Kategoriat
Lifestyle Ura

Minun työnkuvaa opintojen ohella

Töitä yrittäjänä

Ajattelin kirjoitella siitä, minkälaista työtä olen tehnyt nyt viimeisten vuosien aikana. Monelle pidempään lukeneelle on varmaan tuttua, että olen kirjoittanut blogia mahdollisuuksieni mukaan ja saanut sillä ansaittua jonkinlaista pientä palkkaa useamman vuoden ajan. Olen kuitenkin tämän lisäksi tehnyt muitakin töitä, sillä meidän perhekoolla kaikki mahdolliset lisätulot ovat tervetulleita. Näin aloin tuottamaan somesisältöä muillekin.

Easton Helsinki projektissa

Tuossa kaksi ja puoli vuotta sitten pääsin mukaan todella mielenkiintoisen projektiin, eli Easton Helsingin rakentamiseen. Se on Itä-Helsingissä sijaitseva uusi kauppakeskus ja käsittää mm. uuden K-Citymarket Eastonin (entinen K-Citymarket Itäkeskus) ja paljon kahviloita, ravintoloita ym. Kauppakeskus avattiin lokakuussa ja olen muutaman vuoden ajan päivittänyt projektin nettisivua, facebookkia, Twitteriä ja välillä Instagramiakin sekä olen ollut suunnittelussa ja mainonnassa mukana monella tavalla.

Nyt kun keskus avattiin niin sain hieman uudistuneen työnkuvan ja jatkoa pestilleni! Samalla sopimukseni designtoimisto Kuudennesta, joka on tehnyt Eastonin ilmettä siirtyy nyt suoraan Keskolle, joka on Eastonin rakennuttanut. Syyskuun alusta lähtien olen rakennuskuulumisten sijaan tuottanut sisältöä Eastoriin, joka on keskuksen oma paikallismedia ja siellä minulla on vastuualueenani kolme palstaa. Tykkään työstä todella paljon, sillä voin kirjoittaa niistä palveluista joita itsekin käytän arjessani täällä Itä-Helsingissä.

Opiskelun ehdoilla

Tällä hetkellä olen tehnyt työtunteja sen verran, että saadaan laskut maksettua mutta niin, että päivästä jäisi aikaa opiskeluunkin. Työpäivät ovat kuitenkin pitkiä enkä oikein osaa sanoa jääkö minulle tavallaan mitään vapaapäiviä, koska työstän juttuja mielessäni päivittäin. Kauppareissuilla käyn kamera kainalossa ja saatan ottaa töitä varten kuvia sieltä sun täältä. Blogia en ole koskaan tehnyt yhtä suunnitelmallisesti kalenterin kanssa ja nyt olen ajatellut, että ottaisin saman työkalun käyttöön täälläkin niin päivittäminen ei olisi aivan sattumanvaraista. Nautin kirjoitustyöstä ja on aika ihanaa, että siitä on tullut pääasiallinen tulonlähde aivan huomaamatta. On ollut helpompaa opiskella, kun on voinut tehdä töitä kotoa kuitenkin niin paljon, että ei ole tarvinut elää opintotuella.

Viimeinen koulupäivä ennen joulua

Ihan kaikkeen aikani ei ole riittänyt viime syksynä ja varmaan tuon irtisanomisenkin myötä fiilis laski niin, että en jaksanut päivittää blogia yhtä ahkerasti kuin joskus aiemmin. Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen, että jaksoin painaa opinnoissa kaasu pohjassa. Nyt yliopistourallani on enää yksi kurssi käymättä! Toki näistä talven viimeisistä on vielä muutama raportti tullut bumerangina takaisin(kääk) ja muutama on vielä kokonaan palauttamatta. Mutta aion hoitaa ne kyllä! Ensi keväälle jäi enää yksi viiden opintopisteen kurssi joka kestää tammikuusta maaliskuuhun. Samalla aion kirjoittaa graduni kirjallisuusosuutta eteenpäin ja ohjaajieni kanssa luoman aikatauluni mukaan pääsen maaliskuussa suorittamaan graduni kokeellisen osuuden ja tekemään tarvittavat mittaukset. Kevät ja kesä on siis varattu kokonaan gradulle, mikä tuntuu todella hyvältä. En malta odottaa, että pääsen gradussa konkreettiseen työhön.

Eilinen oli meikäläisen viimeinen koulupäivä ennen joulua ja lapset jäävät tänään päiväkodista ja eskarista lomalle. Ensi viikko valmistellaan joulua sitten yhdessä pienten kanssa <3 Freskan siivoukset on onneksi jo varattu, joten en ihan yksin jää jouluvalmistelujen kanssa.

Ps. Kuvissa tänään tasoitetut hiukset. Pian on kokonaan oma väri hiuksissa!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 vastausta aiheeseen “Minun työnkuvaa opintojen ohella”

Olen lukenu sun blogia useamman vuoden, enkä kyllä tiennyt näistä työkuvioistasi näin tarkasti ennen tätä mitään!

Oon aina välillä kirjoitellut mutta eihän sitä toki tule varmasti kaikkea luettua tai sitten en ehkä oo niin selkeästi selittänyt aiemmin 🙂

Vastaa

Oli nyt pakko tulla kommentoimaan kun en FF aikaan enää sitten muka ehtinyt. Mahtavaa että pääsit tänne jatkamaan blogaamista ? Olen seurannut sun blogia useamman vuoden ja ootkin ehdottomasti mun suosikkibloggari. Onko blogin nimi muuttumassa jossakin vaiheessa?

Ihanaa joulun aikaa!

Oon muutamaan otteeseen harkinnut nimen vaihtamista mutta se on jo niin vakiintunut, että ei olla sitten vaihdettu. Olen keskustellut asiasta tuottajien ja muiden ammattilaisten kanssa. Nimi olisi kyllä sinänsä mahtava vaihtaa mutta kaikessa kamaluudessaan se on jo mullekin rakas 😀 Voi olla, että sitä ei nyt kannata vaihtaa kun jo muutto on niin suuri muutos. Toisaalta taas nimenvaihto olisi hyvinkin perusteltua kun se ei sovi aiheeseen. Vaikeaa 😉

Ihanaa joulua myös sinne!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.