Kategoriat
Uncategorized

Tervetuloa Annaan

 

Hei kaikille täällä Anna.fi sivustolla!

Lämpimästi tervetuloa uudelle blogisivulleni! Siirto on onnistunut ja laitan tässä vielä blogia kuntoon pienen hienosäädön kanssa kun tutustun uuteen ympäristööni. Otavamedia toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi ja täällä näyttää todella upealta. Kiitos heille teknisen puolen hoitamisesta todella mallikkaasti. Uusille lukijoille voisin aloittaa esittelemällä itseni.

Olen 35-vuotias kolmen lapsen äiti ja asun perheeni kanssa Helsingissä. Olen kirjoittanut Too big to be me blogia kuusi vuotta ja sen kautta ajauduin sosiaalisen median pariin töihin, jossa toimin yrittäjänä, tällä hetkellä toimittaen sisältöä Keskolle.

Blogini aloitin Bloggerissa kuusi vuotta sitten ja noin vuoden kirjoittamisen jälkeen siirryin silloin perustettuun FitFashion portaaliin. FitFashionin alla kirjoittelin melkein viisi vuotta ja nyt blogini siirtyi tänne Annaan. Vuodet Fittarissa olivat ihania ja sain paljon ystäviä, joiden kanssa yhteys onneksi pysyy vaikka blogikoti vaihtuukin.

Muutto tänne tuo minulle paljon uutta ja toivoisin, että mahdollisuuksia olla ehkä enemmän se ihminen, joka olen tänä päivänä kuin kuusi vuotta sitten aloittaessani blogin laihdutuksen tueksi. Blogin historia on ollut vahvasti painonhallinnassa ja sisältänyt niin hurahduksen kuntosalitreeniin kuin sohvaperuna-aikojakin.

Kun aloitin olin nuori ja täynnä tarmoa mutta suuntasin sitä asioihin joilla ei ollut paljon merkitystä ulkokuoren lisäksi. Ajauduin kierteeseen, jossa hyvän olon hakemisesta tuli pakko ja pian epämiellyttävää. Etsin itseäni ehkä liikaa muiden kommenteista ja sain sitä kautta elämään kaipaamani hyväksyntää.

 

Huomasin kuitenkin, että elämässäni oli paljon muutakin. Kahden lapsen vanhemmuus muuttui kolmen lapsen äitiydeksi, joka kasvatti minua enemmän kuin mikään koulu. Esikoisen kuulovamma toi elämään haastetta meille vanhemmille äitinä ja isänä, jotka eivät osanneet viittoa eivätkä tunteneet kulttuuria, joka on osa lapsemme identiteettiä. Alkoi matka, jossa täytyi kohdata omat puutteet ja alkaa opettelemaan uusia asioita. Samalla haluttiin kuitenkin elää sitä ihan tavallista arkea, olla perheenä yhdessä, tehdä töitä ja opiskella.

Matka ei ole ollut ihan helppo, mutta perheihmisenä en vaihtaisi siitä päivääkään. Ilman lapsiani ja miestäni en olisi se ihminen, joka olen nyt. Uskon itseeni ja siihen, että pärjäämme. Vaikka olen nyt yhtä iso kuin aloittaessani blogini! On kenties kohtalon ivaa, että ympäri mennään ja yhteen tullaan. Kartutettujen ja pudotettujen kilojen päällä on kuitenkin toivottavasti enemmän henkistä pääomaa nyt kuin kaksikymppisenä.

En puuduta teitä historialla sen enempää, vaan kiitän siitä, että sain olla viime viikon Anna-lehdessä pienessä henkilöjutussa eli Viikon Anna. Blogia koskevissa tulevaisuudentoiveissani on uudistaa sisältöä ja ilmettä, päivittää säännöllisesti aihealueista, joista olen halunnutkin kirjoittaa ja käydä teidän kanssa vuoropuhelua. Arkiset jutut ja syvällisemmät ajatukset, siinä missä elämän haasteetkin ovat juttuja joita haluan tuoda esille arjen, kodin ja hyvinvoinnin lisäksi. Olen elänyt viimeiset vuodet sellaista kuplaa, että siitä on ollut vaikea nähdä kauas. Sisällä kytee ajatuksia ja toiveita tulevaisuudesta, joihin en ole uskaltanut tarttua. Nyt on kentis aika olla vain minä, eikä millään tavalla vääränlainen tai kokoinen.

Kiitos kun olet mukana ja tervetuloa jakamaan ajatuksia, kommentoimaan ja seuraamaan!

14 vastausta aiheeseen “Tervetuloa Annaan”

Kiitos, ihan jokaisesta kirjoituksesta.
Paljosta inspiraatiosta joka on kannustanut monessa tilanteessa 🙂
On ollut huikeaa olla mukana kaikki nämä vuodet ja nyt täällä.
Hyvältä näyttää !
T: Anne

Kiitos sinulle kun olet siellä ja kommentoit kauniisti <3

Hei, kannattaa jatkossa kiinnittää huomiota tekstien oikolukuun. Nyt tekstissä on useita kielenhuoltoa niin liittyviä ongelmia sekä ihan selkeitä lyöntivirheitä. Eikä kannata sanoa, ettet ole kielen ammattilainen. Kyllä olet, bloggaaja on sitä aina. Pelkkä sisältö ei koskaan riitä.

Heippa! Ihan totta turiset. Ei ilmeisesti kannattaisi julkaista orastavassa migreenissä vähän ennen puoltayötä mitään. Korjasin nyt kymmenkunta virhettä tekstistä ja niitä jäi varmaan toinen mokoma. Onneksi ei tule tiedelehteen tämä julkaisu 🙂 Koitan olla tarkempi jatkossa, täytyy sanoa että mulle paras tapa on kirjoittaa luonnostilassa, jossa kadotan ympäriltä kaikki kuvat ja näen pelkän tekstin niin ei tulisi niin paljon virheitä. Tänään en kirjoittanut siten ja siksi varmaan jäi niin paljon typoja.

Anna Annassa – onnea muuttoon ja aivan mahtavaa, että pääset kirjoittamaan hyvillä fiiliksillä just niistä aiheista mistä sydämesi halajaa kirjoittaa. Kirjoitusvirheillä tai ilman, sun tekstiä on aina miellyttävä lukea. Mä olen täysin eri mieltä, että et kyllä ole vastuussa kirjoitusvirheistä kenellekkään! Pöh! Ei bloggaajien tarvitse olla toimittajia.

Ja Rituliini – kannattaisi varmaan tarkistaa omaan käytösetikettiin liittyvät asiat ja niihin liittyvät tunteenpurkaukset. Eikä kannata sanoa, ettet olisi vastuussa omasta anonyymistä netti-ilmaisustasi, vaan kyllä olet – AINA.

Ihanaa viikonalkua kaikille, erityisesti niille, joille on vaikeaa löytää mitään positiivsta juuuri tästä hetkestä <3

Kiitos onnitteluista, on kyllä mukavaa päästä jatkamaan kirjoittamista. Pitkästä aikaa oikein innostunut olo kaikesta bloggaamisen ympärillä. Kun historia on pitkä niin siihen mahtuu kaikenlaisia vaiheita 😉 Tää on kuitenkin mulle tärkeää ja ihanaa et koko blogipaketti saatiin uudelle alustalle. Tästä on hyvä jatkaa.

Ihanaa joulunodotusta sinulle <3

Heippa Anna!
Ekaa kertaa varmaan kommentoin sun blogia vaikka vakkarilukija oon ollut melkein alusta saakka. Löysin sun blogin siinä kohtaa kun olit muutaman kuukauden kirjoitellut. Ajattelin tulla vaan ilmoittamaan että täällä jatketaan sum blogin lukemista innolla uudessa portaalissa. Olen sinua 7 vuotta nuorempi joten voisi sanoa että oon kasvanut tässä matkan varrella aikuiseksi ja vaikka elämäntilanne on ollut hyvin erilainen kuin sulla niin sun blogista on löytynyt aina mielenkiintoista sisältöä. Itse odotan nyt esikoistani ja on tosi ihana jatkaa sun blogin lukemista kun sisällötkin alkaa ehkä koskettaa omaa elämääkin eri tavalla kun pikkuinen saapuu meidän elämään. Ihanaa joulun odotusta sulle ja koko perheelle!?

Onnea esikoisen odotukseen. Elät ihanaa aikaa <3 Mukava kuulla, että oot ollut mukana jo noin pitkään. Mahtava kuulla, et oot tykännyt lukea vaikka ei ihan samaa polkua olla eletty. Ehkä tosiaan kohta enemmän kuin teillekin saapuu sinappikone 😉

Aivan mahtavaa joulun odotusta teillekin <3

Onnea uuteen blogikotiin! Tämä on heti selvästi enemmän sun näköinen ja oloinen 🙂
Päivittyykö uusi osoite blogloviniin vai täytyykö laittaa uusi seuranta uudella osoiteella?

Kiitos! 🙂 Laitan blogloviniin viestiä, että päivittävät sinne uuden osoitteseen joten uskoisin, että teidän ei tarvitse tehdä mitään.

Banneri on nopeasti vaihdettu joten sen uusin kun ehdin ottamaan jonkun kunnon kuvan. Muuten täällä on ihanaa! Ajatella että tuollaisen yli 1000 postauksen, 28 000 kommentin ja miljoonien kuvien siirtäminen onnistui 😀 Ne on kaikki täällä mun mukana.

Onnea uuteen blogikotiin! ? Perässä seuraan minäkin muiden joukossa tänne.

Kommentit on suljettu.