Kategoriat
Matkustus

Wunderbar Wien!

Terveiset keväisestä Wienistä!

 

Täällä ollaan ensimmäisen vuorokauden jälkeen vielä innokkaissa tunnelmissa. Saavuttiin perille eilen illalla ja meidän päämäärä Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien oli suloisella kujalla Landstrassen kaupunginosassa, joka rajoittuu luoteesta Innere Stadtin alueeseen. Hotellin sai netistä todella edullisesti ja tästä on erinomaiset kulkuyhteydet sillä metron eli U-Bahnin linja U3 menee aivan vierestä. Sillä taas pääsee sekä vilkkaille ostoskaduille että suosituimpiin museoihin. Hotellille siis pisteet monestakin. Tämä paikka oli äidilleni tuttu ja oli kyllä loistava vinkki, sillä minkään suuren hotellivälittäjän (Trivago, Momondo yms.) kautta huonetta muka ei saanut varattua meidän kokoiselle seurueelle vaikka hotellin omilta sivuilta löytyi tieto, että lapset majoittuvat ilmaiseksi ja heille saa kyllä levitettävän sohvan ja lasten matkasängyn.

Aamupalan jälkeen suunnattiin metrolla Mariahilferstrasselle ostoksille. Lapsille vaatteita löytyi todella edullisesti: tennarit(nahkaa) 25€ ja paitoja ja hameita 2-5€. Kahvit ja kakkupalat Sachertorttua syötiin Aidassa. Vielä puuttuu viini Wienissä!

Huomenna museokierros Hofburgin palatsiin ja kulttuuria sen rajoissa mitä lapset jaksaa. Nyt lähdetään metsästämään iltapalaa.

Bis bald!

2 vastausta aiheeseen “Wunderbar Wien!”

Kommentit on suljettu.