Kategoriat
Yleinen

Terassijumppaa ja treenileipää

SAMSUNG CSC

 

Kaupallinen kampanja: Yhteistyössä Vaasan

Taistellessani tässä motivaation täydellisen puuttumisen ja sitä kovasti kaipaamisen aallokossa, otin teidän lukijoiden neuvoista vaariin. Se oli että yrittäisin alkuun patistaakin itseäni liikkeelle, sillä se usein auttaa sekä vapauttamaan endorfiineja että saamaan ruokavalioon jonkunlaista järkiperäisyyttä. Kun liikkuu niin haluaakin ravita kroppaa terveellisellä ruoalla ja onneton oravanpyörä vaihtuu iloiseen onnenpyörään.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Pieni lihaskuntotuokio ja venyttely oli lempeä alku ja toi kyllä kadonnutta iloa! Kotitreenin jälkeen heitin nassuun proteiinipitoisen leivän kalkkunalla, paprikalevitteellä ja rehuilla niin johan oli hyvä mieli! Leipänä toimi Vaasan uusi Kunto Proteiini + Kuitu leipä. Sen jälkeen lähdin auttamaan mun äitiä siivoamaan ja stailaamaan Sörkän asuntoa, eli sitä missä me asuttiin evakossa rakennusajan. Siellä oli kuulema vielä meidän jäljiltä paljon tekemistä 😀

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Vaasan Kunto leivät sisältävät jo itsessään 15% proteiinia sekä 10% kuitua. Mun lemppari on ruis vaikka oon oon imetysaikana suosinut kauraleipiä ja tykästynyt niihin aiempaa enemmän. Vaasan Kunto leipien proteiini on kasviperäistä ja runsaat siemenet teki leivästä tuhdin ja sellaisen, että siinä oli juuri sopivasti suutuntumaa. Esimerkiksi kauraleivästä löytyy kauraa, auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, vehnänalkioita, meloninsiemeniä, kvinoaa ja chia-siemeniä. Ei mikään höttöleipä! Suosittelen sellaisille jotka on jättäneet leivänsyönnin siinä pelossa, että siitä tulee liikaa hiilihydraatteja ja sitä tulisi syötyä pullankorvikkeena. Tämä ei ole sellainen!

SAMSUNG CSC

 

Illalla siivousrumban jälkeen käytiin ehkä sushilla ja ehkä lasillisella viiniä, vai miten se meni 😉 Eiks toi sushi mee ulkonasyömisessä terveyskategoriaan? Oli muuten mukavaa istua hetki rauhassa raflassa äidin kanssa. Juteltiin työasioista ja mm. siitä että pääsin somepormestarihommassa työhaastatteluun. Se meni hyvin ja herätti ajatuksia edelleen asumisesta idässä. Kuulema mun isoäiti, vannoutunut krunikkalainen oli sanonut mun äidille, kun se osti tuon sörkän asunnon 15 vuotta sitten, että ai sieltä… ”Olet sitten ensimmäinen meidän suvussa joka ostaa asunnon pitkän sillan tuolta puolen”. Että näin se sukupolvi vain pojasta pahenee 😉 Vaan eipä oo hullummat maisemat jumpata ja syödä ja treenileipää meidän terdellä! Ja tuli muuten soittokin Keskon projektin tiimoilta uuteen tapaamiseen. Ehkä meikäläinen oli kolmesta haastatellusta the one. Sormet ristiin! 🙂

8 vastausta aiheeseen “Terassijumppaa ja treenileipää”

Heippa!
Ihana, maanläheinen ja inspiroiva blogi sulla! Itse aikalailla samanlaisessa elämäntilanteessa (gradu kesken, 2 pikkulasta..), niin hyvin voin samaistua moneen kirjoittamaasi asiaan 🙂 sellaista utelisin, mikä varmasti on joskus aiemmin blogissasi tullutkin esille, että onko ihana talonne jonkin firman valmistalo tai jostain tietystä mallista muokattu (meillä tontti vuokrattu ja nyt meneillään kuumeisesti pohtiminen, minkälainen talo sopisi kaikista parhaiten meille sekä suht pienelle tontille)? Kiitti vastauksesta jo etukäteen ja aurinkoista viikkoa!

Moikka Jaana! Kiva kun kommentoit ja tosiaan meilläpä onkin jonkun verran yhteistä! 🙂

Me teetettiin arkkitehdillä ihan oma luomus ja sitten kyseltiin eri firmoilta ketkä voisivat tehdä meille talon runkoa sen mukaan. Firmoja ei jäänytkään lopulta kuin ihan pari ja niistä sitten Planiatalo valmisti meille elementit mittatilaustyönä. Tämän talon malli ei siis ole heidän mallistosta tai muokattu mistään tarjollaolevasta.

Oikein paljon tsemppiä talon suunnitteluun ja tuohon aikaan. Se on haastavaa mutta niin palkitsevaa ja ihanaa, että tekisin kaiken uudelleen 😉

Vastaa

Kauraleivät on muuten tosi hyviä! Ja tuntuvat vatsalle hellävaraisemmilta, suosin niitä siksi 🙂 Muut viljat usein aiheuttavat erilaisia oireita.

Suosittelen kauraleipiä minäkin. Joku kaurasydän on myös 100% kauraleipä. Itellä vatsa (eikä vauvan vatsa) kestä enä gluteenia joten mennään herkullisten kauraleipien kanssa. Ja on myös kropalle ollut hyvää, mulla on verensokerit tasaantuneet ja laskeneet tosi hyvin sen jälkeen kun jätin muut viljat (oikeasti vaihdoin rukiin kauraa ) pois. Ja vatsa sekä suolisto kiittää:)

Eikö ole ihanaa kun pääsee omalle terdelle jumppaamaan?! Armoa itsellesi, varmasti into ja motivaatio löytyy kun elämä tasaantuu muuton ja pihahommien jälkeen. Ne vaan vievät paljon aikaa + lapset + blogi + opiskelu, joten ei sitä vaan ehdi saada edes ajatuksia motivaatioasentoon. Ainakin täällä mennään niin..

Nyt tuntuu et nää kevään viimeiset viikot on niin täynnä kaikkea et huh huh! Toivotaan et oot oikeassa ja kun stressi hommista helpottaa niin intokin palaa oman hyvinvoinnin parempaan hoitamiseen! 🙂

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.