Kategoriat
Ura

Ei töitä elokuulle

Niin lähellä mutta niin kaukana

Niinhän siinä kävi, että en tullut valituksi siihen tuotekehittäjän paikkaan Fazerilla. Olin mukana ihan viimeisissä haastatteluissa ja sain eilen tiedon, että en valitettavasti tullut valituksi. Sain ihan mielettömän ihanaa ja kannustavaa palautetta jatkaa avoimien paikkojen hakua Fazerilla, vaikka tällä kertaa edelle meni henkilö, jolla oli enemmän kokemusta itse tuotekehittäjän työstä. Persoonastani oli pidetty ja minua kannustettiin hakemaan heillä myös digitaalisen puolen paikkoihin, joista oma työkokemukseni on peräisin. Rekrytoija lupasi ottaa minut huomioon myös muissa heillä aukevissa paikoissa, jotka olisivat minulle sopivia, joten jatkan hakua ja katsomista edelleen.

Näitä urajorinoita eiliseltä on vielä näkyvissä Instagram Storyssani /@annaliljeroos joten käykää siellä katsomassa jos mietteet asiasta kiinnostavat enemmän. Nyt vain uutta matoa koukkuun, kyllä se opintojen jälkeinen työpaikka vielä löytyy <3

Jos olet aktiivinen LinkedIn käyttäjä, niin profiiliini pääset tästä, LinkedIn Anna Liljeroos. Aina saa kutsua yhteyksiin ja laittaa viestiä, mikäli on jotain vinkattavaa.

2 vastausta aiheeseen “Ei töitä elokuulle”

En varmaankaan, tosin en ole käynyt puntarilla aikoihin!

Kommentit on suljettu.