Kategoriat
Yleinen

Vanhemmuudesta ja Ilmianna isi -kisa

SAMSUNG CSC

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Paulig

Näin äitienpäivän korvilla on paljon puhetta vanhemmuudesta. Se on työ johon menee paljon aikaa ja rahaa mutta palkka on sitäkin suurempi, ainakin henkinen palkka. Meidän perheessä vastuun vanhemmuudesta jakaa tällainen näkymätön isi. Se ei välitä niin valokuvista mutta näkymätön isi hän ei arjessa ole. Hän on läsnä, leikittää ja kuuntelee. Harvoin ärrimurri, useimmiten viileän rauhallinen, aina huumorintajuinen ja hauska.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Tämä isi on ainakin meidän perheen mielestä ihan super ahkera. Hän on rakentanut meille talon ja painaa hommia edelleen. Piha on kesken, terassi tekemättä ja sisälläkin on vielä muutama paikka viimeistelyä vaille valmis. Samalla kun töitä riittää niin hän ei koskaan purnaa. Lapset voivat tulla ”auttamaan” pihahommissa jolloin heistä on enemmän harmia kuin hyötyä mutta se ei haittaa. Ilmeestä päätellen tuo isi nauttii täysin rinnoin siitä kun näkee lapset telmimässä oman pihan hiekkakasojen päällä tai vierittämässä juuri kiviaidaksi kannettuja kiviä pois paikaltaan. Omaa pihaa kun osaa arvostaa kun on sellaisen ensimmäistä kertaa saanut! Onhan lapsillakin oikeus iloita siitä, eikä hommia tehdä millään armeijan aikataululla.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

heh, bongaa kuvasta ahkera isi kun muut syö sisällä ;)
heh, bongaa kuvasta ahkera isi kun muut syö sisällä 😉

SAMSUNG CSC

Isinä meidän perheen isä on kokenut ja rento. Kolme lasta on opettanut paljon joten otteeet on varmat ja luonnolliset. Oma luottamukseni isän taitoja kohtaan ei ainakaan näin kolmannen kohdalla ole empivä, he pärjäävät ihan loistavasti jos en ole paikalla, mitä nyt ehkä siivous jää 😉 Joka tapauksessa, ehdoitta kiitoksen ansainnut näin puolison näkökulmasta.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Vaikka meillä jaetaan töitä paljon tasan, on usein helpompaa että minä olen enemmän lasten kanssa jo ihan siitä syystä kun pienin on niin pieni. Hoidan mielelläni ”sisähommia” eli laitan pyykkejä ja vaihdan vaippoja ja heitän nopeasti kahvin ulko-ovelle pihatöitä tekevälle. Yksi kupillinen valmistuu nopeasti Pauligin Cupsolo kahvinkeittimellä joka on meillä kovassa käytössä etenkin espresson valmistuksessa. Isille vahva mutta pehmeä fortissimo ja mulle hedelmäinen supremo jossa maistuu aavistus paahdettua kaakaota.

Tunnetko sinäkin isin joka ansaitsee kiitoksen ja Pauligin hemmottelupaketin? 

 

Osallistu kisaan! Kokoa Cupsolo-isyyspakkaus ja ilmianna sitä tarvitseva isä!

Äitiyspakkauksella on pitkät perinteet – myös isät tarvitsevat omansa. Mitä valitsisit tulevan isän Cupsolo-isyyspakkaukseen?
Kokoa oma pakkaus ja ilmianna sitä tarvitseva isä! Voit voittaa Cupsolon tarjoaman isyyspakkauksen, jonka tärkein osa on uusi Cupsolo Empire -kapselilaite avuksi yövalvomisiin. Kilpailuun osallistut täyttämällä ja lähettämällä lomake TÄÄLLÄ. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme Cupsolo-isyyspakkausta valituilla tuotteilla. Kampanja-aika 27.4. – 15.5.2015. Onnea arvontaan 🙂

 

Kertokaa ja kommentoikaa, asuuko teillä tuore tai kokenut isi? Millä tavalla teidän vastuu vanhemmuudesta jakautuu? Ja kumpi keittää kahvit kummalle? 🙂

10 vastausta aiheeseen “Vanhemmuudesta ja Ilmianna isi -kisa”

Oi miten kiva postaus Anna! Pakko kyllä antaa munkin miehelle aivan täydet pisteet isyydestä! Hän on todella pitkäpinnainen eikä mun tavoin polta pienestä proppuja (edes väsyneenä). Lasta on hoitanut koko ajan täysin samassa mittakaavassa paitsi tietty silloin, kun olin ä-lomalla. Mutta koskaan ei ole ns. pakoillut vastuuta ja tykkää hirveästi puuhata lapsen kanssa ja just eilen kävivät pyöräilemässä hevostalleilla kun olin illan poissa… <3. Luojan kiitos tein JUST tämän miehen kans lapsen!

