Kategoriat
Lifestyle

Toinen auto taloon

Harvinaisen pitkään pärjättiinkin yhdellä -autolla nimittäin. Meidän perheeseen toinen auto saapui vasta alkukesästä kun yksissä tuumin miehen kanssa tultiin siihen tulokseen, että hänen kesätöiden alkaessa on aika mahdotonta jakaa auto. Mieheni teki koko kesän kesätöitä ympäri pääkaupunkiseutua ja päivät olivat pitkiä. Minä en olisi oikein halunnut rajoittaa omaa kulkemista lasten kanssa vain viikonloppuun, joten hän osti itselleen auton. Apu tähän toiseen autoon niin kuin ykkösautoonkin tuli Santander autorahoituksen muodossa.

Itse ajan meidän isompaa autoa jossa on myös lastenistuimet ja kuljemme sillä lasten harrastuksiin sekä isommat reissut perheenä mökille tai kauemmas. Ennen seitsemänpaikkaista Seatia meillä oli citymaasturi ja sitä ennen farmariauto. CRV:tä minulla on ikävä tyylinsä puolesta mutta tässä valtamerilaivassa on omat puolensa. Mahdutaan koko porukka koirien kanssa pidemmillekin reissulle ilman suksiboksia kun myös matkatavarat mahtuvat autoon. Kokonaisuudessaanhan meitä on viisi ihmistä ja kaksi isoa koiraa.

Autot me on aina ostettu käytettynä ja vaihdettu siinä vaiheessa kun niistä vielä saa hyvitystä. Jossain vaiheessa on autolainatkin saatu maksettua loppuun ja näin olleen välirahaa ei ole tarvinnut ihan hirmuisesti. Loppusummalle ollaan otettu autoliikkeestä suoraan Santanderin laina, jota ei ole tarvinnut kauaa odotella. Se on hoitunut ihan oston yhteydessä ja suhteellisen edullisella korolla verrattuna moneen muuhun palveluntarjoajaan.

Vaikka en pidäkään autoilua mitenkään ekologisena olen silti autoihminen. Heitän sillä lapset aamulla päiväkotiin ja jatkan yliopistolle. Illalla käydään harrastuksissa ja kaupassa autolla. Kesäisin ajetaan pitkiä reissuja mökille tai Ouluun minun perheeni luokse. Kolmen lapsen ja noiden koirien kanssa auto ihan elinehto liikkumiseen landelle ja toki täällä kaupungissakin ihan aikataulusyistä kun harrastuksia ja menoja riittää. Autolainan kuukausierä on helppo määritellä itse omien tulojen mukaan ja lyhenevää lainaa voi seurata omien sivujen kautta. Pyrimme itse maksamaan lainaa ihan reippaasti niin, että auto olisi mahdollisimman pian kokonaan oma. Lisää tietoa lainoista löytää osoitteesta www.santander.fi

Minun tulevaisuuden haaveina on, että saisin valmistuttuani oman alan töitä ja että arki olisi yhtä onnellista kuin nytkin. Nautin kaikesta tästä hälinästä minkä perhe-elämä on tuonut vaikka se sisältääkin aikaisia aamuja ja aikataulutusta. Toisaalta meillä ei ole minnekään kiire sillä elämä on tässä ja nyt, juuri tällaisena kuin se nyt on.

8 vastausta aiheeseen “Toinen auto taloon”

Saatko jotain blogialennusta lainan korosta tai oliko liikkeessä jokin tarjouskampanja? Meinaan kun katsoin korkoja santanderin kotisivuilta ja vertasin omiin autolainoihin niin korko on paljon kovempi kuin autoliikkeen kautta esim. OP:n laina ja lainan päälle tulevat muutkin maksut ovat kovempia Santanderilla.

En saa alennusta lainan korosta, olin siis jo ottanut autorahoituksen ennen kampanjaa ja tähän kysyttiin mukaan ihmisiä, joilla on jo asiakkuus Santanderilla. Ollaan kyllä monesti vaihdettu auto silloin kun liikkeissä on ollut joku todella hyvä tarjouskampanja mutta tässä nykyisessä autossa ei ollut mitään kamppista juuri silloin. Kyllä lainoja kannattaa ehdottomasti vertailla ja kilpailuttaa ja tsekata pankitkin ja niiden tarjonta.

Ihan sairaita nää jotkut yhteistyöt, etenkin rahoitusfirmojen kanssa.

Nyt en ole kyllä ihan samaa mieltä sillä aika usealla meistä on autolainaa ja se on taas eri asia kuin joidenkin rahoitusfirmojen pikkulainat jättikoroilla eli ns. pikavipit joten ei kannata niputtaa kaikkia yhteistöitä samaan.

Santander kuuluu minustakin ihan samoihin ”pikavippifirmoihin” jotka tekee tulonsa kovilla koroilla ja kuluilla. Santander taitaa kuulua Espanjalaiselle firmalle, joten pisteet sulle kotimaisuuden suosimisestakin 😀 Pankista saa lainaa halvemmalla, mutta joo pitää olla talouden hallinta kunnossa että saa luottoa. Näistä kiskurifirmoista saa kuka vaan riippumatta siitä onko oikeasti varaa vai ei.
Sun yhteistyöpostaukset on ollu tähän asti vielä suht ok, mutta nyt ehkä meni vähän omituiseksi..

No ei ne ole olleet ”ok” enää pitkään aikaan. Ihan täyttä sontaa.

No eipä ole kyllä oollet..ei fit eikä fashion?
Pidetäänkö lukijoita ihan aivottomina, että ihan kaikki uppoaisi mitä bloggarit mainostaa

Kommentit on suljettu.