Kategoriat
Yleinen

Uutta kohti

 

Sain toissapäivänä suuren yllätyksen kun blogini sopimus irtisanottiin FitFashionin portaalista A-lehdiltä. Tämä tuli itselleni täysin yllätyksenä enkä osannut odottaa sellaista puhelua ilman mitään varoitusta. Työtilanteeni on muutenkin hankala, sillä tiedätte varmaan että Easton Helsinki avautuu pian ja osuuteni siinä projektissa päättyy vuoden lopussa. Nyt olen siis tilanteessa, että kaikki työni mitä olen tehnyt freelancerina loppuvat täysin yhtäaikaa, eikä minulla ole tietoa tuloista tammikuusta eteenpäin, sillä toinen sopimukseni oli määräaikainen ja nyt toisessa alkoi irtisanomisaika.

Pienituloisena freelancerina ja tietysti perheellisenä ihmisenä tämä tuntuu hyvin ahdistavalta tilanteelta. Samalla niskassa painaa häpeän ja syyllisyyden tunne siitä, että on niin huono että irtisanotaan. Tunne on hyvin voimakas ja saankin tässä hetken aikaa sulatella tätä tilannetta. Haluan kuitenkin kertoa tästä teille, sillä se että blogi loppuu täällä ei ole mikään salaisuus ja tulisi kuitenkin ilmi pian.

Irtisanominen pakottaa pohtimaan omaa tulevaisuutta nyt ennemmin kuin ajattelin sillä olin ajatellut keskittyä graduun vielä kevään, työnhaun sijaan. Mietin myös mitä tapahtuu blogille ja sen tulevaisuudelle, sillä tämä on ollut niin iso osa elämääni pian kuuden vuoden ajan. Ehkä uusi ovi avautuu kun toinen sulkeutuu?

35 vastausta aiheeseen “Uutta kohti”

Aivan varmasti tämä on uuden alku. Ehkäpä ihan kokonaan uuden alku? Kirjoittaahan sä osaat 😉 Luovuus valloilleen ja tsemppiä jatkoon! Asiat ratkeavat aivan varmasti.

Aina tulee jotain uutta tilalle, aina! Ehkäpä tämä on hyvä sauma puristaa gradu loppuun, ja jatkaa sitten siitä työelämään?

Tosi harmi kuulla ja paljon voimia matkaan. Olen itsekin tullut irtisanotuksi ja se huonommuuden fiilis on kyllä tosi kurja. Mutta varmasti jos bloggaaminen kiinnostaa yhä, voit aktivoitua sillä saralla ja pistää kyselyä muihin portaaleihin! Mammablogeille on kyllä kysyntää.

Jotain uutta ja parempaa on tulossa. Sain itse vuosi sitten yllättäen potkut, ja sitä olen edelleen työstänyt, vei se työitsetuntoakin alaspäin. Kuitenkin tällä hetkellä elätän itseni yrittäjänä ja hyvin pyyhkii. 🙂

Tää on jotenkin todella outoa ja hämmentävää. Sä olet ollut Fitfashionissa alusta asti ja kuulut tänne! Sä olet mielettömän hyvä kirjoittaja ja sun blogi on todella suosittu. Tässä on jotain mikä ei mene mun järkeen ollenkaan ?

Anna, haluan vaan toivottaa sulle tsemppiä! 🙂 Mä olen vähän sitä mieltä, että kaikella on tarkoituksensa ja että kaikki lopulta järjestyy. Niin kuin edellä on jo sanottu, niin vaikka tämä ovi sulkeutuu, niin uusia varmasti avautuu. Etkä sä ole huono!

Oho, en olisi ikinä uskonut, että sinut irtisanotaan!

Ootko miettinyt ihkaoman blogin perustamista? Sulla pysyy hyvin sana hallussa, ja kai sitä kautta voi tienatakin? Omillaan olevana sinulla olisi ehkä vapaampaa kirjoittaa, kun ei tarvitsisi pysytellä fitfashionin aihepiirissä niin paljoa ja toisaalta voisit tehdä sellaisia yhteistyöpostauksia, kun itsellesi sopii.

Sä pärjäät kyllä! Tsemppiä ja voimia ylimenokauteen! Toivottavasti jatkat blogaamista jollain muulla alustalla tai mieluimmin ihan itseksesi 🙂

Samaa mieltä Jonnan kanssa, onpa tylsä ja yllättävä uutinen!

Hei,
No harmi, tämä on mun lempiblogi. 🙁 Kuulostaa varsin epäreilulta työnantajalta.( Tietenkään lukijana en voi kaikkea tietää). Mutta en kyllä ymmärrä alkuunkaan noin tylyä ja nopeaa toimintatapaa.

Kiitokset rehellisestä ja inspiroivasta blogistasi!

Nyt olet kyllä tosi hankalassa tilanteessa perheellisenä. Ymmärrän huolesi täysin, mutta asioilla on tapana järjestyä. Yleensä kun yksi ovi sulkeutuu, jossain avautuu ikkuna. Uutta matoa koukkuun vaan! Olen varma, että työllistyt pian uudelleen. Kirjoitat loistavasti ja uskon, että voisit menestyä ihan omalla blogillasikin. Voimia Anna! Et ole huono, vaikka irtisanotaan. Veikkaan, että uudet tulet vaan puhaltavat ja ravisuttavat rakenteita.

No voi ihme. Olen sinun blogia vuosia lukenut ja sitä kautta koko Fitfashionin aikanaan löytänyt. Saitko mitään irtisanomisen syytä? Onko teillä ollut joku blogipostaustahti, johon pitäisi päästä tai jotain ? Hirveän oudolle tuntuu, kun olet todella hyvä kirjoittamaan ja kuvasi ovat myös laadukkaita.

Elämä kantaa ja vie omia polkujaan eteenpäin. Voimia ja jaksamista !

Hei Anna!

Ikävä kuulla että joudut lähtemään. Uskon että tällä hetkellä harmittaa, mutta olen melko varma että vuoden päästä naureskelet tilanteelle ja olet kiitollinen että tämä tapahtui. Välillä pitää päästää irti jotta tulee tilaa suuremmille ja hienommille haasteille! See you at the top;)

Hei, harmillista että näin on käynyt. Olen seurannut blogiasi monia vuosia ja erityisesti sisustusasiat sekä syvällisemmät pohdinnat ovat olleet viime vuosina kiinnostavia. Pakko kuitenkin sanoa että olen miettinyt joskus, että fitfashion ei kenties ole enää oikea portaali blogillesi, toisin kuin oli aiemmin. Älä ota tätä lainkaan pahalla, koska enemmän lifestyle-bloginakin on ollut mukava lukea kirjoittamaasi. Toki myös ne treeniaikojen kirjoitukset olivat innostavia ja syy miksi alunperin aloin lukea, mutta kun itsellekin tulee ikää lisää, arvostaa aika lailla toisia asioita kuin aiemmin. Toivottavasti joku nyt ottaa kopin tilanteestasi ja tarjoaa mahdollisuuden jatkaa kirjoittamista. Toki se vaatii kenties tiiviimpää kirjoitustahtia, ja itsekin olisi iloinen jos kirjoittaisit useammin. Opinnoista ei ole niin kiinnostavaa lukea, mutta sisustus, muoti, koti, perhe, unelmat, liikunta jne ovat ihanaa luettavaa ? tsemppiä jatkoon!

Oho olipas uutinen! Kaikki tsempit sinne. Kun selviät alkujärkytyksestä niin keksit varmasti jotain paljon parempaa.

Oon lukenut sun blogia alkumetreiltä asti ja toivon ettet lopeta kirjoittamista!

Tsemppiä uuteen mitä se sitten kohdallasi onkaan! Nyt pientä huilia bloggaamisesta ja uudella innolla sitten uuden edessä! Harva postaustahti, jotenkin ei oman tyyliset, väkinäiset kaupalliset yhteistyöpostaukset ehkä kertovat blogiväsymyksestä… itsekin olen jo pitkään ajatellut ettei fitfashion ehkä enää ole oikea portaali blogillesi.

Tsemppiä! Uusi ovi aukeaa aina kun vanha sulkeutuu, vaikka saahan epävarmuus huolettaakin! Olet ihanan symppis <3 sulla on kiva blogi, juurikaan en kommentoi, mutta toivottavasti vielä joltain sivulta tekstejäsi voi lukea.

