Kategoriat
Yleinen

Flunssan kourissa

Voi pärsk! Viikkoja kestänyt flunssa ei meinaa mennä ohi.

Olo on kokoajan puolikuntoinen. Kuumetta ei taida olla mutta kylmä hiki hiipii vartalolle kun ruumiinlämpö nousee edes vähän rehkiessä. Poskia painaa ja keuhkoihin sattuu jokainen yskäisy. Ärsyttävintä on jatkuva aivastelu. Mistä ihmeestä tämä aivastelu on lähtöisin?

Käytiin koko perhe asian tiimoilta ensimmäisen kerran lääkärissä jo viikkoja sitten, eikä minulta löytynyt silloin mitään hoidettavaa. Viimeksi olin lääkärissä torstaina mutta olo jatkuu ihan samanlaisena päivästä toiseen ja se alkaa jo väsyttämään. Milloinhan tämä taittuu parempaan?

Influenssarokotukset kaikille

Tänä vuonna, kuten muinakin vuosina me otettiin influenssarokotukset koko perheelle. Meidän perheen lapsissa on riskiryhmään kuuluva, joten influenssa ei ole meille mitenkään tervetullut ja sen jälkitaudit voivat olla todella haitallisia. Toivottavasti vältytään siltä ja tämä ilmeisesti viruksen aiheuttama flunssa menisi jo pikku hiljaa ohitse. Tuntuu vaikealta laittaa joulua ja päästä tunnelmaan kun olo on väsynyt, eikä mitään haista eikä maista.

Kuusi muutaman vuoden takaa

Kuusenhakureisulta jalokuusi

Eilen jaksoin sen verran, että kävin hakemassa meille illasta neulasia vähän tiputtelevan jalokuusen Plantagenista. Tänä vuonna kun ollaan joulua kotona, laitetaan ensimmäistä kertaa oikea joulukuusi. Meillä on aina oikea kuusi meidän vanhemmilla ja täällä ollaan pidetty muovikuusta kun ollaan kuitenkin oltu joulu pois paikalta. Laitan kuvia tästä kaunokaisesta kun se saadaan sisään ja paikalleen. Kuusenalusmatto näyttää kadonneen teille tietämättömille ja olen etsinyt sitä nyt kaksi päivää. Kun se löytyy niin kuusi pääsee sisään.

Toivottavasti te olette pysyneet terveenä! Minä jatkan iltaa kupposella vaalea glögiä <3