Kategoriat
Yleinen

Suomen virallisen viihdekirjaston avajaiset

Eilinen oli todella hauska ilta, kun pääsin tuulettumaan Kampin Bar Cóniin C More palvelun avajaisiin. C More on Suomen virallinen viihdekirjasto eli suomalaisille rakennettu striimauspalvelu josta löytyy niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin leffat ja sarjat. Tulen kertomaan tästä kevään aikana lisää, joten pysykäähän kuulolla. Eilisessä lanseeraustilaisuudessa oli tarjolla niin hyvää seuraa kuin ruokaakin.

Ihan ensimmäisenä törmäsin Isyyspakkaus blogin Tommiin, joka oli samalla asialla kamera kaulassa. Olen Tommin blogia lukenut jo tovin, joten oli mukava päästä kyselemään kaikki siirtolapuutarhamökistä lasten kuulumisiin. Oli todella mukava tavata Tommi kasvotusten. Ilta eteni Viivi Pumpasen ja Kalle Lindrothin juontamana, herkullisia tapaksia nautiskellen.

Ihan pakko oli myös vetää hihasta Vappu Pimiää, sillä kuuntelen Vapun juontoja Novalta aina kuin mahdollista. Mökkiasioista juteltiin myöskin, sillä olen mökkihöperönä aina kateellinen Vapun viikonlopuista joista hän kertoo nauttivansa. Näin se oli kuulema suunnitelma tällekin v.lopulle suunnata kohti henkireikää luonnon keskelle. Vappu oli valoisa, kohtelias ja mielettömän mukava. Mahtava nainen!

C Moresta on tulossa keväällä lisää ihan mielettömiä tärppejä, joten niistä kuullaan vielä. Nyt mukavaa viikonloppua kaikille!

112 kampanjan sammutuspeitteen voittaja on arvottu. Laitan sinulle s-postia henkilökohtaisesti.