Kategoriat
Yleinen

Viikonlopun ja maanantain menoja

SAMSUNG CSC

Mun viikonloppu meni pitkälti läppäri sylissä, kun isommat lapset olivat mummolassa tuossa naapurissa notkumassa. Sain pitkästä aikaa ajan kanssa kirjoitettua blogia ja huomaan miten se piristää mua. Kirjoittaminen on henkireikä, josta saa voimaa. Se on mulle sitä omaa aikaa, vaikka välillä tuntuu että muut ei ymmärrä miten voi tykätä siitä että notkuu sisällä tietokoneen kanssa. Blogihan on kaikessa ihanuudessaan sellainen aikasyöppö, johon voisi kuluttaa tunteja loputtomasti! Aina on kommentteja joihin voisi vastata blogissa ja instagramissa, sähköposteja tai uusien postauksien luonnostelua. Nyt lapsiperheellisenä huomaan että blogi on nopeasti sijaiskärsijä siinä kun kotona aika menee lasten ehdoilla. Nuorimman piltin vauvavuosi lähenee kuitenkin loppua, sillä kesä on jo ovella ja Amos täytti viikonloppuna 9kk. Yöt ovat parempia ja tissit voivat olla hetken poissa kotoa. Elämä menee eteenpäin kun lapset kasvavat, omalle työllekin löytyy yhtäkkiä enemmän aikaa.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Viikonloppuna ehdin siis siivota kotona, kirjoittaa, kuvata ja käydä blogitapahtumassa. Piipahdin BloggersInspirationdayssa Kampin Maxinessa mutta iltagaalan jätin väliin vielä tuon vaivanneen flunssan vuoksi. Eilen mulla oli A-lehdillä puheenvuoro uudistuvan kauneusjaterveys.fi:n bloggaajille jossa kerroin omista kokemuksistani blogata A-lehdillä. On mukavaa jos mun kokemuksesta on muille hyötyä joten toivottavasti meikäläisen jorinoista uudet taloon tulijat saivat jotain irti. Sinne on tulossa upea raati bloggaajia, joista osa on hyvin kokeneita jo sarallaan ja osa uudempia, inspiroivia tulokkaita. Mukana on mm. Kukka Laakso, Ida Jokikunnas, Makeup by Riina jne. Kannattaa kurkkia sivustolle 15.5 jolloin he aloittavat siellä!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

A-lehtien jälkeen kurvasin suoraan Pakilaan, jossa kuvattiin GreenStreetille mainosta. Ilmeisesti se ei enää ole salaisuus, eli siis kyse oli raakasuklaan valmistuksen nettivalmennuksen mainoksesta. Olen itse osallistunut workshoppiin ja halusin suositella sitä muillekin niin lähdin mukaan 🙂 Kohta on siis mahdollista että pääsette ympäri Suomen osallistumaan kotoanne workshoppiin! 🙂 Hieno juttu etenkin niille jotka asuvat pääkaupunkiseudun ulkopuolella! Paikalla oli muitakin blogimaailman tuttuja 🙂 Monna oli käynyt ennen mua ja mun jälkeen tuli Janina, joka näkyy kuvassa. Toivottavasti saavat meidän videohöpötyksistä editoitua edes kohtuullisen mainoksen 😉 Voin heittää linkin tänne kun se valmistuu toukokuussa niin pääsette katsomaan lopputuloksen.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Mainoskuvausten jälkeen olikin jo kiire kotiin mutta nappasin kotimatkalla Saran töistä meille iltakylään. Oli ihana jutella ja onhan se vaan mukavaa istuskella täällä uudessa kodissa kun ystävät tulevat käymään. Pihallakin pyörähdettiin ja vaihdettiin puutarhakuulumisia kun molemmilla on nyt omakotitalo. Sara oli jo istuttanut mansikkaa ja sen mies on rehkinyt heille juuri uuden terassin. On se epeli vaan aina askeleen edellä 😀

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kevät on myös blogeissa aikaa jolloin inspiroidutaan helposti, kirjoitettavaa ja tekemistä riittää, kunnes tulee kesä ja ihmiset sulkevat läppärit ja suuntaavat kesälaituimille. Mökkeillessä tulee itsekin päiviteltyä harvemmin, kunnes syksyn tullen arki aktivoituu ja ihmisillä on aikaa notkua työpaikan koneella netissä 😉

Oikein ihanaa viikkoa! <3

SAMSUNG CSC

4 vastausta aiheeseen “Viikonlopun ja maanantain menoja”

Mistä tuo matto on missä Amos köllöttelee? Näyttää loistavalta väriensä puolesta ja myös koirankarvoja hylkivältä!

Kommentit on suljettu.