Kategoriat
Lifestyle

Kesän lukulistalla

BookBeat on varmasti mun lukijoille jo tuttu. Ollaan tehty yhteistyötä useamman postauksen verran ja olen itse ollut koukussa palveluun ensitutustumisesta saakka. Tyytyväisenä tilaajana mun oli helppo lähteä BookBeatin kesäkamppikseen mukaan, sillä appi on ollut kovassa käytössä. Luen ja kuuntelen kirjoja BookBeatista säännöllisesti. Etelänreissussa kuuntelin hauskaa ja raastavan raskasta Pauliina Rauhalan Taivaslaulua, sillä kirjat voi tallentaa myös offline-tilaan, jolloin niiden lukemiseen tai kuunteluun ei tarvitse internet-yhteyttä.

Poolilla tai tuollaisessa lepomajassa maatessa oli hyvä lukea kirjaa hörppien samalla cappuccinoa, kun lapset olivat lähettyvillä uimassa tai leikkimässä. Nyt mietin jo seuraavaa reissua ajatellen, että pitääkin ladata muutama kirja lisää offlineen pitkää San Franciscon lentoa varten. Appi on siitä ihan mahtava, että ei tarvitse kantaa kirjoja mukana erikseen, vaan lukeminen onnistuu aina kun on edes pieni hetki aikaa sillä puhelin on kuitenkin mukana.

Kokosin mun suosikkeja (jo luettuja) ja mun tulevaa kesän lukulistaa (mitä en ole vielä lukenut) teille vinkiksi. Näihin aion itse paneutua mökkireissuilla ja silloin kun on hetki aikaa laittaa kuulokkeet korville. Jaoin kirjat kolmeen kategoriaan ja tässä ne tulevat:

 

Elämäntapakirjat/Mielelle

Jutta Gustafsberg ja Harriet Piekkola Mielen päällä

Jutta Gustafsberg Jutan voimakirja

Kimmo Takanen Tunne lukkosi

Pippa Laukka Hyvinvoiva nainen

Maaret Kallio Lujasti Lempeä

 

 

Kuunteltavaksi

Pirjo Tuominen Hiljaiset huvimajat

Saara Aalto No Fear

Agatha Christie Kuolema Niilillä

Anneli Auer Murhalesken muistelmat

Paulo Coelho Alkemisti

Juha Viikkilä Akvarelleja Engelin kaupungista

Martina Haag Olin niin varma meistä

Mari Manninen Yhden lapsen kansa

 

 

Luettavaksi

Pauliina Rauhala Taivaslaulu

Minna Knus-Galán Tarkoin varjeltu: Vuosi Panama-papereiden parissa

Sophie Kinsella Varsinainen talousihme

Charlotte Brontë Syrjästäkatsojan tarina

Siinä minua kiinnostavimpia uutuuksia ja klassikoita kesää ajatellen. Jos joku näistä tai muu BookBeatin valikoimasta on sinulla lukulistalla, klikkaa ihmeessä kokeilemaan BookBeatia. Kyseisestä linkistä saatte koodilla toobigtobeme kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan! Koodi on voimassa syksyyn saakka eli 30.9 asti ja koskee uusia asiakkaita. Jos palvelu ei ole sinulle tuttu, niin tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Palvelun kuukausihinta on normaalisti 16.90€/kk ja sillä saa lukea ja kuunnella kirjoja rajattomasti.

Mitä teillä on lukulistalla? Ihanaa lukukesää ääni- ja e-kirjojen parissa!

 

2 vastausta aiheeseen “Kesän lukulistalla”

Parissa kuukaudessa olen lukenut kaikki liane moriartyn teokset, suosittelen!

Mä luen parhaillaan tuota Pippa Laukan kirjaa ihan fyysisenä kirjana ja tykkään kovasti. Tykkään muutoinkin Pipan persoonasta.
Juuri tuli luettua Katri Syvärisen Löydä elämän taika. Sekin on jees kirja, suosittelen etenkin sellaisille suorittajatyypeille. Mulla pääsi itku, kun luin sitä, osui omalle kohdalle niin tarkalleen jotkut kohdat.

Kommentit on suljettu.