Kategoriat
Lifestyle

Viikosta väsyneenä kohti hauskaa viikonloppua

Perjantaikoomassa on hyvä kellahtaa sänkyyn

Viikko vilahti taas mahdotonta tahtia. Kun pari postausta taaksepäin uhkuin intoa ja energiaa niin nyt näin perjantai-iltana olo on täysin toisenlainen. Olen aivan naatti tästä viikosta. Viikonlopuksi on kuitenkin paljon ohjelmaa kuten huominen balettiesitys Oopperassa kun käymme katsomassa Pieni merenneito -esityksen. Sen lisäksi on kaksi uimakoulua ja kahdet kaverisynttärit, yhdet molemmille päiville. Tulin juuri saunasta ja onneksi voin kellahtaa aikaisin sänkyyn eikä illalle ole enää muuta ohjelmaa. Lapsetkin nukahtaa varmaan aikaisin kun tänään meillä oli kaikilla aikainen herätys.

Kesäinen Visby horisontissa!

Luin todella hauskan jutun Hesarista, jonne oli haastateltu laivabloggaaja Sami Koskea. Olen itsekin löytänyt Samin erinomaiset sivut Valkeat Laivat ja löytänyt sieltä vuosien aikana paljon vinkkejä reissaamiseen. Sami kertoo jutussa, kuinka hänen kotiinsakin on eksynyt laivakamaa ja hän onkin melkoinen risteilyasiantuntija yli 350:n risteilyn kokemuksella. Sami käy risteilemässä noin kerran kuussa ja siihen on meikäläisellä vielä matkaa vaikka ollaankin tykästytty risteilyyn tässä lasten myötä. Meidän seuraava matka on ensi viikonloppuna, jolloin käydään tsekkaamassa telakalla uudistunut Silja Serenade.

Ehkä samaan syssyyn kerron, että viime postauksessa pohtimani vaihtoehdot kesälle ovat varmistuneet Visbyn osalta. Legoland on edelleen haaveena koko perheellä mutta ei vielä uskallettu varata reissua sinne, kun vauva on kesällä vielä pieni. Reissun pitää olla helposti toteutettavissa myös vauvan kanssa, joten katsotaan tilannetta myöhemmin että milloin päästään lähtöön. Sen sijaan tuo Visbyn risteily on vihdoin varattu ja sinne onkin helppo lähteä tästä kun Silja Europa lähtee täältä Helsingistä ja ajetaan auto parkkiin suoraan laivaan lapset kyydissä eikä reissu kestä kuin kaksi vuorokautta. Visbyn ensi kesän risteilyt tuli myyntiin eilen ja mitä viime vuonna seurasin niin parhaat hyttivaihtoehdot menivät aika nopeasti kun lähtöjä ei ole kuin muutama. Gotlanti oli tosiaan meillä jo viime kesänä vakavan harkinnan alla ja nyt on ihanaa tietää, että tuo Unescon maailmanperintökohde on odottamassa.

Kuvissa reilu viikon takainen aamupalani Espresso Housessa, jossa poikkesin ennen neuvola-aikaa. Ihanaa viikonloppua teille!