Kategoriat
Yleinen

Vähän kaikenlaista

SAMSUNG CSC

Kiitos tuhannesti edellisen kirjoituksen vastaanotosta. Olo on aika häkeltynyt, sillä postauksesta paukahti kolmessa päivässä blogini seitsemänneksi luetuin postaus. Jo kymmenen luetuimman joukkoon pääseminen on aika harvinaisuus, sillä julkaistuja kirjoituksia on tällä hetkellä takana 1038. Kiitos siis sekä lukemisesta että myötäelämisestä ja kommenteista. Aihe on ehkä yllättävänkin tuttu samassa iässä oleville naisille vaikka siitä ei niin paljon puhutakaan. Etenkin alkuraskauden keskenmenot ovat yleisiä mutta se ei tee asiasta yksiselitteisesti surutonta. Toivotun raskauden keskenmeno on aina pettymys ja se voi olla hyvinkin rankka kokemus. Tuon minun tarinani kirjoittaminen on ollut mulle surutyötä ja nyt kun aikaa on kulunut kuusi vuotta voin itsekin palata menneeseen. Yksi merkittävä syy tähän on kenties se, että meille vielä siunaantui lapsia sen jälkeen. Ei heti mutta myöhemmin. Kommenteissa kerroinkin, että pahin oli ehkä vielä edessä. Sain sen jälkeen vielä kaksi alkuraskauden keskenmenoa joten Linnean odotuksessa toivoni oli pohjalukemissa.

img_20131226_160037-1

Nyt kolmen lapsen äitinä koen kiitollisuutta päivittäin. Rakastan perhettäni enkä kokemusteni vuoksi tule ottamaan sitä koskaan itsestäänselvyytenä. Yhden keskenmenon sain ystäväni häissä maalla, joten tunteiden suhteen aika lailla kaikki on käyty läpi. Hyvin karuja kokemuksia, jotka ovat tehneet minusta sellaisen ihmisen ja äidin, joka olen tänä päivänä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Juuri tällaisesta tavallisesta perhe-elämästä olen aina halunnut nauttia ja eilen olinkin katraani kanssa HopLop Vantaan kutsuvierasavajaisissa Antaksentiellä. Uudistettu HopLop aukesi tänään lauantaina yleisölle! Meidän lapset viihtyivät todella hyvin ja viidakkoteemainen HopLop oli oikein hauska. Donitsiliuku sekä sähkökäyttöiset ajettavat pikkuautot olivat meidän lasten suosikkeja 🙂

SAMSUNG CSC

Nyt samaan syssyyn kirjoitan vielä lisää Freskasta. Sain aika paljon kyselyjä mahdollisesta blogialennuksesta joten kysyin sitä teille. Ollaan itse ihan mielettömän tyytyväisiä ja senkin puolesta voin lämpimästi suositella. Jos asutte pääkaupunkiseudulla niin ainakin meillä käyvä Estrella on ihan huippuammattilainen.

Siivouksen tuntihinta on aina 34€/h ja se tekee kotitalousvähennyksen jälkeen 18,70€/h. Koodilla 30TOOBIG saa kertaostosta 30€ alennuksen ja koodilla 50TOOBIG saa ensimmäisestä siivouksesta puolet pois hinnasta kun tekee säännöllisen tilauksen. Meillä itsellä on käytössä säännöllinen viikkosiivous ja se on kyllä huoleton. Veloitus menee automaattisesti luottokortilta niin laskujakaan ei tarvitse erikseen käydä maksamassa verkkopankissa viikottain. Tuolla alennuksella ei kokeilukerraksi jää paljon hintaa mikäli kokeilee kerran vaikka kolmen tunnin siivousta (jäisi 72€ ja siitä vielä kotitalousvähennys). Saatte alennuksen suoraan Freskan nettisivuilta tilatessanne siivouksen. Voitte päättää tuoko siivooja siivoustarvikkeet mukanaan vai käyttääkö teidän omia. Meillä hankin itse siivousaineet. Estrella kerää myös lelut niille sovittuihin lelukoreihin, petaa sängyt ja siivoaa muutenkin lattiasta kattoon. Tuosta vakiintuneesta siivoustiistaista on tullut mun lempipäivä. Sitä fiilistä kotiin tullessa ei nimittäin voita mikään! Kannattaa oikeasti kokeilla jos olette harkinneet siivoojaa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nyt alan valmistamaan kurpitsakeittoa, sillä äitini on tulossa meille tänään yöksi Oulusta. Illalla menemme Suomen Kansallisoopperaan lasten kanssa katsomaan CircOperaa, jossa sirkus saapuu oopperaan. Tämä oli mun ”pakko päästä” listalla, kun löytyi näin mahtava esitys lapsiperheille. En malta odottaa iltaa! Myöhemmin lokakuussa menen sitten ilman lapsia katsomaan Figaron häät oopperan, jossa on Mozartin musiikki. Tämän olen nähnyt kyllä Pietarin oopperassa vuosia sitten, mutta se ei haittaa. Rakastan Mozartin teoksia joten illasta tulee elämys varmasti Suomessakin.

circopera_16-09-09_089-1000x709 circopera_16-09-09_039-1000x641 circopera_16-09-12_100-1000x616 circopera_16-09-12_164-1000x639

Oopperan kuvat täältä.

 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

2 vastausta aiheeseen “Vähän kaikenlaista”

Mun rivi on myös G6P2. Ensimmäinen keskenmeno ennen ensimmäistä lasta ja lasten välissä neljä, kaikki ihan alussa, niin alussa ettei lapsia ole missään muualla kuin tuossa G6. En ole tarvinnut yhteenkään lääkkeitä enkä lääkärihoitoa. Pisin keskenmennyt kesti viikon plussaamisen jälkeen, muut 1-4 päivää. Niin julmaa. Aamulla olet siinä hurjassa huumassa plussatestin kanssa, koko päivän on pää ihan sekaisin ja yhtäkkiä yöllä havahdut vuotoon.

Sitäkin kiitollisempi nyt näistä kahdesta.<3

En ole kertonut keskenmenoista missään muualla kuin neuvolassa. Ne on minun ja miehen pienet salaisuudet, kaikki neljä.

Olen pahoillani että olet joutunut kokemaan noin monta keskenmenoa <3 Pakko kuitenkin kommentoida itse saman kokeneena (plussan jälkeen onnen huuma ja pari päivää sen jälkeen musertava pettymys), että nykyiset raskaustestit ovat turhankin tarkkoja. Jos ne eivät näyttäisi plussaa niin aikaisin, olisin minäkin vain luullut että kuukautiset tulivat pari päivää myöhässä enkä olisi joutunut käsittelemään niitä tunteita joita keskenmeno aiheutti. Se on valitettava fakta, että raskauksista jopa 20% keskeytyy heti alkuraskaudessa, eikä äiti edes olisi tiennyt olevansa raskaana ellei olisi tehnyt raskaustestiä "liian" aikaisin. Tieto lisää tuskaa..

Kommentit on suljettu.