Kategoriat
Perhe & suhteet

Ystävyydestä

Juttu Huulipunatreffeistä

Tein Eastoriin juttua lounastamisesta ja sain mukaani yhden ihanan ystäväni Annin, joka on näkynyt blogissa ensimmäisen kerran jo vuosikausia sitten. Annin ja mun ystävyys on yksi pitkäaikaisimpia ystävyyksiä mitä mulla on, niin että olemme yhteydessä edelleen aktiivisesti. Ollaan molemmat Oulusta ja tutustuttiin yhteisessä työpaikassa silloisella Radiolinjalla. Nykyään asutaan aika lähekkäin ja olen todella kiitollinen meidän kaveruudesta. Annin kanssa voin puhua mistä vain ja hän on mitä parasta seuraa Huulipunatreffeille! On myös ihanaa, että on kavereita, jotka suostuu tulemaan somejuttuun kuviin, joten kiitos siitä kaunokaiselle <3 Meillä oli ihan todella herkullinen sushilounas viime viikolla.

Tänään istun katsomassa lasten uimakoulua reunalla niin, että en mennyt itse altaaseen. Mun olo oli vähän viluinen, enkä halua sairastua ennen lauantain lentoa niin ajattelin ettei kannata mennä uimaan. Meillä lapset jatkavat nyt kevään uimakoulussa ja se on ollut todella hyvä harrastus. Isommat ovat samassa ryhmässä; viittomakielinen ryhmä kuulovammaisille lapsille. Tässä ryhmässä meidän ei kv-lapsi oppii myös hyvin viittomakieltä sillä opettaja on täysin viittomakielinen. Yleensä otan kaikki lapset mukaan ja uin nuorimmaisen kanssa pienten altaassa sillä aikaa kun uimakoulu on menossa.

Kotona me vaihdettiin hieman järjestystä. Valkoinen sohva siirtyi ikkunan edestä vastapäiselle paikalle. Alakerran punainen ja yläkerran valkoinen matto vaihtoivat paikkaa. Kristallikruunu otettiin pois ja sen tilalle tuli aikaisemmin sohvapöydän päällä ollut Mehiläispesä ja sen paikalle laitoin viime Hullareilta hankimani Nauriksen. Pientä pyöritystä siis mutta oon todella tyytyväinen, sillä kaipasin vaihtelua mutta en halunnut ostaa mitään. Idea järjestyksenvaihtoon tuli siitä, että halusin nähdä valkoiselta sohvalta ikkunoista ulos, jotta voin ihailla maisemaa.

Mutta nyt uimakoulu loppuu niin laitan koneen pois. Ihanaa viikkoa!

2 vastausta aiheeseen “Ystävyydestä”

Hyvää uutta vuotta Anna & perhe! Ihana, ihana, ihana toi teidän koti! Mielellään lisää koti/sisustus ja vaikka piha postauksia sitten keväämmällä kun tulee ajankohtaisemmaksi. Mukavaa reissua ja tsemppiä gradun vääntöön. Täällä myös YAMK lopputyötä aloittelen, urakka tuntuu valtavalta, mutta onneksi tässä on vielä aikaa ja ollaan saatu se pienempiin helpommin nieltäviin osiin… ehkä tää vielä tästä 🙂

Kiitos paljon ja ihanaa uutta vuotta sinnekin! Kiva kuulla jos koti/sisustus/piha postaukset kelpaa sillä mielelläni kirjoitan niitä aina keväisin.

Ai sielläkin on lopputyön aika, hieno juttu! Meillä on siis samanlaiset projektit meneillään. Kyllä kai se tästä lähtee kun ei mieti liikaa just kokonaisuutta vaan keskittyy vain tekemiseen 😉 Tsemppiä!

Kommentit on suljettu.