Kategoriat
Terveys & hyvinvointi

Veto veks, syysflunssan kourissa

Sängyn pohjalla

Nyt se on taas täällä, nimittäin syksyn sairastelut. Heräsin maanantaiaamuna aivan jyrättyyn oloon ja joka paikkaa särki. Kuumetta ei ole ollut mutta flunssa on iskenyt pahemman kerran. En edes muistanut miltä tämä tuntuu mutta sairastaminen on kyllä kurjaa.

Eilinen ja tämä päivä on mennyt täysin sängyn pohjalla ja nyt hetken koneella olon jälkeen olen taas valmis painumaan petiin. Moni käy flunssan kimppuun erilaisin lääkkeein tai luontaistuotevalmistein. En ole itse ikinä kokeillut moista. Mitähän sitä flunssaan siis kannattaisi hankkia? Saa heittää suosituksia, sillä huomenna voisin piipahtaa apteekissa.

2 vastausta aiheeseen “Veto veks, syysflunssan kourissa”

Kokeilin ekaa kertaa sinkkiasetaattitabletteja. Googlettelun perusteella ne saattavat lyhentää flunssan kestoa jopa 40 prosentilla. Sinkkiä on tosin alettava syödä heti oireiden ilmestyttyä. Joko flunssani oli tavanomaista helpompi tai tabletit toimivat. Olen myös ottanut aurinkohattu-uutetta, inkivääriä ja hunajaa. Raaka valkosipuli on myös kokeiltu, mutta toiste en ota, hyh.

Minäkin kokeilin nyt sinkkiä mutta ehkä flunssa oli tosiaan liian kovasti päällä sillä on sairastanut pitkään tätä flunssaa. Ensi kerralla kaikki kehiin heti kun olo tuntuu siltä!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *