Kategoriat
Lifestyle

Viisi mukavaa juttua, mistä en ole maininnut

Mitä lähiaikoina on ollut mielessä?

Pyörittelin mielessä ajatusta, että osallistuisin siihen blogeissa kiertävään blogihaasteeseen jossa on 33 kysymystä ja vastausta mutta en ainakaan vielä lähde siihen mukaan. Sen sijaan ajattelin heittää tänne muita mielen päällä olevia juttuja, joista en ehkä ole muistanut mainita blogin puolella.

  1. Olen soitellut ja nähnyt Saran kanssa pitkästä aikaa tosi usein. Puhutaan viikottain puhelimessa ja se tuntuu tosi mukavalta, sillä välillä oltiin molemmat niin kiireisiä ettei ehditty pitää yhteyttä samalla tavalla kuin silloin kun asuttiin vierekkäin. Sara on edelleen mun sydänystäviä ja onneksi ystävyys ei katoa mihinkään <3
  2. Nähtiin tänään Uusi Lastensairaala kun esikoisella oli siellä kesällä murtuneiden käsien (etenkin sen toisen käden) fysioterapia. Sairaala oli todella hieno ja 100 auton parkkihalli + ilmainen pysäköinti ilahdutti kaukaa tulevaa.
  3. Juuri kun ajattelin pitää hyvän graduviikon niin meidän pienin oli aamulla kipeä ja esikoisellakin on ääni käheänä. Mies valitteli myös vointiaan nyt illalla, joten pelkäänpä että viikko menee lasten (ja meidän) sairastaessa.
  4. Sain viikonloppuna hankittua syksyn ja talven kukat ja havut ja nyt olisi aika siirtää ne ruukkuihin. Tänä vuonna meille tuli paljon kanervaa, muutama ruukkukataja sekä pari sypressiä. Niistä saa ihanat talviset asetelmat pihan ruukkuihin.
  5. Easton Helsinki kauppakeskus, jonne teen sisällöntuotantoa täyttää tällä viikolla vuoden! Menen itse paikalle perjantaina ja lauantaina, jolloin siellä on todella mukavaa ohjelmaa. Etenkin launtaina jolloin on perheiden päivä, kannattaa tulla piipahtamaan jos on seudulta. Ohjelmassa on mm.

TAIKURI esiintyy klo 11, 12 ja 13. Miten ihmeessä Kim-taikuri saa tavarat katoamaan tai taikoo hatustaan vaikka mitä?

ASKARTELE HEIJASTIN Amalian askartelupajassa klo 10 – 18

HIUSVÄRIKUVIA JA GLITTEREITÄ klo 10-16. Mukana Hiustalo.

VUOSAAREN VPK:n kalustoesittely klo 10-16 ja alkusammutusnäytökset klo 11.30 ja 13.30 ulkoparkkipaikalla.

Ehkä nähdään viikonloppuna Eastonissa!

4 vastausta aiheeseen “Viisi mukavaa juttua, mistä en ole maininnut”

Tuo 3 ei varmaan niin mukava juttu, täälläkin syksyn flunssat ja kuumeilut alkoi. ?

Joo se ei tosiaan mukava ole vaikka otsikko niin sanoisi! Piti siis olla mukavia suunnitelmia mutta ne on kyllä nyt jääneet kun vuorotellen on lapset kipeänä. Toipumisia sinnekin!

Pitää laittaa kuvia! Vielä on kanervat istuttamatta, niin koitan viikonloppuna laittaa!

Kommentit on suljettu.