Kategoriat
Uncategorized

Ekan päivän kuulumiset

IMG_20141111_191556

Kiitos tuhannesti tuesta ja ihanista tsemppiviesteistä kaikille! Tuli todella hyvä fiilis niistä! 🙂 Oon ollut koko päivän liikenteessä ja nyt kutsuu jo iltapuuhat mutta haluan päivittää pikaiset kuulumiset.

Jotenkin sisuunnuin yön aikana ja aamulla kun heräsin niin olin jo innoissani mun hetken mielijohteesta. Päivä meni mun mielestäni todella hyvin ja suurimmaksi synniksi koitui matkasta unohtuneet pähkinät ja se että tien päällä vaihdoin yhden riisiannoksen banaaniin. Sanoisinko siis, että meikäläiselle aika huippu päivä!

Vaan voi luoja niitä hetkiä riitti jo tässä yhdessä päivässä kun käsi oli jo viemässä jotain suuhun ja olin aikeissa napsia napaani mitä tahansa mitä oli käden ulottuvilla. Tuo täysin automatisoitunut napostelu on ollut varmasti tässä väsymyksessä ihan järkyttävää koska oon tietysti ollut sellainen että en edes ”syö juuri mitään”. Nyt saan siis olla todella tarkkana tuon kanssa ja opetella pois siitä uudelleen.

IMG_20141111_143055
Kuvan sipulirenkaat ei liity dieettiin. ABC:n tarjoilija toi ne vaikka pyysin salaattia pelkillä kanafileillä.

Olen siis oikein tyytyväinen mun ensimmäiseen päivään ja toivon kovasti että tästä on hyötyä mulle muillakin elämänalueilla. Ehkä se, että saan syömisen hallintaan tuo sitä jaksamista lisää ja sitä kautta parempaa vointia koko elämään. En siis missään nimessä lähtisi mukaan jos ajattelisin että tämä vain lisää taakkaa ja tekisin sen vuoksi hidasta kuolemaa. Toivotaan että selkäranka kestää alkuvaikeudet ja homma lähtisi sitten rullaamaan ja saan itseni takaisin. Ihan pieniä toiveita vain: dieetti siis, anna mulle takaisin mun mielenterveys, vartalo, ammatti ja positiivinen elämänasenne. Jos tän saa 49 eurolla niin sit kyllä kannatti!

IMG_20141111_210432

26 vastausta aiheeseen “Ekan päivän kuulumiset”

Kyllä varmasti kannatti tuo 49€ satsaus itseensä! 🙂 Sä oot niin sisukas , positiivinen ja iloinen persoona, että mä uskon suhun ja että pystyt mihin vaan! 🙂 Alku on aina tahmein, itsekkin taistelin aikoinaan onnistumisen jälkeisestä kuopasta ylös (lukemalla sun blogia) 🙂

Hitto kun kaikki sanoo noin niin kai se on itsekin uskottava et se mun sisu tulee sieltä vielä 😉 Oon nimittäin vähän epäillyt välillä. Ei ollut henkisesti mikään läpihuutojuttu taas tääs raskaus ja se et kiloja on tullut ihan liikaa. Mut hyvällä mielellä eteenpäin! 🙂

U rock! Oot tehnyt tän aiemmin, joten mikset onnistuisi nytkin! Minä, ja moni muu on saanut tsemppiä muuttaa tapojaan kun on seurannut sun taivalta. Iso peukku! =)

Joo superdieettiin ilmoittauduin 🙂 En muistanut tässä hässäkässä koko mittoja mutta voi olla että en nyt jaksa seurata niitä niin tiiviisti. Kiitti tsempistä 😀

Kuulostaa niin hyvältä. 🙂 Täälläkin saatiin viimeisten raskauskilojen kiristelyyn uutta motivaatiota, kun sinä aloitit oman projektin.

Tsemppiä sinulle!

Mulle tuli jotenkin hyvä olo kun kerroit dieetin aloittamisesta. Ei painon ja ulkonäön takia, vaan sen takia, että jos saisit sillä mieltäsi pirteämmäksi 🙂 ja jotain omaa arkeen. Sun tilanne on kuitenkin ihan järjettömän kuormittava, ja jos sitä saisi edes jollain helpotettua niin hyvä niin.

Nimenomaan siksi päädyin tähän ratkaisuun kun on ollut niin huono olla. Oon ollut todella alakuloinen, väsynyt, itkuinen ja mitä muuta, en siis yhtään oma itseni. Nyt vaikka on ollut pieni nälkä niin oon jo nää pari päivää ollut paljon paremmalla mielellä! Todella ihmeellistä ja toivottavasti jatkuu näin!

