Kategoriat
Lifestyle Matkustus

Piipahdus Saimaalle

Terveisiä Saimaalta! Otettiin lasten kanssa äkkilähtö änkkäripuistoon ja kylpylöimään viikonlopuksi, kun meillä ei ollut kaupungissa mitään ohjelmaa. Me ollaan käyty täällä monta kertaa ja edelleen vaan paikka on suosikki ja lapset kinuaa tänne jatkuvasti. Itsekin olin ihan valmis lähtöön niin tulin tänne muksujen kanssa miehen jäädessä hoitamaan koiria. Myös työt pitivät hänet pääkaupungissa niin ajattelin, että kyllä mä pärjään lasten kanssa yksinkin.

Silti eniten odotan huomista kotimatkaa kun ajetaan mun isän mökin kautta, joka on matkan varrella. Siellä on kaadettu puita niin, että järven pitäisi näkyä paremmin. Mökki on ollut aika vähällä käytöllä ja siellä ei ollut kaadettu puita pitkään aikaan. Minä en edes muista miltä piha näyttää niin, että järvimaisema näkyisi kunnolla <3 Pysähdytään siellä sitten huomenna.

Nyt me mennään illaksi polskimaan. Olen muuten pitkästä aikaa päivitellyt snäppiä. Se löytyy sieltä nimellä @annaliljeroos.

AISTI-tuotteiden arvonta on päättynyt ja tuotepaketit lähtevät nimimerkeille Sarkku ja P. Onnea teille! 

 

2 vastausta aiheeseen “Piipahdus Saimaalle”

Moikka! Olen voittanut arvonnassa. En ole kuitenkaan saanut vielä sähköpostiin viestiä voitosta, jotta voisin lähettää osoitetiedot.

En ehtinyt vielä kirjoittaa teille! Tai olin meilaamassa osoitteenne tuottajille, joilta paketti lähtee. Voit laittaa mulle meiliä kyllä, jos luet nämä kommentit. Paketin toimittamista tarvitsee osoitteen, koko nimen ja puhelinnumeron. Laitatko toobigtobeme(at)gmail.com ? 🙂

Kommentit on suljettu.