Kategoriat
Lifestyle Sisustus

Siisti koti tuo mielenrauhaa

Koukussa siihen, että koti pysyy puhtaana

Ei ole mikään salaisuus, että lapsiperheessä koti menee nopeasti siivottomaan kuntoon. Jos kotona ei tekisi joka päivä ylläpitävää siivousta pitkin päivää, tulisi kodista nopeasti sellainen, ettei tasoja olisi näkyvissä. Meilläkin tuntuu tuota tavaraa riittävän ja sen vuoksi on tärkeää, että ne laitetaan oikeille paikoilleen päivittäin. Pienen sekamelskankin kestän, jos perussiisteys on kunnossa eli että lattiat on imuroitu ja pesty, vessat on siistit jne. Silloin pino siellä tai lelu täällä ei häiritse.

Kaikkea tätä en on jaksanut hoitaa yksin nyt kun olen tehnyt töitä ja opiskellut. Kun olin kotona lasten kanssa niin siivosin aina torstaisin tai perjantaisin mutta nyt meillä on käynyt siivooja kerran viikossa jo aika kauan. Huomasin myös muutoksen kerrostaloneliöstä omakotitaloon olevan sellainen, että siivousaika tuplaantui. Tätä ei huitasekaan tunnissa siistiksi jos imuroi, luutuaa ja järjestelee. Siivooja tulee meille Freskalta ja se on nyt vuosien kokeilun jälkeen tuntunut palvelulta joka on tasalaatuista ja luotettavaa. Meillä on vakiosiivooja mutta hänen ollessa lomalla tai sairaana, on käynyt tuuraaja. Kaikki on toiminut todella kivasti. Jos olet uusi asiakas ja harkitsemassa uutta tilausta, voit hyödyntää 25 euron alennuksella koodilla: 3RSXDG

Siivoustilaus tehdään osoitteessa freska.fi ja siivouksen hinta on 34€/h.

Meille kotisiivouksesta on tullut osa arkea, josta olisi hankala luopua. Pidän siitä, että aikaa jää muuhun sillä ihan tavallisissa arkiaskareissa kuten pyykeissä ja tiskeissä menee lapsiperheessä oma aikansa. Siivouksesta saa myös kotitalousvähennyksen, mikä tekee palvelusta kukkarolle vähän helpomman.

Yksi vastaus aiheeseen “Siisti koti tuo mielenrauhaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.