Olen seurannut sua jo pidemmän aikaa. Itsellä mennyt myös viimeiset kuukaudet todella jyrkkää alamäkeä, olen nyt pohjalla, enkä tiedä miten pääsen täältä ylös. Tuo sun kirjoitus ”jouluun on aikaa 6 viikkoa ja 2 päivää” sai jotenkin silmät auki.
Päätin alkaa sinun innoittamana myös nyt kavuta vihdoinkin mäkeä takaisin ylöspäin.
Sain Superdieetillä pari vuotta sitten painoa pois 7 kiloa ja olo oli aivan tai-vaal-li-sen mahtava! Mikään ei kuitenkaan riitä, en ole oikein koskaan tuntenut olevani ”sopiva”. Tuloksena se, että kiloja tuli takaisin tuplaten, eli 13 🙁
Kiva että jaksat pitää tätä blogia ja olet tuollainen ”tavis” 😉 Pystyn samaistumaan ja (vähän kliseisesti sanoen) kuljen rinnallasi jos sen sallit! 🙂

Todellakin sallin! Oon itse huomannut myös että on paljon mukavampi tsempata yhdessä. Päivittelehän mulle välillä kuulumisia 😉 Kavutaan ylös sieltä kuopasta!! Mä nimittäin tiedän tuon fiiliksen. Sieltä kuitenkin on mahdollista päästä ylös <3

Painon puolesta voisin olla kolmosessakin mutta imettäjille on naisten 1 ryhmän ohjeet tai sitten miesten ohje. Oon nyt syönyt Naisten 1 ryhmän mukaan tän muutaman päivän ja toki ilman lisäravinteita joita suositella imetysaikana 🙂

Moikka! Saako kysyä superdietistä?? Onko siinä jumppaohjelmaa vain kotitreenaajille, kun itse ei ole rahaa/(aikaa öhöm) hoitovapaalla ollessani käydä salilla..? Mietin tässä juuri,että aloitanko itsekki sen superin…

Ihan mahtavaa, että aloitit superdieetin! Itsekin aloitin sen nyt ekaa kertaa. Olen ollut aina rennon painonhallinnan kannalla ja vältellyt tiukkoja systeemejä. Nyt kuitenkin tarviin jotain skarppausta, kun paino on 20 kg jälkeen jämähtänyt rennolla tyylillä jo puolen vuoden ajaksi. Eli syön nyt sen verran kuin kulutankin. Normaalipainoon on n. 8 kg matkaa ja ajattelin nyt kokeilla superdieettiä, että saisi sysäyksen kohti tavoitetta. Foorumin vertaistuki on jo itsessään koko rahan arvoinen, mutta tämä on ihan huippua, että lempiblogini on samassa aiheessa seuraavat viikot 🙂 Paljon tsemppiä dieettiin! Toivotaan, että se antaa meille kaikille virtaa tässä kohti joulua mennessämme.

Mä kans tykkään selailla foorumia 🙂 Käyn pari kertaa päivässä lukemassa =)

Saat varmasti hyvän sysäyksen, ellei jopa kaikki loput 8kg pois!!! Huikeasti tsemppiä, oot jo voiton puolella 🙂 Hyvä sinä!

Tiiätkö nyt vasta jotenkin tajusin sun ahdistuksen määrän ja laajuuden ja miten isosta asiasta tässä on kyse, kun kirjoitit tuonne, että ”anna takaisin mun ammatti”. Tsemppiä lujasti! Ei sun ammattitaito mihinkään ole kadonnut, en usko. <3

Ei toki tieto ole kadonnut ja taas sitä on tullut roppakaupalla lisää! 🙂 Ja se että olen vielä äitiyslomalla ja mulla on aikaa palautua niin on tietysti luonnollista mutta faktahan on se, että esimerkiksi nyt mun kunto on niin huono että en jaksaisi vetää edes treenejä joita vetäisin mun asiakkaille niin silloin ei kyllä mun mielestä voi ohjatakaan. Eli onneksi on äitiysloma ja aikaa kunnon palauttamiseen, ei sillä painolla niin väliä mutta kyllä sitä pitää jaksaa treenata jos tekee PT:n hommia 😀 Eiks niih!

Hei jee, säkin oon SD:ssä! Mä aloitin kanssa sen nyt ekaa kertaa. Tiputettavaa se mun iänikuinen kymppi. Mutta nyt se saa kyytiä! Olen seurannut sua jo muutaman vuoden, hyppäsin mukaan siinä kohti kun sä olit edellisellä kierroksella n. 77 kilossa ja mä olis samoissa mitoissa ja elämäntilanne oli aika sama lasten kanssa. Sä hurautit ohi ja mä aloin pakittaa 😀 Mutta nyt puhtia tälle kierrokselle, tehdään se!

Moikka! Mahtava persoona olet kyllä, harva bloggaaja noin rehellinen kuin sinä, ja sen takia tämä onkin yksi lempiblogeistani! 🙂 Aina katselen noita sun vanhoja kotikuviasi, teillä oli niin kaunis koti 🙂 Osaisitko neuvoa mistä voisin ostaa tuollaiset valkoiset verhot mitä teillä oli vanhassa asunnossa olohuoneessa, pitkään olen tuollaista materiaalia etsinyt tuloksetta 🙁 Ihanaa joulun odotusta koko teidän perheelle! 🙂

Kommentit on suljettu.