Kategoriat
Yleinen

Alkukesän loma Saimaalla

SAMSUNG CSC

Yhteistyössä: Holiday Club Saimaa

Kotona ollaan ja nyt on niin ihana fiilis. Näinkin pahalla tietokoneaddiktilla kuin minä, tuli irtauduttua läppäristä tehokkaasti melkein viiden vuorokauden ajan ja se on ennenkuulumatonta se. Sain idean lomalle tuossa aivan kuukauden sisään kun innostuin siitä, että voisimme viettää heti pienen breikin kun yliopiston luennot loppuvat. Olen tehnyt aiemminkin yhteistyötä Holiday Clubin kanssa ja kun tuttuja ihmisiä löytyy talosta niin pääsin testaamaan heidän uusinta kylpylähotellia Saimaalla. Meillä oli viiden päivän ja neljän yön loma upeassa ja ensimmäisessä Villas Pearl 1 kylpylähotellissa, joka oli 79m2 luksusta.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Helmitalo on valmistunut loppuvuodesta 2015 eli kyseessä on uusi talo aivan hotellin läheisyydessä. Loma-asuntoja on kahta kokoa (2mh ja 3 mh), joista meillä oli suurempi eli kolmen makuuhuoneen huoneisto jossa on nukkumapaikat kahdeksalle. Koirien kanssa tilaa kaipaa aina aavistuksen enemmän joten tämä oli hyvä valinta. Suosittelen isommille perheille tätä, sillä hintaero ei ole hirmuisen suuri ja jokaisella nukkujalla on sitten oma rauha.

Nyt kolmen Holiday Club Saimaan loman jälkeen tunnen olevani jo paikan asiantuntija. Kahdella ensimmäisellä lomalla olemme yöpyneet Anttilankaaren loma-asunnoissa jotka ovat neljän huoneiston tähtitaloja. Niissä oli siis oma sisäänkäynti ja oma piha joten olo on kuin omassa mökissä. Villas Pearl 1 sen sijaan on neljäkerroksinen kylpylähotelli mutta juju olikin siinä, että jokaisesta huoneistosta on aivan upea järvimaisema Saimaalle. Tämä sykähdytti mua niin paljon, että en tiedä kummasta pidin enemmän. Myös se, että tämä 79m2 oli yhdessä tasossa teki siitä valtavan tilavan huoneiston. Anttilankaaren loma-asunnoissa toinen makuuhuone on toisessa kerroksessa.

SAMSUNG CSC
ylin oikealla oli meidän asunto!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Pitkä, kahden huoneen leveä parveke oli lasitettu kauttaaltaan Lumonin parvekelaseilla ja käytössä oli sohvaryhmä sekä sähkögrilli. Tällä reissulla tehtiin paljon ruokaa asunnolla itse ja mikäpäs sen mukavampaa sillä keittiö oli varusteltu kauniilla Arabian ja Iittalan astioilla sekä muilla laadukkailla keittiövälineillä. Tuli taas huomattua, että onhan tällaisissa asunnoissa lomailu aivan mielettömän helppoa. Laskin, että pesin tuolla 7 koneellista pyykkiä ja astianpesukone kävi kerran päivässä. Mukaan ei lähtenyt kolmea matkalaukullista likapyykkiä eivätkä laukutkaan painaneet niin paljon kun vaatteita pystyi pesemisen vuoksi ottamaan mukaan vähemmän.

SAMSUNG CSC
iltapalaa
SAMSUNG CSC
lohipastaa
SAMSUNG CSC
ja salaattia

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Koko reissu oli tällä kertaa aivan mieletön. Viimeksi satoi vettä aivan kaatamalla ja sitä edellisellä kerralla lapset olivat vähän nuhaisia. Tällä reissulla ei ollut mitään hankaluuksia, eikä kolmannesta kerrasta huolimatta kyllästytty paikkaan, päinvastoin. Kerron vielä toisessa postauksessa mitä aktiviteetteja meidän lomaan kuului ja mitä kaikkea puuhattiin. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin.

