Kategoriat
Yleinen

Valkoiset tennarit tuo kevään

SAMSUNG CSC

Voi vietävä mikä työmäärä on viikon lomailun jälkeen ollut odottamassa. Oon painanut aamusta yöhön koulutehtävien kanssa ja blogiakin olen halunnut päivittää tauon jälkeen. Eilen oli deadline yhdessä isossa tehtävässä ja sain sen tehtyä kymmenen minuuttia ennen puolen yön määrärajaa. Tyypillistä meikäläiseltä! Jotenkin toimin parhaiten paineen alla ja siksi deadlinet sopii mulle hyvin. Jos ei ole määräaikaa annettu en saa lainkaan niin hyvin aikaiseksi.

SAMSUNG CSC

Päivän asu:

Paita: Camaïeu

Housut: Camaïeu

Kengät: Adidas Superstar

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Tänään tulin aamusta kirjastolle Ninon kanssa tekemään yhdessä tehtäviä ja sainkin samalla hänet kuvaajaksi ottamaan muutaman asukuvan. Paita ja housut ovat Lanzaroten tuliaisia ja jalkoihin olen vaihtanut tennarit vaikka ilma on viileä. Auringonpaiste saa fiiliksen kuitenkin keväiseksi ja siihen kuuluu ehdottomasti valkoiset tossut. Täytyy muuten sanoa, että tämä asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin minua. Viihdyn kaikista parhaiten tennareissa, slimmeissä housuissa ja kuvien tyyppisessä paidassa. Siinä on vielä selän puolella niskassa näkyvä vetoketju joka nyt ei sattunut kuviin mutta on siis tämän paidan juju. Helma on myös takaa hieman pidempi mutta sekin jäi valitettavasti piiloon. Oikein kiva löytö reissusta ja asu on koulupäiviin juuri mun makuun.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nyt pidän pienen breikin ennen iltapäivän luentoja ja suuntaan ruokalaan. Mukavaa viikkoa kaikille! Oletteko te jo laittaneet jalkoihin kevättossut? Vai onko valkoiset lenkkarit teidän tyyliä lainkaan? 🙂

SAMSUNG CSC

2 vastausta aiheeseen “Valkoiset tennarit tuo kevään”

Hyvältä näyttää! Itellä kans aina hirvee hinku vaihtaa talvikengät tennareihin, vaikka ulkona olis vielä lunta 😀

Tuo otsikko on niin totta!Viime keväänä haksahdin mustiin Superstaroihin mutta ei niitä oo tullut käytettyä…kyllä ne valkoiset olla pitää!(paitsi meitin teinipojalle passaa paremmin mustat kun kulkee omia polkuja;)

Kommentit on suljettu.