Kategoriat
Lifestyle

Tennarit on varma kevään merkki

Pääsiäisestä kohti kevättä

Fiilistelin tässä ensi viikkoa jolloin on pääsiäinen ja löysin vanhoja blogikuvia pääsiäisenä taikomistani herkuista. Mun suosikki jälkkäri pääsiäisenä on pehmeä pääsiäispasha mutta tämä blogista löytynyt resepti on kyllä upean näköinen. Kyseessä on maidoton keltainen pääsiäispasha.

Kevättä kohti mennään myös lasten kengissä, jotka vaihtuivat näihin nyt kun ei ole ollut enää kovia pakkasia. Pienin on käyttänyt vielä talvikenkiä mutta isommat ovat siirtyneet jo välikausikenkiin. Nuo Vikingin Gore-Tex kengät löytyi Mammuttimarkkinoilta ihan kohtuuhintaan ja näyttää todella hyviltä. Etenkin nuo vanhimman mustat puolivarrelliset on todella makeat. Itse en ole viitsinyt vaihtaa vielä tennareihin sillä omani ei kestä vettä mutta jos lämmin päivä tulee niin isken kyllä kohta sellaiset jalkaan.

Helsingissä lumen määrä on selkeästi vähentynyt vaikka välillä sitä tulee vielä uusi kerros. Lämpiminä päivinä lumi sulaa silmissä ja kun kelloja siirretään ensi yönä niin sekin muuttaa jo päivän kulkua kesäisemmäksi kun valoa riittää jo iltaan asti. Olen näistä muutoksista aivan fiiliksissä sillä olen sitä mieltä, että kevät saa jo tulla! Jospa sitä kohta pääsisi jo mökkeilemään.