Kategoriat
Lifestyle

Vauvalle tilaa suursiivouksen avulla

Terveiset sairastuvalta

Näinhän siinä aina käy, että kun flunssa tai joku muu tauti iskee niin se kiertää hiljalleen koko perheen tai ainakin suurimman osan siitä. Meillä flunssa alkoi viime viikon lopulla ja tyttö oli jo perjantain pois koulusta. Nyt kun hän on terve, niin nuorin on kipeänä eikä omakaan olo ole kummoinen. Tällä viikolla on vaikea saada mitään aikaiseksi kun yskittää, kolottaa joka paikkaan ja lapset on kuumeessa.

Uutta järjestystä kotiin

Viikonloppuna kun olin itse vielä kunnossa niin tehtiin kotona aikamoista kalusteiden kierrätystä. Meillä puuttui kaappitila vauvalle, joten tyhjennettiin kaapeista pieniä pois ja tehtiin todellista suursiivousta. Jo omasta vaatekaapistani lähti esimerkiksi seitsemän jätesäkkiä UFF:ille. Laitoin ihan surutta pois kaikenlaista pientä vaatetta siltä ajalta kun mun paino oli alimmillaan ja luovuin mm. vanhoista fitnesskorkkareista. Sellaista päivää tuskin tulee, että niitä tarvitsisin! Muutenkin vaatetta oli ihan mahdoton määrä ja jokaiselle kymmenkilolle aina uusia housuja, paitoja ym. Painonvaihtelu ei todella ole vaatekaapin ystävä.

Samalla vaihdettiin lastenhuoneissa järjestystä ja sen vuoksi moni kalustekin muutti huoneesta toiseen. Nyt tilaa on taas enemmän ja tulevalle vauvalle on yksi suuri lipasto tyhjänä meidän makuuhuoneessa pinnasängyn vieressä. Pyykkään sinne tulevat vauvanvaatteet kun vain ehdin. Vanhoja vauvanvaatteita sisältävä laatikko on jo kaivettu esille ja aika hyvin siellä on asusteita pienelle. Ehkä sukkahousuja pitää ostaa uusina lisää. Olen todella tyytyväinen, että saatiin viikonloppuna noin paljon aikaiseksi ja nyt tilat on paremmin järjestelty. En ole mikään hyvä konmarittaja vaan säästän kaiken ja sen vuoksi tavaraa kertyy ihan liikaa. Nyt on sentään osa laitettu kierrätykseen ja eteenpäin.

Mun kamera on ihan tyhjä, joten kuvissa viime kesän asua sukulaisen häistä. Näissä kuvissa olin jo raskaana mutta en tiennyt vielä. Olin kuitenkin autolla ja aavistus oli että ehkä viikon sisään plussa pärähtää <3

2 vastausta aiheeseen “Vauvalle tilaa suursiivouksen avulla”

Kommentit on suljettu.