Kategoriat
Yleinen

Golden Gate

SAMSUNG CSC

Tänään vietettiin päivä San Franciscossa ja näin monta upeaa nähtävyyttä. Yksi niistä oli tietysti SF:n kuuluisin silta Golden Gate Bridge jonka näköalapaikalla tuuli aivan armottomasti. Silta oli kuitenkin kaunis ja näkymä kaupunkiin sellainen, että kannatti käydä katsomassa kun täällä päin oli. Päivä oli upea ja nyt olen niin väsynyt että painun petiin.

SAMSUNG CSC
kuvassa vasemmalla oleva saari on Alcatrazin saari

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Huomenna kotiin ja olen kyllä iloinen. Tämä reissu on ollut ikimuistoinen ja Kalifornia sellainen, että olen niin onnellinen että olen saanut mahdollisuuden kokea tämän. Aamupäivän skype-puhelussa nyyhkivät lapset saivat kuitenkin koti-ikävän ihan mahdottomaksi joten on mukava tulla kotiin. Huomenna alkaa pitkä matka ja olen perillä vasta sunnuntai-iltana. Laitan vielä reissupostausta pidemmästi myöhemmin, nyt unille.

Nähdään Suomessa!

SAMSUNG CSC

6 vastausta aiheeseen “Golden Gate”

Wow, mikä lomareissu sulla! Olet rohkea, kun tollai vaan lähdet yksin matkaan suureen maailmaan ( musta ei siihen olisi) !!

Oli ihanaa mennä yksin, tykkään siitä. Toisaalta ikävä perhettä mutta lapset on niin pieniä että en olisi tuonne raahannut mukana viikon vuoksi. Mussa on osa joka nauttii yksinmenosta valtavasti, se on ehkä se mikä rohkaisee.

Kommentit on suljettu.