Kategoriat
Yleinen

Sörkässä ollaan

IMG_20140623_124825

 

Uudessa kodissa ollaan koko perhe! Tai no Antton on mökkivahtina mun vanhemmilla meidän omalla mökillä 🙂 Tultiin eilen aika myöhään kotiin ja sen verran jaksoin, että vaihdoin makuuhuoneeseen pimentävät verhot, koottiin yksi lasten sänky ja painuttiin petiin. Kesälahden mökkiä jäi heti ikävä kun reissu oli niin lyhyt mutta työt kaupungissa odotti!

20140622_140414 IMG_20140623_124339 IMG_20140623_124501

 

Meillä kävi hyvä tuuri sen suhteen että osasin sen verran ennakoida muuttoa että tilasin silloin pari viikkoa takaperin lapsille kerrossängyn, patjat ja siistit päiväpeitot. Ne kaikki saapui juuri ennen juhannusta ja olivat täällä odottamassa kun tultiin lasten kanssa kotiin. Tai no päiväpeitot on vielä matkahuollossa ja haen ne tänään kun en ehtinyt ennen juhannusta noutaa. Tänään päästään sitten kokoamaan lisää ja purkamaan muuttolaatikoita. Tätä rumbaa siis riittää edelleen!

IMG_20140623_125620

20140623_131218 20140623_132306 20140623_132554

Samsung Galaxy S5:sen mukana tulleesta GearFit:istä en oo vielä ehtinyt kirjoittaa aiemmin. Sain muuttohulinoilta vasta tänään rekattua itseni S Health -palveluun ja nyt voin mittaa sykettä, askeleita ja muita toimintoja tuon avulla. Varsinaisiin urheilusuorituksiin meikäläisestä ei juuri nyt oo mutta toi ranneke on todella hieno kädessä ja toimii onneksi myös ihan kellona kunnes pääsen liikkeelle 😉 GearFit on siis oma henkilökohtainen valmentaja ja siihen voi asettaa tavoitteita ja seurata niitä. Enää ei tarvitse erillistä sykemittaria ja siirtää tietoja kun kuitenkin haluaa puhelimesta seurata omia urheilusuorituksia.

20140623_132601

 

Sitä yhtä suurta urheilusuoritusta odotellessa mä lähden nyt vaappumaan asioille. Toissayönä supisteli jo siihen malliin et pienet itkutkin tirautin mökillä enkä saanut unta ennen gramman panadolia. Johonkin ne onneksi katosi ja viime yö oli matkustamisesta huolimatta helpompi. Melkoista tuskaa on siis olotila juuri nyt mutta näillä mennään uuteen viikkoon! Onneksi nyt ollaan kuitenkin uudessa kodissa, juhannukset on juhlittu ja periaatteessa kaikki on valmista. Laskettuun aikaankin on vielä 5 viikoa joten mitäs tässä hätäillessä. Kyllä se kunnon kiukku tästä kehkeytyy niin, että kun synnytys alkaa niin vauvan työntää vaikka korvasta 😉

Mukavaa viikkoa kaikille! <3

11 vastausta aiheeseen “Sörkässä ollaan”

Hattua täytyy sinulle nostaa kun jaksat kaiken tuon muuttohärdellin tuon mahan kanssa, itsellä ois kyllä jääny muutot tekemättä…:) Nyt otat vaan rauhallisesti viimeset viis viikkoa niin sitten toivottavasti se pieni käärö on sylissä, oma käärö tulla tupsahti maailmaan sen reilu neljä viikkoa etuajassa ja laskettuna aikana 1.7 herra onkin sitten jo kuukauden vanha…
Hieman myös viherrän täällä kateudesta kun oot aina vaan niin kaunis…<3

Kiitos paljon ihanasta kommentista 🙂 Tulipa hyvä mieli! Raskasta on kyllä ollu mut eipä tosiaan tuo asuntokauppa aikataulua kysellyt 😉 Onneks on nyt sentään ohi! 🙂

Onnea tuhannesti ihanasta kääröstä <3 Ääh, mäkin haluun =)

Vastaa

Sinä Anna loistat! Ihanaa, kuinka jaksat kaiken härdellin keskellä kuitenkin olla iloinen ja positiivinen 🙂 Tsemppiä ja aurinkoista päivää!

Ihana Anna, niin hehkeä viimoisillasikin:)

Kuules, onko kauttasi tulossa alekoodia Zipitin päiväpeitoista? Meillä nimittäin lapsilla tuo sama kerrossänky mikä teillekin tuli ja noi päiväpeitot olleet hankintalistalla jo jonkin aikaa:)

Voimia muuton loppumetreille! Nimim. Juuri saman rumban läpikäynyt ja ihan puhki, vaikken edes raskaana

Ps. Asiasta kolmanteen, mikä sun suosikkimaku olikaan mannisen puddingeista, eka pönttö menossa just tilaukseen…

Sorry tulee vähän myöhässä mun vastaus mutta siis oikein uumoilit eli on tulossa alekoodi päiväpeittoihin! 🙂 Kirjoitan niistä varmaan viikon sisään/kuluttua kun saan täällä laatikot purettua ja asunnon kuvauskuntoon. Oman päiväpeitot sain vasta tänään haettua enkä oo ehtinyt avaamaan edes lähetyspusseja! 🙂 Huomenna jos ois sen verran siistiä et sais ne paikoilleen! 😉 Mutta siis malta hetki jos haluat ne ZipIt:it alennuksella.

Mun suosikki on ehkä tuo mitä viimeisimpänä oon maistanut eli banaani-toffee! 🙂 Nam!

Vastaa

Moi Anna!

Onnea uuteen kotiin!!! Ja tsemppiä sinulle loppuodotukseen! Nauti vaan kesästä, kyllä se vauveliini sitten omalla ajallaan tulee =)
t: Minna
ps. Näytät kyllä tosi kauniilta ja säteilevältä =)

Kun vaan vaivoilta jaksaisi nauttia ja odottaa! Puuh! Mutta kun eihän tässä muukaan auta 🙂 Tulee kun on tullakseen! 🙂 Voi kestää vielä reilusti yli kuukauden joten turha tässä on ihan lähtövalmiudessa olla 😀

Kiitos vielä kehuista <3

Vastaa

Todella positiivinen kirjoitus. Itse muistan tuon loppu ajan ei juuri mitään. Itse synnytin viime vuonna 17.7. Luen blogiasi usein:)

Mullahan on kans tuo kuopus syntynyt 29.7 eli ihan samaan aikaan odotan nytkin 😉 Kesäodottamisesta kokemusta siis jo toistamiseen 😀

Vastaa

Eli aiemmin jäi sana välistä loppuodotus oli iha tuskaa, en muista koska sulla olikaan laskettu päivä, mulla oli 25.7 la viime kesänä, mutta sairastuin strektokokki virukseen ja synnytys käynnistykseen 38+5, minkä kokoisia sulla isommat ollu syntyessään. Jännittävää aina odotusaika ja synnytyksen odottaminen, et koska tapahtuu ja missä. Laihdutin itse 15 kg imetyksen jälkeeen, nyt taas ollu laiskaa toimintaa, niin pitäisi pudottaa toiset 15 kg, että saisi itsetunnon taas korkealle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *