Kategoriat
Yleinen

Fitnesskisoista toisaalla on erilainen arki

SAMSUNG CSC

”Miten saa jalat maitohapoille olemalla koko päivän kotona? Tietysti järjestämällä kaverisynttärit lapsille.” Syntymäpäiväjuhlien järjestäminen on rankkaa puuhaa mutta onneksi palkitsevaa. Nimittäin nyt on veto veks lapsista ja aikuisista vaikka huomenna on vielä uusi päivä sukulaisten kesken. Tänään kun fitnesskansa kilpailee Kulttuuritalolla, me juhlimme 8-vuotiasta Elieliä Minions-kakulla. Sen teki ihana siskoni ja kakun lisäksi tarjolla oli kahdenlaista suolaista piirakkaa, cocktailtikku-siili sekä pientä naposteltavaa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Aurinko helli meitä ja pesin terassikaluston talven tomusta, jonka jälkeen oli hyvä tuoda kaikki pehmusteet paikoilleen. Artekin Sienna-kankaasta oleva vahaliina on ollut meillä sisällä ruokapöydässä aika usein ja se on pesty koneessa varmasti jo kymmenen kertaa. Paras ostos pitkään aikaan ja tuo pirteä väri näyttää ulkona jopa vielä mukavammalta kuin sisällä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Juhlijoilla oli hurja ja iloinen meno ja onhan nuo syntymäpäivät lapsille ikimuistoisia, kun omat ystävät tulevat paikalle yhtäaikaa. Olen muutaman perheen kanssa ystävystynyt itsekin kun lapsilla on ollut sama polku jopa päiväkodista saakka. Paikalla oli myös lasten naapurustosta saamia uusia ystäviä yhdestä perheestä, joiden äidin kanssa käyn usein lenkillä. Tuo naapurinrouva on todella mukava ja meistä on tullut oikein hyviä tuttuja tässä asuessa. Heidän nuorimmat ovat juuri Elielin ja Linnean ikäiset joten lapset ovat innoissaan aina menossa ulos jos naapuritkin olisivat ulkoilemassa yhtäaikaa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Oma juhlalookkini oli todella tylsä ja melkein huomaan sen nyt vasta kuvista jälkikäteen. Aamusta saakka päivä niin siivotessa ja valmistautuessa, että hyvä että ehdin muutaman etuhiusten suortuvan kihartaa. Muuta en sitten ilmeisesti ehtinytkään, mutta ketäpä kiinnostaa lasten kaverisynttäreillä äidit. Huomenna sitten uusi yritys aikuisille ja sukulaisille painottuvissa juhlissa. Olisipa ihana jos aurinko paistaisi, vaikka ennustus lupasi sadetta.

Mites teillä juhlitaan lasten kemuja? Onko sukulaisille ja kavereilla omat juhlat vaiko kaikki kerralla? Ja pidättekö juhlien järjestämisestä, vai ulkoistatteko koko menon HopLoppiin tai muualle?

SAMSUNG CSC

5 vastausta aiheeseen “Fitnesskisoista toisaalla on erilainen arki”

Uskaltaako sanoa, että olet kaunis ja hehkut! Olet upea! ? Itse ainakin näin kärjistetysti eläisin mieluummin tällaista kuvissa näkyvää arkea kuin fitnessarkea, vaikka oma sekamelska-seikkailuarkikin on kivaa!

Toteanpa vaan, että olet aivan älyttöämän kaunis ?
Ihanat juhlat teillä vaikuttaisi olleen. Itse olen päässyt järjestämään vasta ensimmäiset omalle tyttärelle ja mielelläni ulkoistaisin ne jatkossa, koska se stressi, minkä niistä otin, oli monta viikkoa aivan jäätävä ? Meillä vaan sattuu synttärit olemaan 1.1., joka tuo omat haasteensa paikan valinnalle, jos haluaisi muualla kuin kotona juhlia.

Moi! Meilläkin on ollut kotona. Oikeastaan vanhimmalla on ollut vasta kaverisynttäreitä (kun eivät ole olleet pk:ssa niin ei ole semmosta suurta kaveriporukkaa syntynyt) ja mä kyllä tykkään järkätä. Ei niiden niin kummoisia onneks tarvitse olla, vähän tarjottavaa ja tramppis on tähän mennessä riittänyt. Poju siis heinäkuussa syntynyt. Nyt olen kyllä kuullut paljon, että pidetään hoplopissa ja muissa vastaavissa mutta se tulee todella kalliiksi eli sadoista euroista puhutaan. Kerran oltiin rantasynttäreillä, sekin oli tosi hauska idea!

Pakko ekaksi sanoa, että tuo huulipuna sopii sinulle todella kauniisti ja muutenkin olet kaunis 🙂 Kirjoittelin joku aika sitten synttärijulien järjestämisestä Saksassa ja niistä voi lukea täältä. http://www.rantapallo.fi/lempipaikkojani/2015/12/11/lastensynttarit/ Juhlissa on eroja, esimerkiksi Saksassa tarjotaan lastenkemuissa ranskiksia majoneesin ja ketsupin kanssa ja juhlien minimikesto on siinä 3-4 tuntia, mielellään pidempäänkin! Viimeisimmät juhlamme pidimme joku aika sitten 5-vuotiaalle kuopukselle ja menimme metsään retkelle. Myös metsäsynttärit ovat täällä suosiossa.

Kommentit on suljettu.