Kategoriat
Yleinen

Mieliala ylös, masennus alas

SAMSUNG CSC

Ihanaa olla kotona! Eilinen lentomatka meni hyvin ja pääsin illalla syleilemään perhettä. Oli kamala ikävä kaikkia! Olin tosiaan ensimmäistä kertaa viikon poissa kotoa lasten synnyttyä joten lapsillakin oli kova ikävä. Isin kanssa kaikki oli mennyt loistavasti joten ei tässä hätää ollut. Nyt on sellainen olo, että jaksaa taas tätä hulinaa aivan uudella innolla. Olen aina ollut perhekeskeinen ihminen ja se on ehkä se väsymys joka saa arjen eniten takkuamaan. Meillä kaikilla on rajansa miten kestää huonoja unia, itkua ja hormoneja (raskaudet ja imetykset). Perhe-elämä kuitenkin antaa enemmän kuin ottaa ja toivon että tiedätte sen, vaikka kirjoittelisinkin myös niistä huonoista puolista mitä pikkulapsiperheen arjessa on. Rakkaus on kantava voima jonka arvo on mittaamaton. Se tuo onnea ja iloa elämään niin että sydän pakahtuu. Ei ole paikkaa missä haluaisin olla mielummin kuin täällä kotona, juuri näiden kotiaskareiden puuhissa. Tämän perheen ja arjen keskellä.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Matkustaminen on myös ihanaa mutta myönnän olevani enemmän kotikissa. En ehkä ”pahin” sillä reissaan jonkun verran mutta en ole sellainen joka kaipaisi reppureissaamaan tai kiertelemään maailmaa. Nautin kun saan surauttaa aamusmoothien tuttuun tapaan ja puuhastella omassa keittiössä.

Huomaan päivä päivältä, että olen muuttumassa. Ajatusmaailmani muuttuu ja synkät ajatukset ovat muisto vain. En enää ajattele kaikesta pahinta enkä koe asioita niin raskaina, masentavina, vaikeina ja epämiellyttävinä. Päivä päivältä mietin, että taisin olla aika masentunut viime vuonna tähän aikaan enkä tiedä näkikö sitä kukaan. Näittekö te täällä ja näkikö läheiset ihmiset? Ymmärsivätkö he kun en itse ainakaan ymmärtänyt vaikka tavallaan tiesinkin. Nyt jälkikäteen purkautuu suru ja itku siitä miten hukassa olen ollut. En jaksanut hoitaa itseäni lainkaan ja masennukseni näkyi nimenomaan vyötärönympäryksessä. Vasta nyt alkuvuoden aikana on tapahtunut suurimmat muutokset ja olen pystynyt tekemään terveellisiä valintoja ilman ponnisteluja. Oli ihanaa kun siskonikin huomasi, että valitsen monesti terveellisen vaihtoehdon. Olen pystynyt tekemään näin vasta sen jälkeen kun mielialani on pysynyt korkeammalla.

Kuvissa vähän naturellimpia kotiäitiä joka on tutumpi näky minulle peilissä kun blogissa useammin näkyvät huulipuna- ja meikkikuvat. Paita on Walmartista ja maksoi viisi dollaria! Meinasin kirjoittaa blogiin tarkan markan vinkit Targetista tai mitä vitosella Walmartista, ihan vinkiksi muille budjettimatkailijoille jotka suuntaavaat kalliiseen Piilaaksoon. Niistä löysin itse parhaimmat tuliaiset.

Ihanaa viikkoa!

SAMSUNG CSC

8 vastausta aiheeseen “Mieliala ylös, masennus alas”

Aivan liian usein ne asiat jää näkemättä, itseltä ja läheltä. Ihmisten pitäisi myös olla vaatimuksissaan vähemmän raadollisia, sellaiseen ajanjaksoon kun lisätään liuta vaatimuksia, tulee pahaa jälkeä. Sitten kun vielä kaihoten kattoo niitä aropupuja, jotka jaksaa aivan kaiken. Se on sellainen hullunmylly. Sitten yks kaks, tai jostain syystä, ehkä jokin helpottaa, ajatukset jäsentyy, whatever, elämä jatkuu ja näyttää valoisemmalta, on taas aikaa miettiä niitä valintoja ja nauttia ennen kaikkea siitä polusta. Me ei eletä tätä elämää kaikki samassa vaiheessa (luojan kiitos) koko ajan. Joskus ajan ottaminenkin auttaa. Nyt iloitse, kun jaksat nauttia niistä aamusmoothieista äläkä sure aikaa jolloin mielessä oli isompia asioita! Vaikutat loistotyypiltä, jatka samaan malliin 🙂

Kiitos Anni fiksusta kommentista! Nimenomaan ajatukset jotenkin jäsentyy. Lupaan nyt nauttia tästä ja tulevasta keväästä <3 Sitä samaa sinulle!

ihana postaus ♡ tuo teidän koti on niin kaunis, että en yhtään ihmettele että nautit ajasta siellä rakkaiden kanssa enemmän ku mistään reppureissaamisesta 😉

aurinkoista kevättä mieleen ja muutenkin!

Kiitos Milla <3 Ihanan piristävä kommentti. Mulla on tosiaan täällä niin paljon hyvää, että onnekas olen. Ihanaa kevättä sulle myös!

Voin vain kuvitella, miten iloisia lapset ja mieskin toki :D, ovat olleet kun olet tullut kotiin :). Matkustelu on kyllä ihanaa, mutta eipä sitä omaa kotia mikään voita!

Näinhän se menee. Onneksi on kokemuksia rikkaampi niin maistuu arkikin paremmin ja osaa olla kiitollinen kaikesta mitä on tässä ja nyt.

Kommentit on suljettu.