Yhdyn Kaijan edellä sanomaan, valitettavasti epäsäännöllinen ja sekava postaustahti, sekä väkinäiset kaupalliset yhteistyöpostaukset ovat vieneet mielenkiinnon blogiin. Mutta ennen kaikkea se, että treeniaiheet tavalla tai toisella ovat jääneet, niin varmasti vaikutta tähän päätökseen.
Toivon sinulle kaikkea hyvää, olet mahtava juuri tuollaisena kun olet! Jotain uutta varmasti keksit tilalle, etkä ole huono. Uskon sinun vähän ajan kuluttua ymmärtävän itsekin tämän päätöksen taa- Voimia!

Sana on hallussa mutta portaali ei tosiaan ole sopiva, uutta kohti siis. Ja toivottavasti löydät taas liikunnan kipinän.

Harmillista,, mutta uskon että tämä on sinulle uuden alku. Kirjoittamisen lahja on sinulla vahvana ja uskon sen vievän sinua elämässä eteen päin.

Ymmärrän fiiliksiäsi, monta asiaa negatiivista asiaa samanaikaisesti ja perhelliselle jos kelle muutokset taloudellisessa tilanteessa aiheuttavat ylimääräistä huolta ja mietityttävät kummasti.

Tsemppiä ihana Anna ja toivon sydämestäni saavani kuulla kuulumisiasi jatkossakin.
<3

Onpa ikävä kuulla, sun ja Jonnan blogi kun ovat ainoita joita täällä seuraan. Uutta ja parempaa tulevaisuutta kohti! Ehkä se tuo jotain parempaa tullessaan 🙂

Whaaat?!? Onpa harmi. Sun blogi on ihan paras! Innolla oottaa, milloin tulee uusi postaus.. jään kaipaamaan ja seuraan sua, mihin vietkään blogisi?
Sä olit se syy, miksi käyn fitfashionin sivuilla. Voi olla et jää vähemmälle käynnit.

Täältä varmaan lähtee sitten pari muutakin kirjoittajaa samalla…joiltain tulee kaksi kirjoitusta vuodessa tahtiin.

^^Ainakin toivottavasti näin. Miksi heitä roikutetaan listoilla?

Mutta Anna sinulle kovasti tsemppiä jatkoon! <3 Kirjoituksiasi on ollut todella mukava lukea. Viimeaikoina ne on valitettavasti jääneet jotenkin liian pinnallisiksi, ehkä väkinäisiksikin, ja olen myös sitä mieltä että niistä harvoista kirjoituksista liian moni on ollut yhteistyöpostaus.

Blogiltasi olen kuitenkin saanut todella paljon näiden vuosien aikana, ja toivottavasti vielä tulevaisuudessakin. Olet huippu kirjoittaja!

Onhan se kyllä niin, ettei blogisi ole pitkään aikaan ollut sopiva fitfashionin ”alle”. Eihän se poista sulta kuitenkaan mahdollisuutta jatkaa bloggailua jotenkin muuta kautta. Kovin valitettavan harvoin sulta on tullut päivityksiä ja usein ne liittyneet vain kaupalliseen yhteistyöhön. Eihän ole aktiivisia bloggaajiakaan kohtaan reilua, että silti olisit palkkalistoilla tienaamassa. Toivottavasti saatte järjestettyä vakauden taloudelliseen tilanteeseen ja kaikki järjestyy!:)

Kiitos ihanista viesteistä täällä ja muissa kanavissa! <3 Ne lämmittävät todella.

Olen kuitenkin ollut todella onnellinen A-lehdillä ja yhteistyövuodet heidän kanssa ovat olleet lämpimiä ja niistä jää vain hyviä muistoja <3 Uskoisin, että kirjoittaminen jatkuu vielä tavalla tai toisella ja saan tietysti ottaa blogin mukanani. Uskon vakaasti, että edessä on vielä jotain hienoa!

Höh, tää on ehdottomasti parhaimpia blogeja fitfashionilla, alusta asti oon ollut siun matkassa mukana! Menestystä jatkoon ja ilmoittelehan täällä mikäli tarina jatkuu jossakin uudessa osoitteessa! -Maija

Tsemppiä muutokseen, Anna! Mihin ikinä päädytkin, tämä lukija seuraa sua sinne. Oon saanut voimaa sun positiivisuudesta ja elämänilosta jo vuosien ajan. Nytkin pakenin hetkeksi makkariin lepäilemään kolmeveen uhmalta – ja mihin päädyin rentoutumaan ja voimaantumaan? Tänne. Oot huippu.

Voi Anna!!! Sun blogi on eka jota oon ikinä ruvennu seuraamaan! On ollu ihan mielettömän ihanaa kulkea sun kanssa nämä vuodet, ja seurata sun ja sun perheen eri vaiheita.
Onnea jatkoon, mitä ihanaa sieltä sitten putkahtaakaan. Pusuja! <3

Hei Anna,
Kovasti särähti korvaan tuo sinun tunteesi, että Sinä olisit huono, jos tulet irtisanotuksi. Tunteena ymmärrettävä, mutta vailla totuuden häivää. Olet sympaattisin, aidoin, rehellisin, välittävin, kaunein, mielenkiintoisin bloggaaja, jonka olen löytänyt, ja uskon, että moni jakaa mielipiteeni. Tämä on potku sinulle eteenpäin (vähän turhankin kirjaimellisesti). Nyt on aika tehdä seuraava siirto! Onko se uuden työn etsintä? Gradun tehokas kokoonpakkaaminen – vai onko se se, mitä ainakin minä toivon eniten, eli oman blogin aloittaminen? En ehkä kestä, jos en enää koskaan lue kirjoituksiasi. Niin suuren vaikutuksen olet minuun tehnyt – ja teet edelleen.
My ja mini

Hei! Kiitos hyvästä blogista ja kaikkea hyvää SInulle ja perheellesi jatkoon. Blogiasi on ollut antoisaa lukea, aiheesi ovat olleet mielenkiintoisia, minullekin ajankohtaisia, ja lisäksi kirjoitat sujuvasti ja johdonmukaisesti. Asiat järjestyvät elämässänne varmasti parhain päin, jäitä vaan hattuun. Toivottavasti Sinusta kuullaan vielä 🙂 Terkuin,Martta

No voi harmi mikä uutinen!! Sinun blogisi on ainut, jota Fitfashionilta luen! Eipä tarvi sitten näillä sivuilla enää käydä, mutta seuraan perässä, jos päädyt uuden blogin perustamaan 🙂 Kaikkea hyvää Sinulle ja varmasti on parempaa tiedossa, asioilla on tapana järjestyä! <3

Ei kannata tuntea huonommuutta, blogisi ei ollut enää sitä mitä A-lehdet portaaliin kaipasivat eikä se sinun syysi ole että elämäsi on erilaista mitä he haluavat. Pois moiset ajatukset ja kohti uusia tuulia. Kaikessa on aina jotain hyvää, nyt voit keskittyä tekemään opinnot loppuun ja hankkimaan uuden työn koulutustasi vastaavalta alalta. Tekevä ihminen pärjää aina.

Pakko antaa palautetta silti siitä, että yksinhuoltajalle särähti vähän korvaan tuo ”pienituloisen” ahdistus jatkosta kun teillä tuota materiaa ja autoja kuitenkin on ja ennenkaikkea perheessä toinen elättäjä. En yleensä viitsi antaa ns. negatiivistä palautetta mutta sanon tämän siksi ettet mahdollisesti uudessa blogissasi keskittyisi liikaa tuon pintakiillon ja viimeisen päälle sisustetun design- kodin esittelyyn (tai voihan sille olla lukijakuntaa!) koska sinun valttisi on nimenomaan aitous ja SINUN ajatuksesi elämästä.

Tsemppiä, pärjäät kyllä.

Minä toisaalta ymmärrän että kun ei täytä työsopimuksen ehtoja niin sopimus saatetaan purkaa. Kuten tässä on vähän käynyt. Eli blogi ei enää edusta sitä mitä se on alunperin edustanut. Jos asiakkaani hakee yhteistyötä elämänmuutoksen tehneen blogaajan parissa, ketä on hyvillä elämäntavoilla pudottanut painoa, saanut liikunnan riemun, mahtuu tavoitevaatteisiin yms., niin mielestäni tämä ei sitä enää ole.

Se ei poista sitä tosiasiaa että tilanne on hankala. Täytyy toivoa että joku muu blogiportaali ottaa sinut siipiensä suojaan ja saan elantosi sisustuksen & muun lifestylen kautta.

Kivaa syksyä & tsemppiä

Kommentit on suljettu.