Kategoriat
Matkustus

Antakaa parhaat vinkkinne kotimaan matkailuun!

Mihin pääsiäisenä?

Eilisestä talvilomapostauksesta tuli mieleen, että pääsiäiseen ei ole kauan aikaa. Se on reilun kuukauden kuluttua ja silloin meidän perheessä on kaikilla lomaa, koska on pyhät. Viime vuonna oltiin pääsiäinen ihan kotosalla ja tänä vuonna ajateltiin tehdä joku pieni reissu. Kenties yöksi kylpylään tai päiväreissu Tallinnaan laivalla? Jossakin olisi kiva käydä kun on monta päivää aikaa mutta juuri nyt ei tule yhtään uutta ideaa mieleen. Ollaan käyty useamman kerran Saimaalla kylpylöimässä ja nyt ajattelin, että tällä kertaa voisi kokeilla jotain toista paikkaa. Onko teillä jotain suosikkipaikkoja, jossa olette viihtyneet lasten kanssa? Kehukaa ja antakaa vinkkiä jos mitään tulee mieleen!

Viime vuonna oltiin tosiaan ihan tuskissamme kun meillä ei ollut mitään kivaa, enkä millään halua kokea toista yhtä ankeaa pääsiäistä. Kauheat traumat jäänyt siitä 😀 Kirjoitin silloin:

Oon aivan masentunut kun ollaan pääsiäistä kotona. Mulla on ihan mieletön mökkikuume ja kartoitin kaikki vaihtoehdot mökkeilystä mutta mikään ei oikein onnistunut. Appivanhemmat eivät ole heidän mökillään eikä minun vanhemmat meidän. Haasteita mökkeilyyn asetti myös se, ettei niissä ole kovin kummoiset olot kylmällä säällä, poikkeuksena tuo appivanhempien mökki Itä-Suomessa.

 

Sään lisäksi mulla painaa päälle kandidaatintutkielman deadline, joka on yhdeksän päivän kuluttua. Oma tieteellinen tutkielma pitäisi olla silloin täysin valmis ja mahdollisimman virheetön. Sattuneista syistä en ole saanut kirjoitusaikaa melkein koko keväänä ja nyt stressi on aivan valtava. Saanko tehtyä hyvin keskeneräisen työn kunnialla loppuun reilussa viikossa? Lupasin ohjaajalleni, että toimitan työn tarkistukseen pääsiäisen jälkeen, jotta jäisi aikaa vielä korjauksille.

Nyt ehtisi vielä kehitellä jotain.

9 vastausta aiheeseen “Antakaa parhaat vinkkinne kotimaan matkailuun!”

Vinkkasin tähän ystäväni sivuston, josta löytyy kotimaan matkailua ja hyvinvointia. Sieltä löytyisi varmaan vinkkejä ????
ahomaa.fi

Ehkä tämä pohja ei ymmärtänyt hymiöitä. Kiitos vinkistä, vaikutti mainiolta sivulta!

Hei!
Silloin, kun meidän lapset olivat pieniä, vietimme usein lomia Katinkullassa, Vuokatissa. Siellä löytyy kyllä kaikkea kivaa tekemistä ja kylpyläkin on tosi mukava:)

Vuokatti! Siellä on kaikille kaikkea: hiihtoa, laskettelua, kylpylää, uimahallia, Superparkia, kuntosaleja, jumppia, pulkkamäkeä, keilausta, pallopelejä, luontoa.. Käymme useita kertoja vuodessa perheen kanssa ja aina on kivaa 🙂

Turkuun Radisson Marina Palace 🙂
Keskeinen sijainti, kävellen eri museoihin ja Turun linnaan vaikka kahville – kylpylä Caribia bussi/taksi matkan päässä ja lounas siellä – mahtava pulkkamäki Taidemuseon vieressä, aivan ihanat näkymät – hyvät ravintolat Aurajoen rannoilla

Uusi Spa hotelli Sveitsi Hyvinkää. Laskettelu,hiihto,Superparkki,elokuvateatteri, uimahalli

Miten olisi Naantalin kylpylä? Olen käynyt siellä omien vanhempieni kanssa ja sisareni ovat käyneet lapsiensa ja vanhempieni kanssa ja kaikki ovat tykänneet. Muumimaailmassa saattaisi olla jotain actionia, raflat on tosi kivoja ja allasaluekin on miellyttävä. Tai sitten perus Tukholman risteily. Olin viime talvena siskoni ja lapsiensa kanssa ja meillä oli hauskaa, eikä risteily ollut hinnalla pilattu.

Todella kivoja vinkkejä! Kiitos kaikille!

Mun ystävä oli juuri perheineen ja Vuokatissa ja se vaikutti todella ihanalta paikalta. Nyt oon googletellut sitä ja Urheiluopiston täysihoitoloma kuulostaa todella houkuttelevalta. Ainoa miinus on pitkä ajomatka pääkaupungista :/ Mitään ei olla vielä buukattu.

Laivat on valitettavan täyteen buukattuja (perhehytit) mutta sitäkin mietitään. Pitäisi varmaan kohta päättää, et olisi vielä tilaa!

Sain näistä kommenteista monta katsomisen arvoista vinkkiä, kiitos teille! <3

Kommentit on suljettu.