Kategoriat
Yleinen

Auto vaihtoon

SAMSUNG CSC

Väliviikon loma tuli tosiaan viiletettyä reissussa ja paluu arkeen on taas täällä. Ajattelin ottaa kevään viimeisen jakson rennommin ja keskittyä enemmän töihin mutta mitä vielä. Kursseja olisi niin paljon että en tiedä mitä teen. Viisainta olisi varmaan olla armollinen sillä teen opintoja perheenpyörittämisen ja työnteon ohella, mistä päästäänkin seuraavaan aiheeseen. Ostettiin nimittäin kunnon möhköfantti eilen. Vaihdettiin meidän citymaasturi 7-paikkaiseen tila-autoon!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Autokaupoilla pyörittiin muutama päivä pitkän netissä katsomisen lisäksi ja tällä kertaa käytännöllisyys vei voiton. Kun lähdetään reissuun koko perheellä on meillä aina kamala mahduttaminen 5-paikkaiseen autoon kun koirat vie leijonanosan takatilasta. Nyt takatila on todella valtava kun takimmaiset kaksi penkkiä ovat taitettuna alas.

Ja mikä parasta, hätätilanteessa tuonne mahtuisi ne äitini povaamat koliikkikaksoset vielä sitten valmistumisen jälkeen kyytiin. Uusi isompi auto, voiko tässä mieheltä suurempaa siunausta asialle saada?

SAMSUNG CSC
tämä yksilö jäi valitettavasti kauppaan

6 vastausta aiheeseen “Auto vaihtoon”

Hei! Pakko tulla kiittämään lahjakortista, jonka voitin sinun ja Frian järjestämästä arvonnasta. Heidän sämpylänsä ovat ihan mahtavan herkullisia 🙂

Ei mitään! Kiitos kun tulit kiittämään! 🙂 Minäkin ostan edelleen kaupasta Frian leipiä kun tuli kamppiksessa niihin tutustuttua. Lemppari on ehkä karkea minipatonki. Mukava kun lahjakortti löysi perille!

Vastaa

Hyh, toi Yosa sport oli aivan kaameeta kun kerran ostin 😀 meinasi tulla takaisin syödessä kerran jos toisenkin. Toinen purkki lensi suosiolla roskiin 😀

Minäkin maistoin ensimmäisen kerran sitä Yosan ananas-appesiini versiota ja söin kyllä loppuun asti vaikka pettymys oli. Nyt pitkän ajan jälkeen uskalsin tuota marjamixiä kokeilla ja se taas yllätti positiivisesti, onneksi siis en ihan heittäny hanskoja tiskiin ekan maun kohalla koska nyt noita marjamix versioita löytyy aina jääkaapista mikäli vaan lähikauppaan niitä tietyin väliajoin ilmestyy 🙂

Makuasiat tosiaan eroaa ja jänniä ovat muutenkin, mulla ainakin muuttunut vaikka aina ole ollut suht kaikkiruokainen. Yosat ei pitkään sytyttänyt enkä niitä ostanutkaan ja nyt ne on niiiiiin nameja. Huomaan selvästi, että siinä on vinha perä, jotta 20 maistelukertaa tarvitaan että uppoaa. Tosin jos inhoaa heti, niin tuskin väkisin kannattaa.

En ole esim. oliiveista tykännyt ja nyt nekin menevät, jos eivät nyt sentään suurinta herkkua ole. Kreikkalaista salaattia ei ainakaan ilman niitä voi tehdä ollenkaan. Vastaavia esimerkkejä on paljon, ei ole makumieltymykset muutenkaan samoja kuin menneillä vuosikymmenillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *