Kategoriat
Yleinen

Välipalat -virtaa superfoodeista

SAMSUNG CSC

Ihan aina, eikä edes joka päivä ole ystävän kirjan julkkarit joten niistä haluan ehdottomasti kirjoittaa blogiin! Monna ja hänen kolme ystäväänsä ovat nimittäin yhdessä kirjoittaneet aivan suloisen ja raikkaan reseptikirjan joka on täynnä herkullisia ja terveellisiä ideoita ainaisen rahkan ja hedelmän tilalle. Kirja on juuri tullut kauppoihin ja sen julkistamista juhlittiin GreenStreetin uusissa tiloissa Ruplassa, ihan tässä mun nurkilla Helsinginkadulla tiistaina. Me saavuttiin paikalle yhdessä Saran kanssa, mukana kukkapuska ja suklaata. Sen jos jotain on Monna ansainnut hienosta suorituksesta!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Julkkarit meni hienosti ja päästiin maistamaan muutamia kirjan välipaloja. Useat niistä ovat gluteenittomia ja maidottomia ja höystetty pienellä määrällä hyvin ravinnerikkaita superfoodeja. Kun kotona selasin kirjaa niin kiitos kaikenlaisten blogilahjojen mulla löytyi aineksia moneen niistä! Marjajauheita, chiasiemeniä, spirulinaa, raakakaakaota, kookosöljyä jne. Moni resepti on todella simppeli mutta itse aina tule ajatelleeksi mikä on sopiva määrä tai yhdistelmä joten aloittelijalle kirja on hyvä apu. Myös edistyneemmälle superfoodhullulle löytyy  esimerkiksi aivan suussa sulavia välipala- (ja energia)patukoiden reseptejä ja paljon muuta.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Kirja löytyy nyt esimerkiksi Stockmannilta ja on Akateemisessa helmikuun kanta-asiakastarjouksessa tai GreenStreetiltä voi löytää kappaleen kirjailijoiden allekirjoituksilla, mikäli niitä on vielä jäljellä!

Mitä sitten omiin kuulumisiin tulee, niin tosiaan jonkunlainen este on mun pään sisällä helpottanut ja se painonpudotuksen tärkein tekijä on löytynyt hyvin pitkän etsinnän jälkeen -nimittäin oikea mielentila. En tiedä mistä tämä kaikki into ja pirteys kumpuaa ja se, että vihdoin olen löytänyt sitä uskoa itseeni. Kisalisenssiä ei siis oikeasti ole taskussa eikä mitään suureellisia suunnitelmia sen suhteen. Mutta hyvällä meiningillä tekemistä, kotijumppaa, koirien ulkoilutusta, kuntosalia ja terveellistä ruokaa. Luottaen prosessiin että tulosta tulee!

IMG_20130730_085234-2

8 vastausta aiheeseen “Välipalat -virtaa superfoodeista”

Ihana kuulla että olet löytänyt oikean mielentilan laihdutukselle ja energiaa piisaa! Itestä tuntuu että vuodenvaihteen jälkeen elämästä tulee aina ”helpompaa”. Jotenkin tää kesään päin meneminen pitää mielen virkeänä ja jaksaa painaa läpi loskankin. Toivottavasti sullekin tää kevät tuo energiaa ja iloa!! 🙂

Tää on kyllä käsittämätöntä mikä energia valosta tulee! Tuntuu kuin heräisi talviunesta! 🙂

Ehdottomasti auttaa 😉 Ja lähestulkoon (ellei) kaikki kirjan reseptit voi tehdä myös gluteenittomana! 🙂

Kommentit on suljettu.