Kiva kun tykkäsit! 🙂 Tätä oli mukava tehdä ja kirjoittaa kyllä!

Teillä on kans sellainen superisi. Kuulostaa ihanalta perhearjelta joten toivotaan että lisäännytte vielä niin pääsen nuuhkimaan vauvaa! 😀

Meillä asuu kotona myös superisä. Kun tapasimme, olimme terve nuori pari. Vuosien mittaan aloin sairastelemaan paljon, mutta mies on pysynyt rinnalla. Mies on tsempannut, tukenut ja rakastanut. Viimein saimme kauan toivotun pikkuisen ja rakkaasta miehestäni tuli isä. Jännittävän raskausajan mies oli uskomaton tuki ja turva, lohdutti, että kaikki menee hyvin. Ja niin menikin lopulta vaikka jännittäviä hetkiä olikin välillä. Itse sairastuin taas. Pikkuisen hoitaminen on välillä haastavaa, kun itse ei ole terve. On vaikeita tilanteita ja voimia ei ole ehkä yhtä paljon kuin terveillä äideillä. Mutta meidän isi jaksaa auttaa ja pitää huolta pikkuisesta rakkaastamme ja minusta. Isillä olisi varmasti helpompi elämä terveen ihmisen rinnalla, mutta hän valitsi minut eikä valita vaan jaksaa ja auttaa minuakin jaksamaan. Pikkuisellemme hän on ihan paras isi. Tämä isi ei pelkää näyttää tunteitaan. Äiti ja pieni saa hellyyttä ja läheisyyttä loputtomasti. Ihana isi, joka aina ajattelee meitä ennen kuin itseään.

Mä ihan liikutuin tästä kirjoituksesta <3 Ihana isi teillä! Kaikkea hyvää koko teidän perheelle jatkoon ja sinulle erityisesti <3

Ihana teksti<3 Kaiken kaikkiaan musta tuntuu että isät on nykypäivänä paljon osallistuvampia kuin ennen? Minun mieheni on tuoreahko isi, vain vähän yli vuoden "vanha" 🙂 Meillä on alusta asti kaikki hommat tehty yhdessä, mitä nyt imettämään ei miehestä ollut 😉 Kahvitkin keitetään vuoron perään 🙂 Nyt sitten mies jäi myös isyysvapaalle, kun minä lähden osaviikkoa töihin. Niin hienoa että päästään käyttämään tämäkin mahdollisuus, kun harmittavan useilta jää isyyslomat käyttämättä. Olen ylpeä miehestäni, hän on mahtava isä!

Ihanalta kuulostaa että teillä isi jää isyysvapaalle! Varmasti ikimuistoista on hoitaa esikoista 🙂

Meidän isillä on kokemusta neljän lapsen verran, yhteensä kohta 13 vuoden ajalta 🙂 Työpäivän jälkeenkin hän jaksaa ja haluaa lähteä lasten kanssa harrastamaan. Viimeisen vuoden aikana iskää on koeteltu monella tavalla, kun itselläni todettiin vakava, elinikäinen sairaus. Isi on joutunut entistä enemmän ottamaan osaa arjen pyöritykseen, mutta on tehnyt sen mukisematta. Juuri tänään mietin, kuinka onnekas perheemme onkaan tästä miehestä ja miten osaisin tämän kiitollisuuden hänelle kertoa ja näyttää. Se kun tahtoo arjessa välillä (liian usein) unohtua.

Ihan totta että se tahtoo arjessa unohtua, varsinkin kun näitä vanhemmuusvuosia on jo takana. Toivottavasti joku teidän perheenlainen isi voittaa tuosta kisasta palkinnon! Jaksamisia sinulle sairauden kanssa, ne on aina niin haastavia juttuja <3

Meiltä löytyy kokenut isi, kohta 7 vuoden ajalta 🙂 Suurin vastuu kaikesta on toki mulla koska mies tekee reissuhommia ja on 15 päivää kk pois kotoa. Kotona ollessa sitten kyllä tekee kaikkea mahdollista että saan mä vähän hengähtää aina. Ja kahvit/teet keittyy vuorotellen ku kotona kaikki ollaan 🙂

Teillä varmaan isi tuo leipää pöytään tuolla, niin kuin sanonta sanoo 🙂 Reipas isi siis hänkin! =)

Kommentit on suljettu.