Lueskelin tässä aiempia lomapostauksiani tätä kirjoittaessa ja täytyy todeta, että kyllä ne samat asiat tekee mut iloiseksi vuodesta toiseen. Loma Saimaan sydämessä kirjoituksen aikaan Amos oli vasta viisi kuukautta vanha kaukalossa mukana kulkeva nyytti ja iloitsin pienestä breikistä rakennusprojektin keskellä. Mulle iloa toi nimenomaan se lasten riemu Angry Birds leikkipuistossa, kylpylässä uidessa tai porukalla keilaamassa. Kesälomailua kotimaassa postauksessa pötköttelin onnellisena sohvalla katsomassa televisiota jota katselin kullan kainalosta karkkikipon kera. Kirjoitin, että jo television katseleminen oli juhlaa kun uuden asunnon kaapeleita ei ollut VIELÄ kytketty. Arvaatte varmaan onko vieläkään 🙂 Tällä reissulla katsoin aivan innoissani jakson Kauniita ja rohkeita, Salkkareita, Grand Designsia ja Kardashianeita. Nämä kaikki taisi tulla eilisen illan aikana 😀

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Onneksi tuli myös ulkoiltua ja liikuttua mutta kyllä tuo pötköttely vaan oli poikaa. Moni vinkkasikin mulle aiempiin postauksiin missä pohdin laihduttamista ja sen vaikeutta, että taidan olla liian stressaantunut. Ehkä se ei ole niin kaukaa haettua silllä huomaan, että vaikka tuollakin lapset nukkuivat kuin tukit niin itse heräilen yöllä ja kärsin unettomuudesta. Valitettavasti viiden päivän loma ei palauta kehoa kun se on oikeasti väsynyt. Oikea askel se kuitenkin on ja niitä täytyy ottaa vielä monta lisää elämän muillakin osa-alueilla.

SAMSUNG CSC
Ranta <3

Sain yhteistyön merkeissä alennuskoodin myös blogini lukijoille ja tässä se tulee nyt blogin puolelle (Instagramissa jaoin jo kiinnostuneimmille). Koodilla ANNA15 saa alennusta -15% majoituksesta Holiday Club Saimaalla. Tarjous on varattavissa 5.6.2016 asti ja matkustaa voi 31.8.2016 asti. Tämä koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Varaukset verkkokaupasta alennuskoodilla voi tehdä TÄSTÄ. Silloin näkymäksi pitäisi tulla tällainen, jossa kuvien yläkulmassa on -15%. Näyttökuvassa on esimerkki kolmen yön lomasta Pearl1:sessä. Alennus tulee ku näpyttelee siis ANNA15 kohtaan koodi joten varauksen voi tehdä itsekin verkkosivuilla tai toki soittamalla asiakaspalveluun puh. 030 68 600.

Näyttökuva 2016-05-24 kello 19.50.02

Kiitos lomasta jälleen Saimaa ja toivottavasti näemme taas pian. Meillä katsotaan jo kalentereita koska mennään taas. Jos teillä on jotain kysymyksiä koskien kohdetta, missä voisin osata auttaa niin vastaan mielelläni.

SAMSUNG CSC

2 vastausta aiheeseen “Alkukesän loma Saimaalla”

Kuulostaa ihanalta lomalta 🙂 onko tuo yllä oleva hinta koko perheelle, vai pitääkö vielä jostai maksaa? Ja kuinka monta päivää tuolla hinnalla saa olla siellä? Saisko muuten tuon lohipasta reseptin, vai ootko pelkkää ruokakermaa siihen lisännyt? 🙂 hyvää kesää!

Kiitos, oli kyllä ihana reissu 🙂

Hinta riippuu mitä lisäpalveluita haluaa. Jos on hotellissa kuuluu huoneisiin aamupala ja kylpylä. Noissa ”asunnoissa” sen voi ostaa erikseen. Mun kuvankaappauksessa hinta oli koko huoneesta ja henkilömäärästä riippumatta tuo.

Tuohon lohipastaan tulee lisäksi creme bonjour sipulisekoitus creme fraichea 🙂 Se melkeinpä riittää, ja voi jatkaa kermalla jos haluaa paljon kastiketta.

Kommentit on suljettu.