Kategoriat
Lifestyle Perhe & suhteet

Rauhallista koti-iltaa lasten kanssa

Kotoilua, leffaa ja vähän parempaa jädeä

Meidän koirat lähti miehen kanssa mun appivanhempien mökille ja talo tuntuu rauhalliselta. Nyt voidaan vihdoinkin tuulettaa pitämällä alakerrassa terassinovea auki, kun koirat eivät ole karkaamassa avoimesta ovesta. Pilvisen ja tuulisen sään ansiosta meillä on nyt kunnolla viileää, miten ihanaa näiden helteiden välissä!

Lapset on katsoneet läppäriltä leffaa ja itse katson telkkua ja surffaan netissä. Ollaan pikku hiljaa aloitettu pakkailemaan laukkuja ja kävin apteekissa ostamassa tarvittavat jutut ja lääkkeet reissuun. Lasten kanssa reissatessa kun tuo laukussa kulkeva apteekki on lähestulkoon aina ollut käytössä; särkylääkettä ja laastareita ollaan tarvittu varmaan joka reissulla.

Maistelin muuten nämä hypetetyt LoHiLon jäätelöt kahdessa maussa. Cookie Dough ei ollut mun makuun lainkaan ja tämä päätyi miehen kitusiin. Sen sijaan mun makuhermoja hiveli Salted Caramel, joka oli herkullista. Tätä voisin ostaa toistekin vaikka eihän se ihan kermajäätelölle maistunut. Sopivan maun sattuessa proteiinijäde maistuu kuitenkin hyvältä ja mikä parasta, sen voi nauttia ilman tunnontuskia.

Huomenna saadaan sukulaisia kylään juhlimaan meidän 4- ja 7-vuotiaita! Kylläpä aika juoksee <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.