Kategoriat
Lifestyle Perhe & suhteet

Vuodet vierii ja lapset kasvaa

Pitäisikö omaa syntymäpäivää juhlistaa?

Täytän tänään 36 vuotta ja luvassa on ihan tavallinen arkipäivä. Nyt on aamu ja mies on jo töissä, kun itse laitan lapsia kouluun. Pian lähdetään nuorimman kanssa toimintaterapiaan ennen päiväkotia. Sen jälkeen näen äitiäni pikaisesti, joka on tulossa Helsinkiin työasioille. Tänä vuonna olisin melkein halunnut järjestää jotain synttäriksi mutta en kuitenkaan jaksanut. 36 ei ole mikään virstanpylväs, joten juhlitaan varmaan ihan vain yhteisellä kahvilla ja kenties kaupan pakastekakulla tätä päivää illemmalla, kun kaikki ovat tulleet töistä ja koulusta. Jotenkin lapsiperheessä nämä äidin ja isän syntymäpäivät ovat menettäneet merkityksensä, vaikka ainahan syntymäpäivässä on jotain merkityksellistä. Ehkä viikonloppuna voisi miehen kanssa juhlistaa tätä jotenkin käymällä yhdessä ulkona syömässä tms.

Mistä suosittu mäyräkoirapetsi?

Kuvissa on meidän lasten leikkejä eli Brion junarataleikkiä ja tyttären petsikokoelmaa. Hän on ihan hulluna petseihin ja haluaisi sellaisen mäyräkoirapetsin, joita ei myydä enää. Jouduin ihan googlettamaan mistä on kyse ja ne tosiaan ovat jotain haluttuja hahmoja, joita ei ole enää saatavilla. Jos sulla lojuu sellainen nurkissa niin olisin halukas ostamaan. Laitahan sähköpostia toobigtobeme(at)gmail.com jos olet myymässä! Torissa niitä näyttäisi liikkuvan jonkin verran mutta ajattelin kysyä ensin täällä.

3 vastausta aiheeseen “Vuodet vierii ja lapset kasvaa”

Synttärionnittelut, Anna!! 🙂
En minäkään viitsi hirveästi panostaa omaan merkkipäivääni, mutta lastenjuhlat on aina aikas isot. Itseäni huomioin sitten ostamalla lahjaksi jotain kalliimpaa, esim. uuden käsilaukun tai hajuveden.

Meillä muuten leikitään nyt juuri noilla samoilla Petseillä ja samannäköisellä Petsitalolla kuin mitä tuossa teillekin on 😀

Kiva että teilläkin on samannäköiset leikit! Jotain petsejä täytyy varmaan laittaa pukinkonttiinkin.

Kiitos myös onnitteluista! Mäkin oon tavannut tehdä tuota, että itse muistan itseäni jotenkin vaikka juuri tänä vuonna ei tullutkaan hankittua sen kummempaa. Se on kuitenkin hyvä idea!

Vastaa

Juurikin näin! En jää odottelemaan että jos joku muu lahjoisi, lahjon itse itseni 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *