Kategoriat
Uncategorized

Vaikeuksien kautta voittoon?

Kipeitä lapsia hoitamassa

Onpas viime viikko mennyt harakoille. Meidän pienimmälle iski vatsatauti, joka nyt vasta puolitoistaviikkoa myöhemmin tuli keskimmäiselle. On todella hankalaa kun perheen lapset sairastavat peräjälkeen niin, että sama tauti kestää pitkään. Olemme joutuneet sumplimaan menoja aikalailla ja omatkin voimat on ihan lopussa kun kotona riittää hoitopuuhaa.

Piristystä arkeen on tuonut kauppareissulta mukaan nappaamani ruukkuruusu, joka on aivan hellyyttävän sävyinen. Se on tuollainen puuteriin taittava roosa, jossa on vihertävät ulkolehdet. Ostamani kirsikanoksat eivät ole osoittaneet vielä juurikaan elon merkkejä, joten katsotaan saanko niitä puhkeamaan. Tällä hetkellä kimppu näyttää aikamoiselta risukasalta maljakossa.

Viikko taittuu onneksi pian loppuun päin sillä jostain syystä olen ihan valmis siihen, että aikakapseli veisi minut vaikka kesään saakka. Migreenipäivän jälkipöhinöissä olo on aina vähän masentunut ja tuntuu, että kaikki menee mönkään. Olen masistellut sitä, että gradusta ei tule mitään enkä saa viimeisiä kursseja kasaan. Pienetkin tehtävät tuottavat vaikeuksia enkä saa iloa siitä, että huomenna on viimeinen luentoni yliopistolla (oikeasti mahtavaa, ajatella että se on viimeisen kurssini viimeinen luento). Harteilla on vielä kaksi raporttia ja yksi tentti ja ne saavat suuret mittasuhteet siinä, että en osaa enkä selviä. Ehkä nämä tunteet ovat osa sitä kasvuprosessia ja oppimisen kaarta niin hyvässä kuin pahassa.

Toivottavasti huomenna paistaa aurinko! Ainakin se lämmittää mieltä, että on sentään jo maaliskuu.

4 vastausta aiheeseen “Vaikeuksien kautta voittoon?”

Mulla on sama tilanne! Viimeinen luento huomenna ja se on siinä. Erilaisessa tilanteessa sinuun nähden, että gradu on jo jätetty ja samoin kaikki muutkin työt. Eli tosissaan ”vapaa”. Työnhakua kohti!

Tsemppiä viimeisiin tehtäviin. Ne saa helposti mörön hahmon. Mulla meinasi gradun teossa käydä niin, enkä saanut mitään aikaan. Sitten otin 2 viikkoa ja kirjoitin sen lähes valmiiksi. Päätin, että tätä työtä ei tehdä arvosana edellä vaan tavoitteena vaan saada homma maaliin ????

Voimia myös sairastupalaisille ja hoitajille!

Täällä on joku vika kun hymiöt muuttuu kysymysmerkeiksi mutta sitä korjataan.

Kiitti viestistä ja vautsi mikä nainen! Mahtavaa et sulla on kaikki tehty! Nyt vain odottelemaan et saat kaikki rekisteriin ja ei muuta kuin juhlimaan 😀 Ihan mahtava juttu! Onnittelut urakasta <3

Kyllä näistä saa tsemppiä et itsekin vääntää loppuun saakka, lähellä kun ollaan. Toki gradu vielä alkutekijöissään mut ei se mitään. Tekemällä valmista tulee 😉

Lähetän täältä voimaa ja tahtoa puskea eteenpäin! Ja toipilaille paranemisia!
Aurinkokin paistaa päivä päivältä korkeammalta, pian sinäkin saat loistaa saavutuksillasi/opiskelullasi. 🙂

Kiitos tuhannesti! Pahoittelen et vuodatan tänne niin paljon gradutuskaa ja opiskeluasiaa mut toivottavasti tämäkin ajanjakso on kohta rutistettu valmiiksi. Kiitos kun ymmärrätte <3

Kommentit on suljettu.