Kategoriat
Yleinen

Samsung NX30 on Smart kamera

20141104_174420

Yhteistyössä Samsung

Kerroin kolme viikkoa sitten että sain aivan ihanan tarjouksen päästä tutustumaan Samsungin NX30-järjestelmäkameraan. Oon blogannut kohta jo kolme vuotta, enkä oo koskaan kuvannut järjestelmäkameralla! Se taitaa tänä päivänä olla jo aikamoinen ihme, joten tartuin oitis tilaisuuteen 😉 Blogilainaan tuli näppärän kokoisen Smart kameran lisäksi 18-55mm objektiivi sekä NX Premium –sarjan 16-50mm S-zoomobjektiivi S1650ASB jolla saa laadukkaita ja ammattimaisia tuloksia.

20141027_173302

EV-NX30ZZBGBSE-28-0

Nyt olen kuluneet viikot tutustunut innolla kameraan ja kuljettanut sitä mukanani miltei päivittäin. Järjestelmäkamerassa on kaikki mulle uutta mutta sen käyttö on kuitenkin ollut todella helppo omaksua jopa ilman manuaalia, sillä sen asetukset on tehty hyvin helpoiksi. Olen aivan koukuttunut kuvaamiseen ja todella iloinen siitä että olen vihdoinkin voinut laittaa blogiin parempilaatuisia kuvia. Toivottavasti kehityn kuvaajana nopeasti niin pääsen hyödyntämään kaiken potentiaalin mikä tuossa kamerassa on!

SAMSUNG CSC

Näppärin ominaisuus aktiviiselle Instagrammaajalle ja somen käyttäjälle täytyy olla kameraan sisäänrakennettu Wi-Fi, jonka ansiosta järkkärikuvan voi siirtää langattomasti puhelimeen ja sitä kautta jakaa vaikka facebookissa, Instassa tai lisätä blogiin! Hirmuisen kätevää 🙂 Tuo on ehdottomasti toiminto joka tekee järkkäristä loistavan esimerkiksi juuri bloggaajalle.

SAMSUNG CSC

Olen siis täysin keltanokka kunnon kameran kanssa mutta opettelen mielelläni kaiken sen käytöstä sillä rakastan kuvata ihan jo puhelimellakin. Katsotaan miten kehityn mutta ainakin tästä eteenpäin on suurin osa blogin kuvista otettu tällä 🙂 Tässä muutamia otoksia esimerkiksi: selfie, henkilökuva ulkona ja sisällä, liikkuva pikkuneiti, kuva lelusta sisällä hieman huonossa valossa sekä erilaisia ruokakuvia.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ihanan tarkkoja verrattuna puhelinkuviin ja voi että mitkä värit! Vielä en ole päässyt edes tuon Premium objektiivin kimppuun, joten siitä lisää joskus myöhemmin. Kiitos yhteistyölainasta Samsungille, tämä tulee käyttöön!

Kamera: Samsung NX30 + 18-55mm objektiivi 

20141109_142655
kamerasta
IMG_20141109_141621
Instaan, parilla näpäytyksellä 🙂

PS. Superdieetti on sujunut superisti ja olo on kevyt ja onnellinen <3 Siitä seuraavassa postauksessa. Kiitos myös kauniille mallille Monnalle!

4 vastausta aiheeseen “Samsung NX30 on Smart kamera”

Joo, hienoa kuulla dieetistä lisää! Itse kokeilin samaa kun vauva oli 5kk, mutta valitettavasti ruokavalio ei sopinutkaan vauvalleni. Tyytyväisestä tytöstäninkuoriutui vatsakipuinen vauva noin viikossa. Kokeiluninloppui siis siihen, mutta nyt kiinteiden aloittelun jälkeen pitäisi taas kokeilla. Eli muista seurailla vauvelin vointia. Itse pari päivää ihmettelin tilannetta, enne kun osasin yhdistää asiat. Kiva kuulla rakennusprojektista myös!

Kivoja kuvia – tarkkuus ja valotus tosiaan toimivat ja sulla on myös oivaltavia kuvakulmia! Mulla olisi myös muutama kysymys aiheesta, laitan sulle meiliä…

Kommentit on suljettu.