Kategoriat
Yleinen

Fitness ikävä

20140523_112711

 

Otsikko on tosiaan tällä kertaa noin eikä toisinpäin vaikka voisi kuvitella. Ikävästä fitnessistä riittää juttua nykyään netissä pilvin pimein ja elämme aikakautta joka oli jo hetki sitten ennustettavissa. Nyt fitness ärsyttää: se on liian rajoittavaa, ajaa syömishäiriöihin eikä kisalavatkaan ole enää jokaisen laihduttajan tähtäimenä. Muodissa on rentoilu, oman tien löytäminen ja itsensä hyväksyminen. Itse olen sitä mieltä ei mikään ihme: kumpikaan ääripää ei ole hyvästä. Täysi ehdottomuus tai sitten se, että oikein kaivetaan sitä hyväksyntää ulkomuodolle joka ei tue terveyttä. Terveyden ja hyvän kunnon eteen saa kuitenkin aina tehdä vähän töitä. Vain harvalla se tulee nauttimalla elämästä aina juuri siten kuin haluaa! 🙂

20140523_112737

 

Kävin itse eilen Gazozilla joka on ollut mun yhteistyökumppani jo pian pari vuotta. Meillä on todella mukava kumppanuus, joka on kehittynyt aina vain leppoisammaksi. Tällä hetkellä elän aikaa kun en voi hyödyntää kaikkea mitä haluaisin. Mä oikeasti haluaisin treenata jo kunnolla mutta en oo siinä kunnossa että pystyisin. Pyrin minimoimaan valittamisen blogissa mutta tilannehan on se, että olen kärsinyt tässä raskaudessa enemmän kuin missään kivuliaista supistuksista. Oon saanut lääkekuuria jos toista ja silti tilanne on ollut huono. Supistuksia tulee levossakin mutta auta armias kun lähden liikkeelle -tulen todella kipeäksi ja koska viikkoja on kokoajan ollut vielä vähän niin olen saanut lääkäriltä käskyn välttää liikuntaa muuten kuin arkiaskareissa ja levätä mahdollisimman paljon.

20140523_094502 20140523_095005

 

Tästä syystä oma treenivaatevalikoima sen kuin homehtuu kaapissa ja minä kasvan ja masistelen kotona. Kauniit treenivaatteet on mulle kuitenkin kaikessa turhamaisuudessaan juttu joka piristää ja kasvattaa treenimotivaatiota. Mä rakastan ihania ja värikkäitä urheiluvaatteita ja nautin niiden käytöstä vapaa-aikana ehkä vähän liikaakin! Nyt mulla on ollut nuo yhdet mammafarkut ja teeppari liimautuneena kroppaan jo monta kuukautta kun ne mahtuu päälle ja ovat oikeaa mitoitusta. Mulla on niin ikävä ihania treenitrikoita, toppeja ja leggingsejä -mikroshortseista puhumattakaan!

IMG_20140524_105824

 

Nyt uskaltauduin kuitenkin Gazozin varastomyymälään hiplailemaan mitä kaikkea sinne on viime aikoina tullut. Halusin nähdä esimerkiksi uuden merkin Nebbian tuotteet ja materiaalit luonnossa, jos joku kyselee jossain vaiheessa niistä multa vinkkiä. Kuvissa ne on näyttäneet todella mageilta ja hinnaltaanhan Nebbian tuotteet on hyvin edullisia moneen muuhun verrattuna. Yllätyksekseni mahduin sulloutumalla muutamaan L-koon vaatteeseen ja tuntuu että sain melkein kuin palan itseäni takaisin. En enää malta odottaa kun voin käyttää noita ilman tätä rantapalloa.

20140523_112113 20140523_112321 20140523_112427 20140523_112457 20140523_112956

 

En tosiaan ole tällä hetkellä paras malli noille tuotteille ja uskon et ne näyttää paremmalta kenen tahansa muun teistä päällä mutta mä itse oon onnellinen 🙂 Noissa leggareissa on sellainen käännettävä vyötärökaitale ja mä nostin se ylöspäin masuresoriksi 😉 Liivitkin meni päälle ja tuon lyhythihaisen hupparin vetoketju niin et vedin sen tuossa mahan yläpuolella ensin kiinni ja sitten rullasin helman alas 😉 Alle vaan toinen musta hieman pidempi toppi niin voilà, melkein mahduin sporttiasuun 😀 Fitness ikävä tuli samantien!

