Kategoriat
Yleinen

Arjen pelastaja aivan oven ulkopuolella

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: Triumph

Olen itsekin hieman yllättynyt, mutta huomaan että lenkkeilystä on tullut mulle tärkeä osa arkea. Yhä useammin valitsen salille säntäämisen sijaan lenkkipolun, sillä onhan kotiovesta liikkumaan lähteminen kaikista nopeinta. Lenkkeilen monellakin eri kokoonpanolla eli joko itsekseni, koirien kanssa tai hyvin usein ystäväni kanssa, sopimalla treffit tienposkeen. Pidän lempeästä liikunnasta ja siitä, että se ei vie arki-illasta pitkää pätkää. Pääsen samalla karkuun lasten hulinaa ja saan tilalle omaa aikaa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Tällaisina päivinä kun aamu alkaa koirien lenkityksestä ja loppuu illan happihyppelyyn on mulla monesti päällä Triumphin Triaction liivit. Ne sopivat aktiiviseen menoon mutta ovat omalla tavallaan rintaliivien oloiset sillä rinnat pysyvät omilla puolillaan toisin kun urheilutopeissa joissa ei ole muotoilua. Designista näkyy Triumphin taito kauniiden liivien tekijänä. Jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan ja esimerkiksi tämän mallin olkaimia voi säätää myös edestä ylöspäin, mikä on ihana ominaisuus raskaiden rintojen kanssa. Omani valitsin ihan käymällä mittauttamassa oikean koon Sellon Halosella myyjän avustuksella. Triumphia löytyy hyvin Halosten lisäksi myös Stockmanneilta ja verkkokaupoista (alennuskoodi lopussa).

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Tämä malli on nimeltään Triaction Hybrid Lite P ja se on kyllä ihanan huomaamaton vaatteiden alla mutta kuitenkin tukeva myös raskaampaan liikuntaan. Olkaimet voi laittaa sekä suoraan taikka ristiin kuten mulla kuvissa. Malli ei hierrä mistään ja on ihanan hengittävä materiaalinsa ansiosta. Se siirtää kosteuden pois iholta, niin pieni hikoilu ei tunnu missään. Mulla on mustana myös kevyempi Triactionin liivi (Free motion) ja sekin on ollut todella kovassa käytössä. Suosittelen kyllä molempia!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSain myös teille lukijoille alennuskoodin urheiluliiveihin eli voitte hyödyntää 10 euron alennuksen ostaessanne Triaction liivit. Sen saa jälleenmyyjien myymälöistä ottamalla mukaan tämän kupongin tai käyttämällä kampanjakoodia TRISPORT16 verkkokaupoissa ellos.com, boozt.com tai timarco.com.

SAMSUNG CSC

Se on jännittävää miten tuo arjen pelastaja on meidän kaikkien käsillä, ihan kotioven ulkopuolella vaikka välillä tuntuu ettei sinne jaksaisi raahautua. Lenkkeily on kuitenkin mitä mainiointa liikuntaa ja aivan ilmaista. Ihania hetkiä lenkkipoluille!

Kiitos kuvista Jarna G.SAMSUNG CSC

19 vastausta aiheeseen “Arjen pelastaja aivan oven ulkopuolella”

Pääasia että löytää oman juttunsa ❤. Mihinköhän kokoon saakka noita liivejä löytyy… ihanat ovat..

Hanna
Bodyprojektihanna.blogspot.fi

Mun on hemmetin vaikee löytää liivejä kun suht isot nuo 80L möllykät ovat.. Plus tuo ympärys tekee haastavuutta lisää….

Mulla on toiset E ja toiset F. En ole aivan varma mutta luulen, että kupista loppui koot siihen, valitettavasti.

No joo story of my life… joutunu jo kauan ulkomailta tilaamaan ku on hiukka hankalaa löytää. Josko tammikuussa tilanne paranis veitsen avulla ?☺

Ihanan pirteät liivit ja malli 🙂 Itselläni ei juuri ole rintavarustusta, niin liivien löytäminen on helppoa, kun tukea ei juuri kaipaa.

Käytkö siis juoksulenkillä vai kävelylenkillä?

Näistä on tulossa myös mua pienempien kokemuksia joten kannattaa ehkä ensi viikolla vilkuilla mm. Tickle your Fancy blogin Saran kuvia 🙂 Mä vaan kävelen reippaasti, en juokse.

Aivan ihanat kuvat ja superhienot liivit, vois kyllä hyödyntää tuon alen, mutta pitää kyllä käydä ihan kivijalkakaupassa, että saa sovitaa 🙂 Oot kaunis!

Joka kerta vaan totean, että kyllä sinä vain olet kaunis nainen! Ja onhan noi liivitkin ihan kivat ;D Täytyykin käydä katsomassa valikoimaa, jos vaikka hankkisi kunnon liivit henkkamaukan vastaavien tilalle 🙂

Pakko vaan sanoa, että oot tosi kaunis ja aina oikein hehkut kuvissa! 🙂 liivitki vaikuttaa oikein hyviltä, taidan itekki vierailla verkkokaupassa… 🙂

Elloksen sivuilta en noita kyllä löytänyt, kun olisin käynyt vilkuilemassa… Ja Bootz.com taitaa olla sittenkin Boozt.com, tuo eka versio meni ihan eri alan sivulle 😀

Kirjoitusvirhe, pahoittelen. Korjasin tekstiin. Sain itse infoa että kävisi Ellokselle mutta en ollut katsonut onko varastossa. Ehkä se on tulossa vasta kun infossa oli että alennus kävisi Ellokselle? Toivottavasti Triumphilta osaisivat vastata tähän?

Nyt iski liivi mikä miellyttää silmää? pakko hommata!!!! Sie ihana Aurinkoinen sielä?

Kauniit kuvat ja hemmetin upea nainen! *sydänsilmäemoji* 🙂 Liivit miellyttävät myös silmää, pitää käydä testaamassa oisko mullekin hyvät!

Ei ollut kyseiset liivit ei ellos.com eikä bootz.com :/ verkkokaupoissa…

Kommentit on suljettu.