Kategoriat
Lifestyle Ruoka

Välipäivien välitila ja uudenvuoden menu

Kotiutuminen on mennyt sairastellessa

Näihän siinä kävi, että tuotiin reissusta tuliaisena joku pöpö ja etenkin lapset on sairastaneet kotimatkapäivästä saakka. Ollaan käyty lääkärissä nyt kahteen kertaan mutta mitään hoidettavaa tautia ei ole löytynyt joten jatkamme kotona levolla ja särkylääkkeellä. Sairastaminen lapsiperheessä ei ole mikään täysi harvinaisuus mutta aina yhtä tylsää. On kurjaa kun lapset joutuvat olemaan sisällä ja seinät kaatuu päälle. Olisimme paljon mielummin keksineet välipäiville muutakin tekemistä kuten ensi alkuun suunniteltu uusi vuosi Itä-Suomessa mökillä sukulaisten kanssa. Nyt uusi vuosi näyttäisi vaihtuvan kotosalla ellei tässä tapahdu ihmeitä.

Helppo uudenvuoden menu

Viime vuonna uusi vuosi vaihtui myöskin kotona ja juhlimme yhdessä naapureiden kanssa. Tänä vuonna nappasin kaupasta mukaan kaksi alkoholitonta kuohuvaa: suosikkini Lehtikuohun sekä tuoreemman tulokkaan Karpalokuohun, joka on kauniin punaista. Olisi ihanaa juhlia vuodenvaihdetta edes omalla porukalla kun joulu meni niin nopeasti ohi. Toivottavasti kuume siis helpottaa niin voisin loihtia jonkinlaisen uudenvuoden menun perheelle ja että kaikki olisivat kunnossa. Katselin K-Ruoka sivuja ja mielessä on jo kolme naposteltavaa jotka haluaisin tehdä. Laitan teille linkit jos etsitte vielä inspiraatiota. Näiden ainekset tulevat omaan kauppalistaan, joskin mm. juomat, nakit ja porkkanat on jo hankittu.

Käpynakit ja porkkanatikut

Pienet cocktailpalat 

Karpalo-kinuskijuustokakku

Kuva: kontiomehu.fi
Kuva: K-ruoka.fi
Kuva: K-ruoka.fi
Kuva: K-ruoka.fi

2 vastausta aiheeseen “Välipäivien välitila ja uudenvuoden menu”

Tuo karpalo-kinuskikakku on taivaallista? sitä olen pariin kertaan tehnyt.
Meillä myös jyllännyt flunssapöpö jo jokusen viikon. Nyt miehellä ja on kyl sellanen miesflunssa, että hohhoijaa? äitinä sitä hoivaa lapset ja hoitaa kodin vaikka olisi itse kuinka kipeänä.

Kiva kuulla kun itse en oo sitä testannut, se vaan näytti niin hienolta! Viime vuonna tehtiin samoilta sivuilta kolmen suklaan juustokakku ja oli myös hyvää. Pitää tänään saada kakku kaappiin hyytymään.

Voi että, taitaa olla flunssaa taas paljon liikkeellä. Meillä tuli niin komeat näpyt käsiin, jalkapohjiin ja suuhun että näyttäisi vahvasti siltä, että enterorokko on kylässä. Paranemisia myös sinne jos flunssa ei ole helpottanut, miehelle erityisesti! 😀

Kommentit on suljettu.