Kategoriat
Uncategorized

Viikonlopuksi humputtelemaan

Aikaa perheen ja ystävien kanssa

Onpa hauskaa, että muutaman tunnin kuluttua pääsemme lähtemään laivalle. Lapset on odottaneet tätä todella innoissaan ja viikonloppu laivalla on minustakin mukava irtiotto arjesta. Olen tehnyt viikonlopun jutut valmiiksi Eastoriin ja nyt voin itsekin vain rentoutua ja nauttia. Meillä on vielä ihan mielettömän hieno hytti testauksessa, jossa ei olla aiemmin oltu.

Siisti koti jatkossakin

Sain todella mukavan yhteydenoton tuon postauksen jälkeen, jonka tein meidän uudesta robotti-imurista. Jutusta oli tykätty Witt:illä, joka toimittaa iRobot imureita ja edellisestä yhteistyöstä tuttu ihminen otti minuun yhteyttä. Päätimme jatkaa yhteistyötä ja saan heiltä kokeiluun Braava jet -lattianpesurobotin! Kirjoitan siitä kokemuksia kun kone saapuu ja pääsen kokeilemaan sitä. En kyllä malta odottaa ja olen todella innoissani tästä. En voinut uskoa, että tuollaisia on edes olemassa. Robotti osaa kiertää matotkin ja siinä voi valita haluaako vain kuivapyyhinnän, pyyhkiä nihkeällä vai pestä lattian märkäpyyhinnällä. Nyt näyttäisi siltä, että myös luutuamisvastuu siirtyy meillä robotille. Aikamoinen arjen helpottaja, tuollainen laite.

Nyt toivotan kuitenkin teille kaikille ihanaa viikonloppua ja syyskuun viimeisiä päiviä!

 

3 vastausta aiheeseen “Viikonlopuksi humputtelemaan”

Pidempään olen ajatellut, että blogisi on herännyt uudelleen ”eloon”. Ulkopuolisena lukijana viime kuukausien tarinat ovat olleet mieluista luettavaa, arkielämän iloista ja niistä nurjemmistakin puolista. Mukavaa syksyä Anna. Ps Gradun kimppuun pääsee ottamalla ”niska-perseotteen”. Nimimerkillä pohdintaa vaille valmis vitkuttelija 😀

Kiitos ida ihana! Meillä oli oikein ihana reissu!

Ja Katjuska, onpa mukava kuulla. Tykkään kyllä edelleen kirjoitella. Vielä kun saisi saman innon tuohon viimeisenä mainitsemaasi 😀 Siihen ei tosiaan auta kyllä pelkkä puhe, vaan ihan itse tekeminen. Kiitos tsemppauksesta!

Kommentit on suljettu.