IMG_20140523_213207

 

Banaani-toffee puddingin himoitsemisesta syytän täysin Voimariinia. Se on hehkuttanut puddingeja niin paljon ja oli mainoskuvissa todella kaunis. Kyllä mulle kelpais kans sellainen kroppa ja jos sen puddingilla saa niin olihan sitä hankittava 😉 Mannisen puddeista nyt valkosuklaa-mansikka on ainoa jota en oo maistanut ja täytyy sanoa et suklaasta, vaniljasta ja tuosta niin tuo banaani-toffee meni mun suosikiksi. Voi olla myös se, et aina uutuus piristää 😉 Purkin loputtua tekee usein mieli vaihtaa makua.

20140523_153159 20140523_153227

 

Treenaavalle puoliskolle hain Scitecin uutta Protein Superb heraa, jossa on mukana aitoja hedelmäpaloja. Tässä oli vähän oma lehmä ojassa eli pääsen itsekin maistelemaan tuota ja sitä miten se eroaa perusherasta. Toi mansikka mansikkapaloilla oli ainakin tosi hyvää! Ihan uusia juttuja ja ehkä vähän erikoisiakin oli naudanlihaproteiinijauhe. Hmm… haluaisitko maistaa raspberry creamin makuista naudanlihaproteiinia?! Ehkä haluat jos sulle ei sovi  hera-, maito- tai soijapohjaiset proteiinit 😉 Ei tuota ole edes Gazozilla mutta laittakaa viestiä jos haluatte et sitä tilataan. Maku ei kuulema ollut kummoinen verrattuna herkkuheroihin.20140523_153245 20140523_153328 20140523_153454 20140523_153619

 

Mun oma olotila alkaa käymään jo tuskaisaksi tässä tilassa ja kaipaan kovasti aikaa kun pystyin liikkumaan puuskuttamatta, sitomaan omat kengännauhani ja ennen kaikkea vetämään päälle vaatteet joissa tunnen oloni hyväksi ja näytän myös siltä. Uskon että näissä riittää mulle motivaatiota raskauden jälkeen aloittaa liikunta uudelleen kun pääsen vihdoin taas tekemään mistä nautin. Silloin myös ruokavalion kanssa olo helpottaa, ainakin aiemmista kokemuksista. Fyysinen liikkumattomuus kulkee mulla hyvin vahvasti käsikädessä sen kanssa mitä tekee mieli syödä. Hieman masentuneena ja passiivisena on vaikeampia innostua salaateista tai ruoan punnitsemisemisesta edes sinnepäin. Ikävä siihen fitnessminään on aivan valtava ja olen surullinen siitä että olen sen näin pahasti kadottanut. Tuolla se jossain on ja kuulen kun se huutaa välillä vaimealla äänellä. Silloin melkein kyyneleet vierähtää poskille. Miksi en onnistu olemaan fitness nyt myös raskausaikana? En tiedä ja se tuntuu pahalta, tää en vaan oo mä.

Postauksessa tuotteita joissa yhteistyösopimus, ei ilmaisia mutta ei täydellä hinnallakaan.

Nyt me karistetaan kaupungin pölyt nilkoista ja kurvataan mökille nauttimaan säästä ja seurasta! Aurinkoista viikonloppua!

6 vastausta aiheeseen “Fitness ikävä”

Hyvältä näyttää vaatteet sun päällä, sinusta huokuu itsevarmuus ja tyytyväisyys elämään ja itseesi sekä onnellisuus 🙂 parempaa mallia saa etsiä.

En ikinä kommentoi, vaikka aina luenkin, mutta nyt pitää sanoa, että upeilta näyttää noi vaatteet sun päällä, kauniimpaa mallia saa hakea 🙂

Näytät Anna tosi hyvältä!
Mä masistelin kanssa 9 kk kun ei pääse liikkumaan ja kaikki paikat levis. Odotin kuin kuuta nousevaa sitä että pääsen liikkeelle ilman mahaa. Ja nyt vihdoin vaunulenkit on totta! Maailman ihanin pikkupoika täyttää kohta 3 viikkoa ♡ Joudun koko ajan muistuttelemaan itseäni että tämä kauhea roikkuva röllykkä ei voi lähteä kahdessa viikossa. Silti epätoivo iskee aina kun katson peiliin, mutta röllykkä tai ei -on se sen arvoista 🙂 Ja onhan tässä aikaa vaikka kuinka. Onnea ja tsemppiä viimeisille viikoille!

Oi että, paljon onnea!!! <3 Varmasti ihanaa kun on vaavi sylissä! <3

Tiedän kyllä tuon tunteen, et ihanan kevyttä taas mutta eihän se röllykkä heti katoa 😉 Silti sitä aikaa jo odottaen =) Mukavia vaunulenkkejä teille ja oikein ihanaa kesää <3

Kommentit on suljettu.