Kategoriat
Yleinen

Keltainen pääsiäispasha

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: Bonne

Pääsiäispashaan on vain yksi oikea resepti, joka on tietysti se mitä olen koko lapsuuteni syönyt. Se on isäni tekemä pehmeä pääsiäispasha jonka reseptissä on aitoa kuohukermaa ja reilusti rusinoita. Nyt maidottomalla ollessani ajattelin kokeilla jotain ihan uutta ja versioin hedelmäisen pashan korvikkeen joka sopii myös vegaaneille sillä se ei sisällä maitotuotteita eikä kananmunaa. Keltaisen herkun salaisuus on kookosmaito, kookosmanna ja Bonnen keltainen sose. Itse valitsin trooppiset hedelmät makuisen soseen, mutta mikä tahansa muukin keltainen sose käy tähän.

SAMSUNG CSC

MAIDOTON PÄÄSIÄISPASHA

3dl kookosmaitoa

0,75dl-1dl kookosmannaa

300g Bonnen hedelmäsosetta

1dl rusinoita

0,5dl rouhittuja manteleita

1 limen mehu

1 passionhedelmä

ripaus vaniljapulveria

KORISTELUUN

sitruunamelissanlehtiä

passionhedelmää

vadelmia

Sekoita kookosmaito ja kookosmanna tehosekoittimella yhtenäiseksi massaksi. Lisää muut aineet lukuunottamatta Bonnen sosetta ja passionhedelmää eli keltaiseksi värjääviä ainesosia.

Erota noin 1/3 osaa valkoisesta massasta jos haluat käyttää annostelussa kahta väriä (mulla kuvassa valkoista ja keltaista). Sen jälkeen lisää jäljelle jääneeseen 2/3 osaan hedelmäsose ja passionhedelmä jos haluat lisää suutuntumaa. Annostele maljoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään. Koristele vasta seuraavana päivänä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Bonnen hedelmäsoseista voi taikoa monenlaista pääsiäiseen ja itse mietin vielä tekisinkö juustokakun erisävyisillä keltaisilla kerroksilla samaan tyyliin kun tein itsenäisyyspäivänä suklaajuustokakun. Aprikoosi on sävyltään tummimman oranssia ja vaaleinta on banaanisose joka valitettavasti puuttuu kuvasta. Se on ihan vaalean keltaista ja kuuluu mun suosikkimakuihin makeutensa vuoksi.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Onko teillä jo mielessä mitä teette pääsiäispöytään? Meillä on vielä auki ollaanko kotona vai lähdettäisikö Ouluun mun perheen luokse. Yliopistoltakin on ihan mukava pääsiäisloma mutta ei olla ainakaan vielä tehty mitään suunnitelmia. Jos ollaan kotona niin hyvää ruokaa ja yhdessäoloa on ainakin luvassa.

SAMSUNG CSC

5 vastausta aiheeseen “Keltainen pääsiäispasha”

Oih! Kuulostaapa hyvältä ohjeelta. Mä en ole koskaan kookosmannaa edes käyttänyt enkä tiedä yhtään miten se käyttäytyy… Nyt olis hyvä tilaisuus testata 😉

Me lähetään tytön kanssa pääsiäiseksi Kuopioon siskon tykö. Ihan niin kuin viime pääsiäisenäkin! Hyvää ruokaa ja seuraa tiedossa 🙂

Mäkin ostin vasta tuon kookosmannan. Luulisin että sen voi korvata kookosöljyllä tai kookoskermalla mutta määristä en osaa sanoa. Se tuo kiinteyttä tuohon jääkaapissa ollessaan.

Mukavaa pääsiäistä teille tuonne reissuun! =)

Mun mielestä Bonnen mangosose ainakin on muuttunut ohueksi sopaksi. Onkohan vettä lisätty.

No voi että :/ Mulla oli tuohon kuvaankin kun kaadoin niin ihan samanlaista kuin ennenkin. Eihän se yhtä tönkköä ole kuin piltti tms. joihin on lisätty tärkkelystä tuomaan rakenteeseen paksuus. Bonnen soseet ovat täysin lisäaineettomia mutta myös 100% hedelmää joten niihin ei lisätä vettä. Jos sulla on ollut ihan poikkeava tuote niin kannattaa laittaa viestiä asiakaspalveluun, ehkä siellä osaavat olla vielä paremmin avuksi 🙂

Bonnet on mun lemppareita 🙂 Käytän niitä eritoten yhdessä protsku/banaanipannukakkujen kera arjessa <3 OI NAM!

Kommentit on suljettu.