Kategoriat
Yleinen

Tervetuloa kaaokseen

20140528_152352

 

Ajattelin piristää idyllistä blogiarkea hieman erilaisilla kotikuvilla. Kaikkihan tietää että jokaisen bloggaajan kotona on aina siistiä, ruoka syödään yhtäaikaa katetusta pöydästä, meillä kukat kukkii aina ja tiskit kävelevät suoraan koneeseen.

Vai olisiko se niin että lapset riekkuvat puolipukeissa pitkälle iltapäivään ja talo on kaaos aamusta iltaan? Näin se ainakin on meillä juuri nyt. Tuntuu että esikoisen vauva-ajoista on ikuisuus ja sen aikaiset eli pienen poikavauvan vaatteet olivat eksyneet vakuumipussiin jos toiseen. Osaa vaatteista on käytetty tietysti pienellä prinsessalla joten sain tehdä inventaarion kaikista lastenvaatteista joita tähän talouteen on hankittu -mammavaatteita unohtamatta.

20140528_152627 20140528_152333

 

Sanotaan että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Oma suunnitelmani on se, että nyt ennen muuttoa valitsen ja pesen kaikki mukaan lähtevät pienokaisen vaatteet ja tarvikkeet ja pakkaan ne sitten niin että voin nostaa suoraan laatikosta kaappiin meidän kaksiossa. Sinne mahtuu ainoastaan 40cm leveä pesukone ja taloyhtiön pesutupaan tulee kivasti matkaa 8:nnesta kerroksesta ja toki tupa on vielä toisen rapu yhteydessä jonne käynti on ulkokautta. Näin ollen koen olevani kaukaa viisas 😉 Hyvä tästä vielä tulee!

20140528_152457 20140528_152424 20140528_152410

 

Varastossa pölyttynyt vauvakaukalo on teurastettu eli sain kuin sainkin siitä kaikki kankaat irti. Jos tuo oli vaikeaa niin veikkaan että joudun tukeutumaan johonkin mensalaiseen että saan ne pujotettua takaisin. Kaikki osat kuten pikkuvauvan pienennyspehmusteet kuitenkin löytyi joten uskon että tässäkin pesu saa turvakaukalosta oikein passelin!

Helmiäkin löytyi kuten Ruskovillan silkkimyssyt kahdessa koossa, niiden pesua varten oliivisaippua, ihanan suloinen 50cm vauvahaalari joka on ollut molemmilla lapsilla ja monta muuta tunnearvokasta vaatetta. Ensimmäinen koneellinen valkoisia on pyörimässä ja värikkäät ja tummat odottavat vuoroaan.

20140528_153223 20140528_153422 20140528_153842

 

Huomenna tai perjantaina pääsen viikkaamaan kaikki puhtaat vaatteet laatikoihin ja valmiiksi muuttoa varten. Olen saanut tehtyä samalla järjestelyä ja laitan osan vaatteista UFF:ille ja osan pakkaan menemään sinne meidän varastoon. Tällä kertaa kun olen itse asialla niin merkitsen pussit sitten ulkoapäin tarroilla että mitä vaatetta ja kokoa sisältävät 😉 Nyt niitä oli hajaantunut yhteen sun toiseen säkkiin.

20140528_152556

 

Pari päivää ankaraa pyykkäämistä, järjestelyä ja pakkaamista niin suurin työ (näiden vaatteiden osalta) on tehty. On se vaan hyvä, että me naiset näitä lapsia tehdään ja ollaan äitiyslomalla, en usko et yksikään mies selviytyisi tämän kaltaisesta urakasta edes puolessa vuodessa. Meillä miehen osuus oli hakea nuo vaatepussit kellarista ja sitäkin odottelin kaksi kuukautta. Että kiitos avusta vaan! Se on saletti et siinä vaiheessa kun valmiiksi pakattuja laatikoita aletaan kantamaan niin minä syön sitten pizzaa ja huutelen ohjeita!

8 viikkoa jäljellä!

20140528_152659

12 vastausta aiheeseen “Tervetuloa kaaokseen”

Ei pidä yleistää, meillä mies pyykkää ja varsinkin lajittelee vaatteet ja pakkaa kausivaatteet ajallaan pois alta 🙂

Mistä olette hankkineet noi pussit ja ovatko toimineet hyvin, eli onko ilmat pysyny pihalla ja pussit litteenä?

Meillä on kaksia eri pusseja ja toiset taisi olla Biltemasta ja toiset ClasOhlsonilta jos oikein muistan (voin kysyä mieheltä). Ainakin kahteen on tullut reikä ja voisin katsoa onko ne samoja (jos tulee reikä niin ei pysy litteänä). Sitten kun vielä tietäis kummat oli kumpia 😉 Mekin nimittäin tarvitaan noita muuttoon lisää.

Kaikki ne pussit jotka meillä on kotona yläkaapeissa on pysyneet kyllä litteinä ja on tosi hyviä, kellarissa kun on etsitty tavaraa niin ne on joutuneet kovemmalle koetukselle.

Vastaa

bloggaajatkin on ihmisiä joiden koti on välillä ”normi” koti. Harvoin vain saadaan nähdä se arki mikä joka kodissa on niiden fiilistety kuvien sijaan, kiitos siis tästä!! Onnea maha- asukin kanssa <3

Huomenta! Tsemppiä viimeisille viikoille, näytät todella upealta tuossa masukuvassa. Melkein tuli raskautta ja mahaa ikävä…
Me muutettiin viime syksynä ja kärsin myös loppuraskaudesta muuton aikana. Käytännössä mies kantoi yksin tavarat kolmen viikon aikana uuteen kotiin.
Suosittelen todella tekemään niin paljon valmiiksi kuin mahdollista! Vauvan jälkeen sitä on todella kiinni, kuten tiedätkin. Meille sattui tämä viimeinen (ja neljäs) lapsi olemaan kaikkein haastavin ja hankalin, eli ekat kuukaudet meni täysin vauvan kanssa. Nyt on hieman helpottanut, kun ikää poitsulla on kohta 6kk.
Onnea vielä asunnon myynnistä!
T:Kirsi

P.s. Jos vauvan vaatteita uupuu, niin laita sähköpostia!

Niinpä.. kaikessa tuskassaan se on melkein niin et jos nyt ei tee niin sit niitä ei tuu tehtyä. Vauvan tultua on kädet vähäksi aikaa ihan täynnä! Pitää siis hiljalleen tässä pakkailla nää 🙂 En voi uskoa et kellään tulee mun kuvista mahaa ikävä 😉 Oma olo on niin tuskainen mutta muistan itsekin et aikaa kultaa muistot nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa! 😉

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *