 🙂

Puoliso on sairastanut pitkään ja yöunet ovat itseltäkin menneet stressaamisen takia! Voi kun tulisi tarpeeseen!

Kyllä tulisi tarpeeseen. Olisi ihana piristys kun ei itelleen oo niin varaa ostaa juuri mitään kivaa ja tokihan sitä haluais aamulla herätä kasvot levänneen näköisenä =)

Vaikuttaapa nämä tuotteet hyviltä ja kokeilun arvoisilta!:)
Olen kahden lapsen äiti, vanhempi 3 vuotia ja nuorempi 2kk. Joten todellakin tarpeeseen tulisi!

Kyllä tulis tarpeeseen! 3 lasta 5v, 4v ja 9 kk. Äiti ei aina näytä niin freessiltä.. ehkä tästä olisi apua piristäisi!

Voi tänne olisi tervetulleet kaikki mahdolliset kaunistuksen edesauttajat! 😉 Ruuhkavuosia elellään, liian vähän unta, liian vähän aikaa itselle ja liian kiirus lähes koko ajan, niinkuin varmaan tosi monella muullakin 🙂

Tarpeeseen tulisi kahden pienen lapsen äidille jolla hetki sitten mittariin tulla tupsahti 30v. Pitäisi varmasti oikeasti alkaa kiinnittämään huomiota ihonhoitoon, kun 40 lähenee.

Odotan esikoistani syntyväksi tässä muutaman viikon sisällä. 🙂 Tiedossa on siis valvomista ja vaipan vaihtoa, joten oma aika tulee olemaan kortilla. Olisi ihana saada pari toimivaa tuotetta, joilla pitää huolta myös omasta ihosta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.